Jump to content
Dogomania

10 letnia sunia Collie znaleziona w lesie, potrzebna specjalna dieta :( MA DOM! :)

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję, plakacik dostałam. Przepraszam, pomyliły mi się daty. Myślałam, że to dzisiaj, a to dopiero za miesiąc. Ale nic straconego. Już wydrukowałam i rozwieszę u mnie na osiedlu. A co do wystawy, jest to Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, 20-22 marzec. Są tłumy ludzi odwiedzających między innymi i ja, jak do tej pory nie znajdzie się domek, to pojadę z plakacikami.

Posted

Bożka napisał(a):
Dziękuję, plakacik dostałam. Przepraszam, pomyliły mi się daty. Myślałam, że to dzisiaj, a to dopiero za miesiąc. Ale nic straconego. Już wydrukowałam i rozwieszę u mnie na osiedlu. A co do wystawy, jest to Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, 20-22 marzec. Są tłumy ludzi odwiedzających między innymi i ja, jak do tej pory nie znajdzie się domek, to pojadę z plakacikami.

Dziękujemy bardzo!!!! :loveu:

Posted

Bożka napisał(a):
A czy sunia jest już zdrowa, bo wcześniej była mowa, że ma jakieś zachwianie równowagi. Czy jej to przeszło ?

suczka jest najprawdopodobniej po wylewie i te zachwiania równowagi niestety, ale nie przejdą jej....

Posted

niestety ostatnio nie mam czasu nawet na własne myśli :oops:
Wczoraj w domu byłam po pierwszej w nocy, teraz staram się troszkę nadrobić zaległości, ale też jestem na kompie dopiero gdzieś od 23 :roll:
Ta Pani nie przyjechała póki co, ale dzisiaj dzwoniła kolejna... No zobaczymy, co będzie dalej :roll:

Posted

Pani chyba widziała Fantę na kilku ogłoszeniach - dzwoniła kilka razy do schroniska i do mnie ;) Państwo są z Chorzowa, myślę, że Fanta bedzie miała się bardzo dobrze :cool3: