Jump to content
Dogomania

10 letnia sunia Collie znaleziona w lesie, potrzebna specjalna dieta :( MA DOM! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia_Klero']oglosilam Fante na:kupsprzedaj,eoferty,portalanimalia,gieldaogloszen,kupiepsa,bonopolska,drobnecentrumofert i gumtree;)[/quote]

OK. ;) Wrzucam na pierwszą :razz:
Udało Ci się z tym plakacikiem? :eviltong:

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy sunia ma zrobione ogłoszenia internetowe? jesli tak to prosze o wklejenie linkow... bez ogłoszen ani rusz... trzeba zrobic bardzo duzo ogloszen.
Podejme sie tego ze wzgledu na to, ze mieszkam tak blisko a nie moge inaczej pomoc.

potrzebuje konkretnego tekstu do ogloszen.
informacje o zachowaniu, zdrowiu, stosunku do ludzi i zwierzat oraz kontakt do konkretnej osoby do ktorej beda mogli sie odezwac potencjali chetni...

Posted

Ss napisał(a):
czy sunia ma zrobione ogłoszenia internetowe? jesli tak to prosze o wklejenie linkow... bez ogłoszen ani rusz... trzeba zrobic bardzo duzo ogloszen.
Podejme sie tego ze wzgledu na to, ze mieszkam tak blisko a nie moge inaczej pomoc.

potrzebuje konkretnego tekstu do ogloszen.
informacje o zachowaniu, zdrowiu, stosunku do ludzi i zwierzat oraz kontakt do konkretnej osoby do ktorej beda mogli sie odezwac potencjali chetni...

Dziękujemy! W pierwszym poście jest tekst, namiary i spis wszystkich ogłoszeń które już Fanta ma. :lol:

Posted

trochę nie było mnie na dogo :oops: bo ostatnio jestem tak zabiegana, że szok :oops:
w pierwszym poście jest lista ogłoszeń suczki - tą z ogłoszeniami Ss również dodałam ;)
Dzisiaj rozmawiałam z naszą Panią wet o Fancie, faktycznie na diecie musi być do końca zycia - chodzi o jedzonkie takie jak chude mięsko + ryż, makaron...

Posted

Heksa kazała powiedzieć Fancie, żeby się cieszyła, że nie musi jeść bezbiałkowego royala do końca życia... Heksa by się chętnie zamieniła na dietę Fanty! Ja zresztą też...