Jump to content
Dogomania

10 letnia sunia Collie znaleziona w lesie, potrzebna specjalna dieta :( MA DOM! :)

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taka cudowna sunia....

trochę boję się ją jeszcze ogłaszać, tak bez tej sterylki... a termin w którym będzie sterlizowana niestety wydłużył się przez to leczenie :roll:

Posted

Mysia_ napisał(a):
taka cudowna sunia....

trochę boję się ją jeszcze ogłaszać, tak bez tej sterylki... a termin w którym będzie sterlizowana niestety wydłużył się przez to leczenie :roll:

To sunia jest chora ?

Posted

Bożka napisał(a):
To sunia jest chora ?

jak pisałam w pierwszym poście ;) Fanta trafiła do schroniska z uszkodzoną wątrobą, dlatego była na lekach - betamox i ornitynina + dieta

Posted

Czy Fanta musi pozostawac na diecie i lekach juz do konca zycia? Pytam w imieniu kogos kto rozwaza jej adopcje. Nie mam czasu przeczytac calego watku...czy Fanta dogaduje sie z innymi psiakami, sukami? Jak jest do ludzi?

Posted

Fanta mieszka z jeszcze jednym piesiem w boksie chodzi ze mna na spacerki z innymi psami i ma do nich calkowicie obojetny stosunek:roll:Co do ludzi..Fantusia chodzi bez smyczy i bardzo sie pilnuje czasami nawet przyjdzie zeby ja pomiziac;)Jest bardzo łagodna i kochana:razz:

Posted

Leków już nie dostaje, jest tylko na diecie - mięsko z kurczaka lub z ryb + ryż czy tez makaron, może jeść też biały ser itp. Nie wiem czy dieta do końca życia, ale poki co napewno.
Tak w ogóle ostatnio miałam okazję zabrać ją na spacer - z tego co obserwują to ona jest tak na 90% po wylewie. Wczesniej tego nie zauważyłam, ale kiedy biegnie (oczywiście powolutku, bo ona to już ma trochę ruchy powolniejsze) to można to zauważyć.

Posted

[quote name='Asia_Klero']czasami nawet tak jak dziwnie na boki rzuca:-([/quote]

no dokładnie, ma lekko przechyloną główkę cały czas, co najłatwiej zuważyć na spacerze, jak stoi w miejscu to tak nie rzuca się w oczy....

Posted

[quote name='Nel_a']a moze ja na allegro wrzucic ?? Jakby co to dajcie znac :)[/quote]

dam znać napewno, tylko musze jeszcze zapytac o coś wetki...

A tak w ogóle to Fanta jest już najprawdopodbniej po sterlizacji :roll: Tak by to wyglądało...

Fanta i jej kolega z boksu wychodzą codziennie na spacer, bo to bardzo czyste psiaki i nie chcą załatwiać się w boksie.

Posted

Asiu, zaraz nad ogłoszeniem masz taki pasek, żeby zobaczyć obraz w orginalnym rozmiarze trzeba w ten pasek kliknąć, wtedy można kliknąć na ogłoszenie prawym klawiszem myszki i będa różne opce - drukuj, zapisz jako, itd. :eviltong: Powinno się udać :razz: