Mysia_ Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 taka cudowna sunia.... trochę boję się ją jeszcze ogłaszać, tak bez tej sterylki... a termin w którym będzie sterlizowana niestety wydłużył się przez to leczenie :roll: Quote
Manixsa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Myszka ma racje trzeba uwazac, bo potem różni ludzie sie zgłaszaja by zaadoptowac pieska. Quote
Bożka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mysia_ napisał(a):taka cudowna sunia.... trochę boję się ją jeszcze ogłaszać, tak bez tej sterylki... a termin w którym będzie sterlizowana niestety wydłużył się przez to leczenie :roll: To sunia jest chora ? Quote
Mysia_ Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Bożka napisał(a):To sunia jest chora ? jak pisałam w pierwszym poście ;) Fanta trafiła do schroniska z uszkodzoną wątrobą, dlatego była na lekach - betamox i ornitynina + dieta Quote
dusje Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Czy Fanta musi pozostawac na diecie i lekach juz do konca zycia? Pytam w imieniu kogos kto rozwaza jej adopcje. Nie mam czasu przeczytac calego watku...czy Fanta dogaduje sie z innymi psiakami, sukami? Jak jest do ludzi? Quote
Asia_Klero Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Fanta mieszka z jeszcze jednym piesiem w boksie chodzi ze mna na spacerki z innymi psami i ma do nich calkowicie obojetny stosunek:roll:Co do ludzi..Fantusia chodzi bez smyczy i bardzo sie pilnuje czasami nawet przyjdzie zeby ja pomiziac;)Jest bardzo łagodna i kochana:razz: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Leków już nie dostaje, jest tylko na diecie - mięsko z kurczaka lub z ryb + ryż czy tez makaron, może jeść też biały ser itp. Nie wiem czy dieta do końca życia, ale poki co napewno. Tak w ogóle ostatnio miałam okazję zabrać ją na spacer - z tego co obserwują to ona jest tak na 90% po wylewie. Wczesniej tego nie zauważyłam, ale kiedy biegnie (oczywiście powolutku, bo ona to już ma trochę ruchy powolniejsze) to można to zauważyć. Quote
Asia_Klero Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 czasami nawet tak jak dziwnie na boki rzuca:-( Quote
Nel_a Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 w górę maleńka! Niech Cię zauważą :loveu::razz: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Asia_Klero']czasami nawet tak jak dziwnie na boki rzuca:-([/quote] no dokładnie, ma lekko przechyloną główkę cały czas, co najłatwiej zuważyć na spacerze, jak stoi w miejscu to tak nie rzuca się w oczy.... Quote
Asia_Klero Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Bede w schronisku w niedziele..Dona albo w sobote albo(mam nadzieje)ze w niedziele ze mna to napewno zabierzemy Fantusie z Jelonkiem na spacerek:roll:postaram sie o nowe foteczki czy cos... Quote
Nel_a Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 a moze ja na allegro wrzucic ?? Jakby co to dajcie znac :) Quote
Mysia_ Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Nel_a']a moze ja na allegro wrzucic ?? Jakby co to dajcie znac :)[/quote] dam znać napewno, tylko musze jeszcze zapytac o coś wetki... A tak w ogóle to Fanta jest już najprawdopodbniej po sterlizacji :roll: Tak by to wyglądało... Fanta i jej kolega z boksu wychodzą codziennie na spacer, bo to bardzo czyste psiaki i nie chcą załatwiać się w boksie. Quote
Bjuta Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Zrobiłam Fancie ogłoszenie - taka ładna pogoda, może ktoś druknie i wywiesi w Zabrzu...? Quote
Asia_Klero Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ja wydrukuje i powiesze w okolicach katowic:)Fantusia z Jelonkiem napewno pojda jutro ze mna na spacerek bo bardzo ich lubie:D:D Quote
Asia_Klero Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 jest moze jakis link do ogloszenia?bo tak nie chce mi sie otworzyc:angryy: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Asiu, zaraz nad ogłoszeniem masz taki pasek, żeby zobaczyć obraz w orginalnym rozmiarze trzeba w ten pasek kliknąć, wtedy można kliknąć na ogłoszenie prawym klawiszem myszki i będa różne opce - drukuj, zapisz jako, itd. :eviltong: Powinno się udać :razz: Quote
Asia_Klero Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 oglosilam Fante na:kupsprzedaj,eoferty,portalanimalia,gieldaogloszen,kupiepsa,bonopolska,drobnecentrumofert i gumtree;) Quote
Recommended Posts