Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

Posted

[quote name='halbina']w imieniu Fredzi i innych naszych podopiecznych bardzo dziekuje, Bjuto!
a fotorelacja super! jak sie czuje Mama :razz:
Dzięki! Mama - jak nowa! :loveu::loveu::loveu: Dobrze ją mieć znowu w domu! :loveu::loveu::loveu: Oczywiście natychmiast przejęła rządy! :evil_lol:

Te zdjęcia z lasu były zrobione na dzień przed szpitalem :shake: Niesamowite, jak to błyskawicznie się zmieniło, ale już jest DOBRZE!!!! :multi::multi::multi::multi:

A tu jeszcze fotki z wakacji - mama i najczęściej wykonywana w lecie czynność - czyli kąpanie śmierdziela.

A tu jest dowód na matematyczne zdolności Heksy. Heksie wolno leżeć na łóżku bez pościeli (100% psa) i nie wolno jak łóżko jest posłane (0% psa), jeśli więc na łóżku leży tylko poduszka, psu przysługuje wejście w liczbie cztery/piąte psa!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrzcie jakie sobowtóry Heksy łażą po świecie!

panna ZORKA!

ZORA -od dr K. SZCZĘŚLIWA W DT! Teraz czeka na swój nowy DOM!!!!

Zorka nawet chodzi w ten sam sposób co Heksa!

Coś mi się zdaje, że to już jest rasa! :roll::evil_lol:

A tu Stacyjka, która ma w sobie ciut więcej wilczura - chyba.

[quote name='Ekiana']Pochwalę się moją Sunią - Stasią.

YouTube - Stasia Stacyjka

Więcej o niej, na jej prywatnym ;) wątku :)

Posted

Heksa, która kocha nas bardzo i to naprawdę bardzo mocno! Nawet bardziej niż auto! Oddałaby nas tylko za słoik kiszonych ogórków!
Właśnie była uprzejma strącić mamy najnowsze dzieło z parapetu w śpiżarni. Słoik się oczywiście rozbił, jak dotarliśmy na miejsce, to śladu po ogórkach nie było... Sam koper w kałuży... Potem pracowicie składaliśmy rozbity słoik, żeby sprawdzić ile szkła cholera jedna zżarła przy okazji! Ale wychodzi na to, że wystarczyły jej same ogóry...

Gdyby nie wysterylizowana, myślałabym, że w ciąży...

Posted

Bjutko, macie tylko jedną Heksę... pomyśl, że ja mam dożycę, skocznego amstaffowatego, trzy koty w róznym wieku, ale wszystkie skoczne... no i dwa szczeniaki w wieku potrzeb podgryzania... i pociesz się, że ja dopiero miewam wesoło...:roll: moje stadko jest wszystkożerne...:evil_lol:

• 2 weeks later...