Bjuta Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='halbina']w imieniu Fredzi i innych naszych podopiecznych bardzo dziekuje, Bjuto! a fotorelacja super! jak sie czuje Mama :razz: Dzięki! Mama - jak nowa! :loveu::loveu::loveu: Dobrze ją mieć znowu w domu! :loveu::loveu::loveu: Oczywiście natychmiast przejęła rządy! :evil_lol: Te zdjęcia z lasu były zrobione na dzień przed szpitalem :shake: Niesamowite, jak to błyskawicznie się zmieniło, ale już jest DOBRZE!!!! :multi::multi::multi::multi: A tu jeszcze fotki z wakacji - mama i najczęściej wykonywana w lecie czynność - czyli kąpanie śmierdziela. A tu jest dowód na matematyczne zdolności Heksy. Heksie wolno leżeć na łóżku bez pościeli (100% psa) i nie wolno jak łóżko jest posłane (0% psa), jeśli więc na łóżku leży tylko poduszka, psu przysługuje wejście w liczbie cztery/piąte psa! Quote
halbina Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ale dzialali przy tej biednej Heksie... :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 http://images8.fotosik.pl/105/60095a6e498db6a7.jpg haha niepelna na lozku :D Quote
Talia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Hejka:loveu: Ale sie kochana pcha:eviltong: Moja robi podobnie, tylko że za chwile już jest cała na łóżku:evil_lol: Quote
Bjuta Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Patrzcie jakie sobowtóry Heksy łażą po świecie! panna ZORKA! ZORA -od dr K. SZCZĘŚLIWA W DT! Teraz czeka na swój nowy DOM!!!! Zorka nawet chodzi w ten sam sposób co Heksa! Coś mi się zdaje, że to już jest rasa! :roll::evil_lol: A tu Stacyjka, która ma w sobie ciut więcej wilczura - chyba. [quote name='Ekiana']Pochwalę się moją Sunią - Stasią. YouTube - Stasia Stacyjka Więcej o niej, na jej prywatnym ;) wątku :) Quote
Talia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jakie cudeńka:loveu::loveu::loveu: Kurcze jak ja bym chciała 2 psa:oops::roll: Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 A tu jeszcze jeden :-( Bezdomna chudzina z poduszką. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171598 Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Heksa, która kocha nas bardzo i to naprawdę bardzo mocno! Nawet bardziej niż auto! Oddałaby nas tylko za słoik kiszonych ogórków! Właśnie była uprzejma strącić mamy najnowsze dzieło z parapetu w śpiżarni. Słoik się oczywiście rozbił, jak dotarliśmy na miejsce, to śladu po ogórkach nie było... Sam koper w kałuży... Potem pracowicie składaliśmy rozbity słoik, żeby sprawdzić ile szkła cholera jedna zżarła przy okazji! Ale wychodzi na to, że wystarczyły jej same ogóry... Gdyby nie wysterylizowana, myślałabym, że w ciąży... Quote
halbina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bjutko, macie tylko jedną Heksę... pomyśl, że ja mam dożycę, skocznego amstaffowatego, trzy koty w róznym wieku, ale wszystkie skoczne... no i dwa szczeniaki w wieku potrzeb podgryzania... i pociesz się, że ja dopiero miewam wesoło...:roll: moje stadko jest wszystkożerne...:evil_lol: Quote
Bjuta Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Mnie najbardziej dziwi, że rozwolnienia nie miała! A dziś wstawię zdjęcia z walk psów :cool1: (Ale Heksy na nich nie będzie) Quote
Bjuta Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Przedstawiam wojowników - oto RAMBO A to MISIO (mój brat ma honor dostarczyć go na miejsce starcia) Quote
taxelina Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 http://images8.fotosik.pl/115/4e0094481486b36fmed.jpg ale zaciete walki! zapraszam do nas!! Quote
Mysia_ Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 świetna sesja zdjęciowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzę, że dopiero jak Heksa wkroczyła to się chłopaki uspokoiły :diabloti: Quote
Talia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 O matko. Walki psów!:-o:evil_lol: A Heksiątko tylko się przypatruje z boku :loveu: Quote
Bjuta Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 A dziś różne zaległości - Heksa jesienna (w Parku Kościuszki i na Rowie Wełnowieckim) i jedna fotka Łatka, który nas odwiedził. Quote
Recommended Posts