Bjuta Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 To co Heksy lubią najbardziej - czyli chlapanko! Quote
halbina Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :loveu:mam problem z kawiatura i laptopem...:roll: Quote
QQk Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witam http://images8.fotosik.pl/127/ccd7828204cb4a19.jpg - widać, że już dobrze :multi:, ale co ta psina musiała wcześniej przeżyć by posiwieć tak młodo pozdrowienia :lol: Quote
Mysia_ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Heksunia :loveu::loveu::loveu: Bjutko, kiedyś jakoś musimy się umówić - chętnie bym się z Heksunią zobaczyła :cool3: chyba już mineło wystarczająco czasu :cool3: Quote
Bjuta Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Koniecznie! Heksa będzie prze szczęśliwa!!!! Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Śliczne fotki :) Ładnie jej w czerwieni :D Quote
Bjuta Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Równo rok temu, przyjechali po mnie do Psitula i dali mi kanapę: (Ale tylko na dzień! I bez pościeli!!! W nocy muszę spać w leżanku! CHAMY!!!) I pokażę Wam moją największą miłość: Ludzi też dosyć lubię, ale autko najbardziej! No jeszcze bardzo, bardzo lubię las i wycieczki. A ludzie są dranie. Zabrali mnie do raju na 3 miesiące, a potem wróciliśmy do Katowic. Ja nic nie mam do Katowic, tylko niech tam będą góry!!! Quote
Talia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Bjuta napisał(a): A ludzie są dranie. Zabrali mnie do raju na 3 miesiące, a potem wróciliśmy do Katowic. Ja nic nie mam do Katowic, tylko niech tam będą góry!!! Ja nie podpuszczam, ale gdyby Hekso Pańcia Cię naprawdę kochała to nie byłby to najmniejszy problem :evil_lol: Quote
Bjuta Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Talia napisał(a):Ja nie podpuszczam, ale gdyby Hekso Pańcia Cię naprawdę kochała to nie byłby to najmniejszy problem :evil_lol: Ciiiiiiiiiiiii Quote
Talia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Bjuta napisał(a):Ciiiiiiiiiiiii teraz wstyd się przyznać :p I super, że już od roku Heksa żyje tak jak na to zasłużyła! :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 świetna fotorelacja :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 biedna w sumie ta Heksa... od roku... heh Quote
rotek_ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 oj skarży się mała bidulka bjuta jak korzysta się z lustrzanki...powoli już zamierzam się za zakup jakiejś...tylko pytanie którą wybrać Quote
Bjuta Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Też jej współczujemy, dzisiaj musiała patrzeć, jak jej wątróbką jest karmiony kot na podwórku :shake: Znaczy wątróbka drobiowa, ale pobrana z Heksy przydziału... :eviltong: Co do lustrzanki, to ja mam OLYMPUSA E-420 (już go nie robią, ale można jeszcze nowe kupić) z dwoma obiektywami za ok 2 tysiaki (na raty 60 miesięcznie). Kierowałam się wagą. Są lepsze lustrzanki, ale ciężkie jak diabli, a ja się sporo włóczę po świecie i nie zawsze w super bezpiecznym terenie, więc waga ma dla mnie znaczenie. Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Mieliśmy przez jedną dobę tymczasa - Grandusia - http://www.dogomania.pl/threads/146415-BezzAE-bny-STARUSZEK-SZUKA-TRANSPORTU-z-WrocA-awia-DO-BIELSKA-BIAA-EJ , którego przerzucałam pociągiem do Bielska. Wzięłam więc wreszcie Heksę na długo obiecaną wycieczkę. (Granduś to okruszek, a Heksa szczerzy się tylko na duże psy, więc cała operacja była bezbolesna) Wiecie, że pociągiem wolno przewozić tylko jednego psa? Kupiłam więc 2 bilety ludzkie i dwa psie. Konduktor pyta gdzie narzeczony, to mówię, że w toalecie. Konduktor wraca, patrzy na te moje dwa psy i mówi, że narzeczony coś się zasiedział... Mówię, mu - wie Pan, fasolka po bretońsku... Ale jak przed Bielskiem przechodził raz jeszcze, to rzucił "chyba o pani zapomniał"... No to już zrobiłam smutną minkę "i jeszcze mnie z dwoma psami zostawił!" Faceci to dranie. Granduś został odebrany z dworca, a my ruszyliśmy na wycieczkę w bardzo zacnym towarzystwie. Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Pamiętacie Aspena, co to się pałętał pod krzyżem? No i nie poszlibyśmy przecież bez Łatka! Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Jak zwykle - wszytko skończyło się za szybko... Quote
rotek_ Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Grandus to mały kasanowa widzę ze heksa mało interesująca była...chyba nie w jego wzroście:D Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='rotek_']Grandus to mały kasanowa widzę ze heksa mało interesująca była...chyba nie w jego wzroście:D Tak całkiem obojętny nie był, ale jakoś ekscesów nie zauważyliśmy... Quote
halbina Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Bjutko, ależ się uśmiałam z opowieści o podróży PKP... i wzruszyłam na widok Aspena! Foty nastrojowe, tak trzymać! Quote
Recommended Posts