Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heksunia :loveu::loveu::loveu:
Bjutko, kiedyś jakoś musimy się umówić - chętnie bym się z Heksunią zobaczyła :cool3: chyba już mineło wystarczająco czasu :cool3:

Posted

Równo rok temu, przyjechali po mnie do Psitula i dali mi kanapę:

(Ale tylko na dzień! I bez pościeli!!! W nocy muszę spać w leżanku! CHAMY!!!)

I pokażę Wam moją największą miłość:

Ludzi też dosyć lubię, ale autko najbardziej!

No jeszcze bardzo, bardzo lubię las i wycieczki.

A ludzie są dranie. Zabrali mnie do raju na 3 miesiące, a potem wróciliśmy do Katowic.
Ja nic nie mam do Katowic, tylko niech tam będą góry!!!

Posted

Bjuta napisał(a):

A ludzie są dranie. Zabrali mnie do raju na 3 miesiące, a potem wróciliśmy do Katowic.
Ja nic nie mam do Katowic, tylko niech tam będą góry!!!

Ja nie podpuszczam, ale gdyby Hekso Pańcia Cię naprawdę kochała to nie byłby to najmniejszy problem :evil_lol:

Posted

Bjuta napisał(a):
Ciiiiiiiiiiiii

teraz wstyd się przyznać :p
I super, że już od roku Heksa żyje tak jak na to zasłużyła! :loveu:

Posted

Też jej współczujemy, dzisiaj musiała patrzeć, jak jej wątróbką jest karmiony kot na podwórku :shake: Znaczy wątróbka drobiowa, ale pobrana z Heksy przydziału... :eviltong:

Co do lustrzanki, to ja mam OLYMPUSA E-420 (już go nie robią, ale można jeszcze nowe kupić) z dwoma obiektywami za ok 2 tysiaki (na raty 60 miesięcznie). Kierowałam się wagą. Są lepsze lustrzanki, ale ciężkie jak diabli, a ja się sporo włóczę po świecie i nie zawsze w super bezpiecznym terenie, więc waga ma dla mnie znaczenie.

Posted

Mieliśmy przez jedną dobę tymczasa - Grandusia - http://www.dogomania.pl/threads/146415-BezzAE-bny-STARUSZEK-SZUKA-TRANSPORTU-z-WrocA-awia-DO-BIELSKA-BIAA-EJ , którego przerzucałam pociągiem do Bielska. Wzięłam więc wreszcie Heksę na długo obiecaną wycieczkę. (Granduś to okruszek, a Heksa szczerzy się tylko na duże psy, więc cała operacja była bezbolesna)

Wiecie, że pociągiem wolno przewozić tylko jednego psa? Kupiłam więc 2 bilety ludzkie i dwa psie. Konduktor pyta gdzie narzeczony, to mówię, że w toalecie. Konduktor wraca, patrzy na te moje dwa psy i mówi, że narzeczony coś się zasiedział... Mówię, mu - wie Pan, fasolka po bretońsku... Ale jak przed Bielskiem przechodził raz jeszcze, to rzucił "chyba o pani zapomniał"... No to już zrobiłam smutną minkę "i jeszcze mnie z dwoma psami zostawił!" Faceci to dranie.

Granduś został odebrany z dworca, a my ruszyliśmy na wycieczkę w bardzo zacnym towarzystwie.

Posted

[quote name='rotek_']Grandus to mały kasanowa
widzę ze heksa mało interesująca była...chyba nie w jego wzroście:D

Tak całkiem obojętny nie był, ale jakoś ekscesów nie zauważyliśmy...