Ana_Zbyska Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Sawa jest piękną, roczną, dość dużą (58cm w kłębie) suczką. 28 września pojechaliśmy po 2 psy do pseudoschroniska w Krężelu. Sawa nie była przypięta, nie siedziała z żadnym psie w 'boksie', biegała po prostu wolno po tym miejscu. Była potwornie wystraszona, uciekała przed ludźmi. Po wielu próbach, udało nam się wreszcie do niej podejść. Odwróciła głowę, nie chciała na nas patrzeć. Serce się krajało, co w zasadzie to psie dziecko już musiało przeżyć. Postanowiliśmy, że zabierzemy Sawę do nas. Całą drogę siedziała z głową na kolanach, jednak nie patrząc w oczy, tak jakby myślała, że jak na nas nie patrzy, to jej nie widzimy i my.. Sawa dośc szybko odżyła w Cichym Kącie. Polubiła wolontariuszy, wreszcie głaskanie, mizianie, spacery. Jednak źle jej w kojcu. Potrzebuje Swojego Człowieka, bardzo chce kochać, a serducho ma bardzo duże. Sawa ma wszytskie szczepienia, jest odrobaczona, została wysterylizowana, jest gotowa do adopcji. Pomimo jej wyjątkowej urody jednak nikt się nią do te pory nie zainteresował. Sawa może zamoieszkać w mieszkaniu, potrafi jednak wyskakiwać z kojca, więc musi być w zadaszonym. Sawa prxzebywa w tarnogórskim Cichym Kącie. Kontakt w sprawie adopcji: 602 318 518 Ania 600 634 303 Krzysztof (po16) Quote
Sally (od Koanka) Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jak znajdę trochę czasu to porobię ogłoszenia... Jednak allegro nie umiem robić :oops: Quote
San_(jagodowa:) Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Sawa ma ogłoszenia standardowo na adopcje.org, alegratka.pl i e-zwierzak.pl ;) Wszystkie inne psy też. Quote
Sally (od Koanka) Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ok. to super, że coś już chociaż ma :razz: W dzisiaj nie mam czasu :shake: Ale jak się zorganizuję, to porobię gdzieś jeszcze... Quote
szachrajka14 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 no to ja sie melduje u pięknej Sawki:P Sawcia weź przykład z Warsa i lec domku Quote
szachrajka14 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Tak na początek: jak ktoś umi ładniejsze niech sie podzieli dziełem bo wiem że moje są takie sobie:( Quote
szachrajka14 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Sawcia, piękności nasza, pokazuj sie Quote
Ana_Zbyska Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Sawa na allegro: SAWA_przepiękna,bezdomna.Wciąż ma nadzieję.. (545158834) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ana_Zbyska Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Sawa ma jednego obserwatora na allegro.. ale telefon dalej milczy:/ Quote
Zofia.Sasza Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 No ja jej oczywiście kibicuję z całego serca. Bo krężelaki to fajne chłopaki, a krężeliny - super dziewczyny :loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 A Sawcia jest tego przykładem:loveu: Quote
szachrajka14 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 zofia&sasza z tym że teraz to bardziej CKSawcia:eviltong:a to są dopiero fajne pieski:loveu: Quote
San_(jagodowa:) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zgadzam się z Szachrajką, Sawa to teraz pies markowy :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ej, dopiero znalazłam ten wątek, a przecież ja ją poznałam pod paluchem :cool3:. piekne ma te plamy, powinna przyciagać wzrok oryginalnym umaszczeniem. Quote
Ana_Zbyska Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Ola, Pamiętasz jaka była wystraszona, nie??:-( Quote
szachrajka14 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ciesze sie że mi przyznajesz racje:P też uważam że nasze to nie rasowe ale zato firmowe:P:eviltong::eviltong::iloveyou: Quote
Ana_Zbyska Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Sawcia teraz już nie mieszka sama, bo z Parysem, któremu jej młode towarzystwo bardzo pasuje;) Mam fajne zdjęcie na komie, tylko muszę kabelelek znaleźć. Quote
sleepingbyday Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ana_Zbyska napisał(a):Ola, Pamiętasz jaka była wystraszona, nie??:-( oj była... nie wiedziała goopiutka, że nie ma sie czego bac, że zmiana jest na lepsze. no, ale teraz juz wie. ja czasem powtarzałam barakowi - i co młody idyjoto, uciekałes ode mnie, nie chciałes dac się złapać ciapciaku i co, rację miałeś? :evil_lol: Quote
Recommended Posts