szachrajka14 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 sawcia szukaj domku a nioe siedź w schronie bezprzerwy:P Quote
sleepingbyday Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 a właśnie wczoraj wieczorem myślałam, co u niej słychać... Quote
sleepingbyday Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 normalnie sie wzruszyłam :placz: i w ogóle dajcie czasem znać, jak się miewa dziewczyna i jakąś fotkę wrzucice, skoro prawie sąsiadami jesteście :cool3: powodzenia dla sawy :multi: kicają posty, czyli norma... Quote
Ana_Zbyska Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Sawulka dzisiaj pojechała do swojego nowego, wspaniałego DOMKU! :loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Sawulkę pokochali wspaniali Ludzie, wyrozumiali do jej nieśmiałości, obawy przed obcymi.. Sawulka zamieszka w Tarnowskich Górach, niedaleko CK;) BARDZO, BARDZO, BARDZO się cieszymy z tej adopcji!! Sawulko, wsyztskiego najlepszego Kochana! Quote
szachrajka14 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Sawulci napewno sie udało to byli wspaniali ludzie aż mi sie łeska puściła jak wychodzili Quote
Sally (od Koanka) Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Jak ja bardzo na to liczyłam, taka wspaniała dziewczyna :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts