Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sawa jest piękną, roczną, dość dużą (58cm w kłębie) suczką.
28 września pojechaliśmy po 2 psy do pseudoschroniska w Krężelu.
Sawa nie była przypięta, nie siedziała z żadnym psie w 'boksie', biegała po prostu wolno po tym miejscu. Była potwornie wystraszona, uciekała przed ludźmi.
Po wielu próbach, udało nam się wreszcie do niej podejść. Odwróciła głowę, nie chciała na nas patrzeć. Serce się krajało, co w zasadzie to psie dziecko już musiało przeżyć.
Postanowiliśmy, że zabierzemy Sawę do nas. Całą drogę siedziała z głową na kolanach, jednak nie patrząc w oczy, tak jakby myślała, że jak na nas nie patrzy, to jej nie widzimy i my..

Sawa dośc szybko odżyła w Cichym Kącie. Polubiła wolontariuszy, wreszcie głaskanie, mizianie, spacery. Jednak źle jej w kojcu. Potrzebuje Swojego Człowieka, bardzo chce kochać, a serducho ma bardzo duże.

Sawa ma wszytskie szczepienia, jest odrobaczona, została wysterylizowana, jest gotowa do adopcji. Pomimo jej wyjątkowej urody jednak nikt się nią do te pory nie zainteresował.
Sawa może zamoieszkać w mieszkaniu, potrafi jednak wyskakiwać z kojca, więc musi być w zadaszonym.

Sawa prxzebywa w tarnogórskim Cichym Kącie.
Kontakt w sprawie adopcji:
602 318 518 Ania
600 634 303 Krzysztof (po16)

Posted

Ana_Zbyska napisał(a):
Ola, Pamiętasz jaka była wystraszona, nie??:-(

oj była... nie wiedziała goopiutka, że nie ma sie czego bac, że zmiana jest na lepsze. no, ale teraz juz wie.

ja czasem powtarzałam barakowi - i co młody idyjoto, uciekałes ode mnie, nie chciałes dac się złapać ciapciaku i co, rację miałeś? :evil_lol: