MilenaDz Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Ok, sms wyslany, teraz zal mi juz 2 psow. BTW wnikliwie ogladajac slupy na Psim Polu widzialam ogloszenia ulv o zaginionej suczce owczarka. A rudy wciaz szuka DT, DS, wlasciciela, czegokolwiek, bo wciaz wisi nad nim bardzo realne widmo schronu. Quote
MilenaDz Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Podbijam porannie. Piesek nadal potrzebuje jakiegos rozwiazania!!! Quote
MilenaDz Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Jednak bardzo prosze nie przestawajmy myslec o DT dla tego psa... W niedziele nadal grozi mu schron. W przyszlym tygodniu jestem mocno zajeta (co obejmuje rowniez przygotowania do tego przez weekend) i nie wiem ile czasu bede mogla poswiecic tej sprawie, choc sie staram. :( Quote
MilenaDz Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Potrzebny dom tymczasowy lub dom stały... Quote
Poker Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 rozmawiałam z Dt, psiak włąśnie jest po sesji zdjęciowej. Jest grzeczny,pakuje się na sofę :evil_lol:. Quote
Od-Nowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 zaraz wstawię zdjęcia, tylko pozmniejszam i poprawię. część wyszło dobrze,część źle ale wstawię co zostało po przepuszczeniu przez sito. na 100% się ktoś zakocha!! :loveu: a potem powiem co o małym myślę :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 wgrały się łaskawie... bo już mnie coś trafia...może coś się do ogłoszeń wybierze. Nazwałam go sobie Miodowy Miś na potrzeby zdjęciowe... Quote
MilenaDz Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 O kurcze, Od-Nowa, sama nie wiedziałam że takiego ładnego psa znalazłam. Dzięki ogromne!!!!!!!!!! Quote
Od-Nowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 koniec ;) CZY KTOŚ ZECHCE ZROBIĆ MAŁEMU WYRÓŻNIONE ALLEGRO??????? czasu mało a to jedyna szansa teraz!! Quote
MilenaDz Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Masa zdjec, czy mozesz podac link do jakiegos albumu na fotosiku zeby podawac w ogloszeniach czy mamy je wstawiac osobno? Zmienie temat z tym allegro. Quote
Od-Nowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 wieku zupełnie nie umiem określić, może Wam się udało? Piesek jest bardzo grzeczny i spokojny. Jak przyszłam bardzo się ucieszył. Zero strachu, rezerwy. Usiedliśmy sobie na podłodze to od razu brzuś do góry. W domu zachowuje czystość, bez problemu wytrzymuje między spacerami. Ewidentnie piesek domowy na dodatek rozpuszczony :evil_lol: Kanapa ma być jego, karma w misce kłuje - z ręki proszę bardzo, chętnie zje! Przy tym jest uparciuchem i potrafi pokazać swoje niezadowolenie :diabloti: (nie ze mną te numery :cool3::eviltong: ). Podobno chętnie jeździ samochodem - na tylnym siedzeniu. Na spacerach zero zainteresowania psami, ludźmi, samochodami. W domu cichutki i bezproblemowy. brać i kochać!! Quote
Od-Nowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 MilenaDz Masa zdjec, czy mozesz podac link do jakiegos albumu na fotosiku zeby podawac w ogloszeniach czy mamy je wstawiac osobno? wrzucałam tak o, bez zakładania albumu. może ktoś zechce zasponsorować chociaż wyróżnienie?? 12 zł kosztuje to bym zrobiła mu allegro ale jestem bez grosza:roll: Quote
atiwoj2 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Piekne zdjecia. Przeraza mnie to,ze zostaly mu tylko dwa dni...Moze ktos sie zjawi,zeby go zabrac choc na pare dni. Quote
anndzia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 http://images35.fotosik.pl/49/82d7a0a4b00bed83.jpg A ja twierdzę, że psiak ma coś z tollera. Ruda sierść, średnia wielkość, bujne włosy na łapkach i bujne za uszami. No i kto tutaj mówi, że jest szary i bury! :loveu: Oczka i nosek też jak tollerki. Jakby miał jeszcze jakieś białe znaczenia na łapach, ogonie, między oczami czy na klacie to już by był wykapany tollerek :) Choć tak się na nich nie znam, to już i tak coś o nich wiem. Szykuję się na tą rasę :) Quote
Poker Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='anndzia']Zrobiłam dla słodziaka bannerki :) (podlinkowane) Dla mnie on jest Miodzio :cool3: Może przydałoby się pójść na jakąś wizytę do weta? Przynajmniej żeby określić wiek psiaka. To bierz go :evil_lol: Quote
anndzia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Zrobiłam dla słodziaka bannerki :) (podlinkowane) Dla mnie on jest Miodzio :cool3: Może przydałoby się pójść na jakąś wizytę do weta? Przynajmniej żeby określić wiek psiaka. Quote
anndzia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Miodzio w sensie imie i określenie :) Tollera będę brała nie teraz, a w przeciągu tego roku. Narazie próbuję rodziców namówić jednak na schroniskową bidę. Więc brać nie mam jak, niestety :-( Quote
MilenaDz Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 "anndzia" napisał(a):Narazie próbuję rodziców namówić jednak na schroniskową bidę.No to lada moment może pasować... :placz: Dzięki za zrobienie banerków. Ja niestety nie piszę się na sponsorowanie allegro, bo to niestety bylby juz moj kilkunasty wydatek w zwierzecej sprawie bez faktury (na podstawie ktorej moglabym zwrocic sobie/komus koszty z konta fundacyjnego) i moj budzet juz czuje te sumaryczna kwote. Chyba ze ktos zechcialby to zrobic to moge zaoferowac zwrot pieniedzy w takiej formie - ktos sponsoruje w gotowce to ogloszenie na allegro, potem w zoologicznym kupuje sobie cos dla zwierzaka na kwote 12zl i wysyla fakture poczta nam, wtedy moge te 12 zl tej osobie zwrocic na konto. Quote
MilenaDz Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Wizyta u weta - trzebaby rozmawiac z DT czy dadza rade. Rowniez na fakture, tylko uprzedzic weta ze bedzie faktura na fundacje, moze sie zlituje i mniej policzy bo musimy sie liczyc z wydatkami. Quote
MilenaDz Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 anndzia napisał(a):Naprawdę nie mogę teraz wziąść żadnego psa. Nie jesteśmy jeszcze gotowi. Narazie mogłam pomóc tylko bannerkami...anndziu, ja nie naciskam, wiem ze na takie decyzje trzeba byc gotowym Po prostu musze tu chyba cos pisac caly czas bo inaczej watek momentalnie laduje na 4,5,6 stronie. Quote
Recommended Posts