Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok, sms wyslany, teraz zal mi juz 2 psow.

BTW wnikliwie ogladajac slupy na Psim Polu widzialam ogloszenia ulv o zaginionej suczce owczarka.

A rudy wciaz szuka DT, DS, wlasciciela, czegokolwiek, bo wciaz wisi nad nim bardzo realne widmo schronu.

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jednak bardzo prosze nie przestawajmy myslec o DT dla tego psa...

W niedziele nadal grozi mu schron. W przyszlym tygodniu jestem mocno zajeta (co obejmuje rowniez przygotowania do tego przez weekend) i nie wiem ile czasu bede mogla poswiecic tej sprawie, choc sie staram. :(

Posted

zaraz wstawię zdjęcia, tylko pozmniejszam i poprawię. część wyszło dobrze,część źle ale wstawię co zostało po przepuszczeniu przez sito.
na 100% się ktoś zakocha!! :loveu:

a potem powiem co o małym myślę :evil_lol:

Posted

wieku zupełnie nie umiem określić, może Wam się udało?

Piesek jest bardzo grzeczny i spokojny. Jak przyszłam bardzo się ucieszył. Zero strachu, rezerwy. Usiedliśmy sobie na podłodze to od razu brzuś do góry.
W domu zachowuje czystość, bez problemu wytrzymuje między spacerami.
Ewidentnie piesek domowy na dodatek rozpuszczony :evil_lol:
Kanapa ma być jego, karma w misce kłuje - z ręki proszę bardzo, chętnie zje!
Przy tym jest uparciuchem i potrafi pokazać swoje niezadowolenie :diabloti:
(nie ze mną te numery :cool3::eviltong: ).
Podobno chętnie jeździ samochodem - na tylnym siedzeniu.
Na spacerach zero zainteresowania psami, ludźmi, samochodami.
W domu cichutki i bezproblemowy.

brać i kochać!!

Posted

MilenaDz

Masa zdjec, czy mozesz podac link do jakiegos albumu na fotosiku zeby podawac w ogloszeniach czy mamy je wstawiac osobno?

wrzucałam tak o, bez zakładania albumu.

może ktoś zechce zasponsorować chociaż wyróżnienie?? 12 zł kosztuje
to bym zrobiła mu allegro ale jestem bez grosza:roll:

Posted

http://images35.fotosik.pl/49/82d7a0a4b00bed83.jpg
A ja twierdzę, że psiak ma coś z tollera. Ruda sierść, średnia wielkość, bujne włosy na łapkach i bujne za uszami. No i kto tutaj mówi, że jest szary i bury! :loveu: Oczka i nosek też jak tollerki. Jakby miał jeszcze jakieś białe znaczenia na łapach, ogonie, między oczami czy na klacie to już by był wykapany tollerek :) Choć tak się na nich nie znam, to już i tak coś o nich wiem. Szykuję się na tą rasę :)

Posted

[quote name='anndzia']Zrobiłam dla słodziaka bannerki :) (podlinkowane)

Dla mnie on jest Miodzio :cool3:

Może przydałoby się pójść na jakąś wizytę do weta? Przynajmniej żeby określić wiek psiaka.

To bierz go :evil_lol:

Posted

Zrobiłam dla słodziaka bannerki :) (podlinkowane)

Dla mnie on jest Miodzio :cool3:

Może przydałoby się pójść na jakąś wizytę do weta? Przynajmniej żeby określić wiek psiaka.

Posted

Miodzio w sensie imie i określenie :)

Tollera będę brała nie teraz, a w przeciągu tego roku. Narazie próbuję rodziców namówić jednak na schroniskową bidę. Więc brać nie mam jak, niestety :-(

Posted

"anndzia" napisał(a):
Narazie próbuję rodziców namówić jednak na schroniskową bidę.
No to lada moment może pasować... :placz:

Dzięki za zrobienie banerków.
Ja niestety nie piszę się na sponsorowanie allegro, bo to niestety bylby juz moj kilkunasty wydatek w zwierzecej sprawie bez faktury (na podstawie ktorej moglabym zwrocic sobie/komus koszty z konta fundacyjnego) i moj budzet juz czuje te sumaryczna kwote.

Chyba ze ktos zechcialby to zrobic to moge zaoferowac zwrot pieniedzy w takiej formie - ktos sponsoruje w gotowce to ogloszenie na allegro, potem w zoologicznym kupuje sobie cos dla zwierzaka na kwote 12zl i wysyla fakture poczta nam, wtedy moge te 12 zl tej osobie zwrocic na konto.

Posted

Wizyta u weta - trzebaby rozmawiac z DT czy dadza rade. Rowniez na fakture, tylko uprzedzic weta ze bedzie faktura na fundacje, moze sie zlituje i mniej policzy bo musimy sie liczyc z wydatkami.

Posted

anndzia napisał(a):
Naprawdę nie mogę teraz wziąść żadnego psa. Nie jesteśmy jeszcze gotowi. Narazie mogłam pomóc tylko bannerkami...
anndziu, ja nie naciskam, wiem ze na takie decyzje trzeba byc gotowym

Po prostu musze tu chyba cos pisac caly czas bo inaczej watek momentalnie laduje na 4,5,6 stronie.