Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja poproszę o numer, sama się umówię.
w sumie to mam tylko te dziewczynki z czego jednej nawet nie ma zdjęć(ale to typowa yoreczka). spytam na wątku Maji jak z nią sytuacja wygląda.

inne psy wszystkie za duże! a jak są jakieś pasujące to z kolei około roku.
a już szukałam na prawdę długo.

Posted

[quote name='Poker']no a te sunie? też je trzeba pokazać.
Czy mam rozumiec,że to Ty połkniesz tę żabę ? z chęcią odstąpię tę przyjemność :evil_lol:
Od-Nowa , bo :mad::mad::mad:
Zadałam nie bez powodu pytanie, a numer telefonu mogę w każdej chwili podać.

czekam na odpowiedź.
Ja mam głowe jak 2 serdelki i 3.malutki :roll:

Posted

na serdelki licytować się nie będę :eviltong: (ale co dwa serdelki to nie jeden :diabloti:)
mogę porozmawiać z Panią delikatnie. Zrobię co w mojej mocy,żeby sie nei zniechęciła.

Posted

bleee nie mogłam znaleźć wątku...

żaba połknięta i zalana :evil_lol:
Pani bardzo spokojnie przyjęła wiadomości o Misiu i jego właścicielu.
W poniedziałek przyjdzie do mnie oglądać kandydatów :cool1:
i co najważniejsze - sunieczka też mogłaby być więc myślę,że będzie miała z czego wybierać.
Życzyła Misiowi dobrego powrotu do domu.
mam nadzieję,że uda się uszczęśliwić Panią jakimś małym dorosłym pieskiem.

Posted

Od-Nowa, bardzo Ci dziękuję za połknięcie żaby, a jaki miała smak ?:eviltong:
i czym zalana?:crazyeye:
to teraz czekamy jak Kacper zareaguje na powrót do domu i którego piesia wybierze pani.

Posted

i czym zalana?:crazyeye:

nie wiem co to było, ale pierońsko mocne :diabloti:
dziś głowa ma postać brukselki...:p
może dt napisze coś z sensem? jak Misio się miewa? kiedy nastąpi powrót do domu?

Posted

Od-Nowa napisał(a):
nie wiem co to było, ale pierońsko mocne :diabloti:
dziś głowa ma postać brukselki...:p
może dt napisze coś z sensem? jak Misio się miewa? kiedy nastąpi powrót do domu?

Z sensem?! DT w rozpaczy. Bo to już dziś! Z kim będzie MU tak źle jak ze mną.....

Posted

a serducho DT krwawi :-(, skąd ja to znam :roll:
Zawsze się pocieszam, że robię miejsce dla następnej bidy i tylko to mnie trzyma przy idei DT.
Za kilka dni też będę wyyyyyyyyyyć :placz:

Posted

Juz po, mam nadzieje Magdo ze bardzo nie rozpaczasz bo trzymalas sie dzielnie :)

Magda z uporem maniaka kladla ludziom podczs spotkania do glowy zeby zaczeli go jednak wyprowadzac bo moze jemu sie nudzi - mam nadzieje ze cos im w tych glowach zostaje. Ciesze sie tez ze zostal ciachniety bo ludzie juz powolywali sie na program w TVN z sterylizacjach i oczywiscie byli bardziej po stronie pana ktory wielbłądzie jaja utożsamia ze swoimi.

Po prostu dzisiaj uswiadomijal sobie jaki Polska to ciemnogrod pod tym wzgledem. I odechcialo mi sie cokolwiek robic poki co...

Misio-Kacper byl przeszczesliwy ze wrocil do domu. Nie wiedzial z kim sie witac. Rodzina ma zapowiedziane ze jeszcze miesiac maja go porzadnie pilnowac bo dopiero po tym czasie hormony opadna.

Kasy od nich nie wzielam bo nie moglam znalezc pokwitowania KP, a nie lubie brac do reki gotowki fundacyjnej - wiadomo dlaczego. Dostali numer konta, twierdzili ze wplaca... oby to byla prawda. Jak wplaca to dam znac i powiem ile tego bylo.

Posted

Czyli Kacper szczęśliwy, a Dt :-(.
Dobrze,że jest ciachnięty, bo przy takiej odpowiedzialności właścicieli to pełno psich dzieci wkoło byłoby za chwilę.
Ludzie są stuknięci i mówią ,ze kastracja to nieludzkie, pozbawiać psa, kota klejnotów , jak tak można ? Myślą,że zwierzę będzie rozpaczać z powodu bezpłodności.Szlag może trafić od tych głupot.
Ciekaw czy wpłacą.
Bardzo dziękuję magda b za wspaniały, odpowiedzialny DT.Oby więcej takich.

Posted

Oby nasz Miś był szczęśliwy i nie-szwędający-się :razz:

magda b - bardzo dziękujemy za serce dla Misia :loveu:
tytuł można zmienić i chyba poprosić o przeniesienie do działu już w nowym (starym )domu.

czy jeszcze jakiś psiak wpadł Wam w oko?? bo jutro-już jutro ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

W ramach uaktualnienia i odpowiedzi magdzieb na PW:

Kacpra nie spotykam na osiedlu poki co, widzialam za to jego pania kolo Biedronki, ale nie zauwazyla mnie bo w inna strone patrzyla, wplaty na koncie nie ma - czyli standard.

Wiedzialam ze jak nie wezme kasy do reki to nie bedzie, a nie moglam znalezc druczkow KP na ktorych jak juz musze przyjmowac gotowke dla fundacji to pisze potwierdzenie wiec dalam tylko numer konta - oczywiscie skonczylo sie jak zawsze. Ze tez ludzie maja taki tupet. Sory, ale po prostu jak ja cos obiecam i sie nie wywiaze to zyc ze swoimi wyrzutami sumienia nie moge, ale widac nie odnosi sie to do wszystkich - czemu wciaz mnie to wkurza...