Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odnalazła się właścicielka Milki..
Lecz ja.. nie potrafię się z tego cieszyć, bo wrażenie średnie.
1) Pies notorycznie dzień w dzień ucieka od 2 m-cy i wraca do domu:angryy: A teraz się zdziwiły, bo nie wróciła:angryy:
2) Sunia miała cieczkę, a właścicielka się zdziwiła na informację o tym, że kopulowały z nią psy:shake: Ba, ucieszyła się, że będzie mieć szczeniaczki:-o
3) Milka ze średnim entuzjazmem zareagowała na jedną ze swoich pań.. Ma na imię Morda i też średnio na nie reagowała..
4) Ostrzegłam panią, że za drugim razem jak ją znajdę to już nie oddam i tyle.
Dziwnie mi teraz bez niej..:oops:

• 1 month later...
Posted

Jutro rano po zajęciach (mam od 7:30 - 9:45:placz:) jadę po Milkę - dzisiaj, w nerwach, gonitwa nie miała sensu.
Moja propozycja jest taka:
zbieramy na sterylkę, wykonujemy zabieg, a właścicielkę, o ile się zgłosi, obciążamy kosztami utrzymania + zabiegu. Albo płaci albo umowa zrzekająca się praw do psa.

Posted

ok, myślę że dobry pomysł, i ogłosi się ją to znajdzie inny i odpowiedzialny dom, napisz do Demi - bo lepiej to w ramach TOZu zrobić żeby być stroną prawną w sprawie

Posted

Naa dzwoniłaś do TOZ-u? Twój pomysł nie jest zły... ale sunia jest w schronie i nie wiadomo czy ją wydadzą. Jeśli wydadzą, to sterylka w schronie za darmo.

Posted

Dzwoniłam do demi, mówiła, że powinni wydać, ale ja się boję czy będę miała za co ją utrzymać.
Jak myślicie, dzwonić do właścicielki Milki i mówić co z psem? Poinformować o sterylizacji?

Posted

A ja myślę, że nie.
Co będzie jeśli zechce dochodzić swoich praw i odzyskać psa?
po pierwsze suka nie będzie bezpieczna, jej życie będzie pozbawione stabilizacji, a po trzecie właścicielka moze zechciec odchowac szczeniaki i poodaje je byle komu.

Posted

Rozmawialam z Naa, i juz jej dziekowalam, ale chcialabym to jeszcze raz zrobic na forum:

NAA JESTES WIELKA!!!! DZIEKUJE!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Też myślę, że do czasu sterylizacji właścicielka nie powinna nic wiedzieć. Potem pomyślimy... Suka pewnie jest zaczipowana na jej nazwisko skoro już w schronie była... :/

Posted

zbieramy na sterylkę, wykonujemy zabieg, a właścicielkę, o ile się zgłosi, obciążamy kosztami utrzymania + zabiegu. Albo płaci albo umowa zrzekająca się praw do psa.

to jest dobry pomysl ...

Dziewczyny ,a jeli chodzi o utrzymanie suni to moze zrobimy jakas zrzutke na karme .. chociaz po 5 zl ,

Posted

Milka została odebrana ze schronu kilka dni temu:angryy:
Dostanę szału!
Zaalarmowałam schronisko, będą mieli ją na oku i zobowiązali się dopilnować tego jak trza...
Ohhhh!!!!!!!!!!!!:angryy:

Posted

wiecie co sobie teraz pomyslalam.....ze ta wlascicielkajej nie wysterylizuje.....wiec mozna sie spodziewac szczeniakow......:angryy: Moze by z nia chociaz sprobowac porozmawiac, powiedziec ze jezeli jej nie wysterylizuje to moze sie spodziewac gromady maluchow? Moze oddalaby wtedy psa...?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...