Agnieszka(Visenna) Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 "hurra.. beda szczeniaczki.."... kolejne mmaluchy, ktore z kolei tez pewnie beda sie mnozyc w nowych domach.. usrac to wszystko, robota w nieskonczonosc.
viverna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):"hurra.. beda szczeniaczki.."... kolejne mmaluchy, ktore z kolei tez pewnie beda sie mnozyc w nowych domach.. usrac to wszystko, robota w nieskonczonosc. Zgadzam się w 100%, że to robota w nieskończoność! Agnieszka może dołączysz do Fundacji For Animals? (chyba, że już w niej działasz?). Uważam, że pomoc poszczególnym psom, jeśli tylko ma się okazję jest warta zachodu, ale to syzyfowa praca. Lepiej działać przyczynowo - zresztą to motto przewodnie fundacji. Mam nadzieję, ze więcej osób przyłączy się do roboty może mniej ciekawej (mniej kontaktu ze zwierzętami, więcej z urzędami, właścicielami, innymi organizacjami), ale dużo bardziej sensownej i skutecznej.
Agnieszka(Visenna) Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bardzo chetnie wstapilabym do For Animals.Tylko.. jakie warunki musze spelniac ? :cool3:
viverna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Bardzo chetnie wstapilabym do For Animals.Tylko.. jakie warunki musze spelniac ? :cool3: Mieć silną motywację, zapał do pracy i świadomość tego, że musimy zmienić coś odgórnie (prawo, świadomość społeczną), by poprawić sytuację zwierzaków w Polsce. Zgłoś się do MilenaDz w tej sprawie.
Agnieszka(Visenna) Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Napisalam :cool3::cool3: w koncu jako jednostka zawsze mamy ograniczone pole manewru, przynalezenie do Organizacji otwiera nowe-bardziej skuteczne mozliwosci pomocy zwierzetom...
monika083 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dziewczyny ,sorry za offa ,ale widze ,ze tutaj sie wroclawska elita zebrala :) moglaby ktorac z cioteczek przeprowadzic wizyte przedadopcyjna ,we wrocku ,boczna kleczkowskiej .. obojetnie o ktorej godzinie ,bo pani nie pracuje ,wazne tylko ze jeszcze w tygodniu lub w sobote ,bo psiak jechalby z czestochowy w niedziele,
monika083 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='xmartix']ja mogę!! :multi: dzieki:) naa mi tez juz odpisala ,ale nie wiem kiedy jej pasuje najlepiej byloby jak najszybciej ,jesli xmartix,mozesz np juz jutro lub pojutrze przeprowadzic wizyte to byloby super , psiak dzisiaj ze schronu trafil do dt w katowicach skad w niedziele ma jechac do wrocka,
xmartix Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 a kiedy może Naa? ja mogę w czwartek, jutro nie bo idę na inną wizytę w inną stronę miasta
monika083 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 NaamahsChild napisał(a):Ja będe mogła w piątek lub sobotę..:roll: Naa bardzo dziekuje Ci za chcec pomocy ,ale juz z xmartix wszystko uzgodnilam -bo ona moze juz jutro isc ,:)
Recommended Posts