Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
"hurra.. beda szczeniaczki.."... kolejne mmaluchy, ktore z kolei tez pewnie beda sie mnozyc w nowych domach.. usrac to wszystko, robota w nieskonczonosc.

Zgadzam się w 100%, że to robota w nieskończoność! Agnieszka może dołączysz do Fundacji For Animals? (chyba, że już w niej działasz?). Uważam, że pomoc poszczególnym psom, jeśli tylko ma się okazję jest warta zachodu, ale to syzyfowa praca. Lepiej działać przyczynowo - zresztą to motto przewodnie fundacji. Mam nadzieję, ze więcej osób przyłączy się do roboty może mniej ciekawej (mniej kontaktu ze zwierzętami, więcej z urzędami, właścicielami, innymi organizacjami), ale dużo bardziej sensownej i skutecznej.

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Bardzo chetnie wstapilabym do For Animals.Tylko.. jakie warunki musze spelniac ? :cool3:

Mieć silną motywację, zapał do pracy i świadomość tego, że musimy zmienić coś odgórnie (prawo, świadomość społeczną), by poprawić sytuację zwierzaków w Polsce. Zgłoś się do MilenaDz w tej sprawie.

Posted

Dziewczyny ,sorry za offa ,ale widze ,ze tutaj sie wroclawska elita zebrala :)

moglaby ktorac z cioteczek przeprowadzic wizyte przedadopcyjna ,we wrocku ,boczna kleczkowskiej ..
obojetnie o ktorej godzinie ,bo pani nie pracuje ,wazne tylko ze jeszcze w tygodniu lub w sobote ,bo psiak jechalby z czestochowy w niedziele,

Posted

[quote name='xmartix']ja mogę!! :multi:

dzieki:)

naa mi tez juz odpisala ,ale nie wiem kiedy jej pasuje

najlepiej byloby jak najszybciej ,jesli xmartix,mozesz np juz jutro lub pojutrze przeprowadzic wizyte to byloby super ,
psiak dzisiaj ze schronu trafil do dt w katowicach skad w niedziele ma jechac do wrocka,

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Ja będe mogła w piątek lub sobotę..:roll:

Naa bardzo dziekuje Ci za chcec pomocy ,ale juz z xmartix wszystko uzgodnilam -bo ona moze juz jutro isc ,:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...