Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiaki nas nieźle przeciągnęły po lesie :evil_lol: Śniegu po kolana.Łaziliśmy z półtora godziny :) Najważniejsze,że psiaki wymęczone i wybiegane.
Biedna Majeczka cały brzuszek w śniegu miała.Aż jej takie kule śniegowe wisiały.Mam nadzieję,że jej to stopniało później.
Acha,zdjęć niestety nie porobiliśmy.

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jeśli chodzi o tego Pana, który chciał przygarnąć Nera to niestety nie ma tu czego pogratulować. chwilowy zapał lub rzeczywiście przypuszczenia mogą się potwierdzić, że pies miał być wykorzystany do walk. jak tylko przeczytał, że zostanie przeprowadzona wizyta przedadopcyjna oraz poadopcyjna to nagle zdarzył się wypadek..

Posted

Grzecho napisał(a):
Z tamtym domkiem w TG cisza? :roll:

Cisza. Aktualnie ma obserwatora na Allegro i marznie w kojcu. Szmaty sobie z budy powyciągał, jest zachrypnięty... ech... :shake:

Posted

gosia15 napisał(a):
Cisza. Aktualnie ma obserwatora na Allegro i marznie w kojcu. Szmaty sobie z budy powyciągał, jest zachrypnięty... ech... :shake:

sianka mu napchajcie do budy...zima się jeszcze nie skończyła, biedne psiaki marzną:placz:

Posted

Już o tym myślałam, ale bestyja spacerowe szelki po spacerze już w kojcu próbował szarpać, więc wydaje mi się, że z kubraczkiem poradzi sobie w ciągu jednej nocy. I co ja dziewuchom od kubraczków na fotkach pokażę? :mad::evil_lol:

Posted

Nasz astek NERO jest właśnie w drodze

do nowego domu.

Od swojego pana otrzymał imię BERYL

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

:Cool!:
:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

:lol:[quote name='gosia15']

Nasz astek NERO jest właśnie w drodze

do nowego domu.

Od swojego pana otrzymał imię BERYL

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Z tego wynika że warto było do Zabrza jechać z Astkiem vel Berylem.
Oby mu sie jak najlepiej ułożyło!!! :lol:
No to kiedy :drink1:?