Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4]WĄTEK OGÓLNY KOBIÓRSKICH PSIAKÓW:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/kobior-punkt-zatrzyman-bezdomnych-zwierzat-takie-malenkie-schronisko-127482/

:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:

27 luty 2009- już w nowym, kochającym domu !
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[SIZE=3]

29 stycznia 2009r.:

Okres kwarantanny minął, nikt Astka nie szukał, Astek jest bezdomny :shake:.

Allegro Astka:

Roczny amstaff szuka nowego pana. (558330392) - Aukcje internetowe Allegro

:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:

[SIZE=3]11 stycznia 2009r.:

Wczoraj późnym wieczorem psiak szukał schronienia na jednej z posesji w okolicach zalewu w Kobiórze. Stamtąd pies został zabrany do przytuliska.
Pies jest młody, zadbany pewnie długo się nie błąkał.
Wygląda na to, że się komuś zgubił.
Mam nadzieję, że właściciele będą go szukać.

Proszę o ogłoszenia na różnych stronach o psach zaginionych.

• 2 weeks later...
  • Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Astek był wczoraj na spacerku. Kochane psisko, energia go rozpiera. Początkowo szamotał się na smyczy, później szedł już znośnie.
Głaskaliśmy go i drapali za uszami do woli. Zero agresji do ludzi. Na inne napotkane psy- szczekał.
Potrzebuje domu najlepiej bez innych psów, i pana, który "wymęczy" go spacerami i szkoleniem.
To jeszcze dzieciak. Weterynarz ocenił jego wiek na 1 rok.
W ciasnym kojcu energia go rozpiera, a potencjał marnuje...

Opiekun zgodził się na wyprowadzenie przez nas Astka pod warunkiem, że będzie w kagańcu.
Ten kaganiec Astkowi baaardzo nie spasował. Najpierw zanurzał go w śniegu, a następnie parskał :roll:

Posted

Wrzuciłam go na ogólny wątek bullowatych:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/bulowate-do-adopcji-jeden-watek-dla-wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8-a-22803/index467.html#post11722746

I założyłam mu wątki na niebieskim i czerwonym forum ttb:
niebieskie
czerwone

Nie dałoby się mu zdjąć tego kagańca na chwilę i zrobić mu zdjęcia bez? Choćby w obecności opiekuna? Mogę go poogłaszać,ale z tymi zdjęciami marne szanse,że komuś wpadnie w oko,w ogóle mu mordki nie widać;)

Posted

Dziękuję za ogłoszenia na innych forach :loveu:.
Na następny spacer będę mogła iść dopiero za dwa tygodnie :shake:, więc tymczasem jedyne fotki bez kagańca to te z pierwszego postu (w kojcu), niestety.

grazyna9915- jak się zgłasza prośbę o przeniesienie wątku? :hmmmm: Bo jak sama zacznę kombinować, to znowu będzie:

:user:

:comp26:

:wallbash:

Posted

[quote name='gosia15']Wczoraj rano zadzwoniła do mnie pani zainteresowana Astkiem. Wysłałam jej e-mail z opisem i fotkami, ale nie zadzwoniła drugi raz...[/quote]

[FONT=Arial] w razie czego spoglądajcie też na Czarne Kwiatki , piszcie skąd ludzie i koniecznie domki do sprawdzenia ... wiem ze na pewno wiecie ...ale tak jakoś musiałam :oops:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial] w razie czego spoglądajcie też na Czarne Kwiatki , piszcie skąd ludzie i koniecznie domki do sprawdzenia ... wiem ze na pewno wiecie ...ale tak jakoś musiałam :oops:[/FONT]

Bardzo dobrze,że przypominasz o tym.Takich uwag nigdy za wiele.
Nie pozwolimy,żeby dostał się w niepowołane ręce.

Dzisiaj byliśmy na godzinnym spacerku.Pies jest piękny,mądry,ma baaardzo dużo energii.Przez tą godzinę wykończył mnie totalnie :evil_lol: Podobno byłam purpurowa ze zmęczenia :evil_lol: Nie jest agresywny.Pan prowadzący przytulisko wszedł do jego kojca,żeby ubrać mu szelki i kaganiec i psiak wariował ze szczęścia :loveu: Chciał się bawić.Cwaniak,żeby pan nie ubrał mu kagańca wziął do pyska wielką kość i nie chciał puścić.Pan bez problemu mu ją zabrał.Ten pies jest totalnie spragniony człowieka,spacerków,ruchu...

Proszę,pomózcie mu znaleźć dom!!!!!!! To wspaniały pies!!!!!!

Posted

No i fotki z dzisiejszego spaceru.Dzisiaj oprócz mnie i Danieli spacerował też z psiakami Jarek- chłopak Danieli,a mój mam nadzieję przyszły szwagier :evil_lol:

Nero :loveu: