swallow Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Nitencja i pozostali miłośnicy szkotów, specjalnie dla Was stawka szkotów z Włocławka: Felix Szkocka Sfora Neo z Norblińskiej Doliny – BOB, BOG Szkocka Elita Moulin Rouge Felix Szkocka Sfora i Szkocka Elita Moulin Rouge: Zdjęcia z grupy są na Airedalach
Wojenka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Hej,hej :) Oto trochę zdjęć szkociaczków z wakacji: Zarośnięty interchampion ;) o zachodzie słońca Nasza Scracianka-Kwiacianka :cool3: Kima na przyczepie(szkoty pomagały tak kopać studnię) I dwa na "pustyni" :razz:
scottieserwis Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 bardzo ladne zdjęcia i ze względu na modelki i pod względem artystycznym :) a ja chcem tutaj zlożyć Gratulacje dla Sylwi i Mishki że mimo że stracily ochotę na wystawy to jednak pojechaly do Wloclawka i tam zdobyly Zwyciestwo Mlodziezy :cool3: Gratulacje dla Mishki i wlascicieli :):loveu:
Wojenka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Szyld UHU-HUHU :evil_lol: :lol: :evil_lol: ;) Gratulacje dla Mishki:multi:
Wojenka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ludziska,odezwijta się,bo nuda jak cholera!:mad:
Nitencja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 wojenko czasu nie ma :) wystawa w niedziele a zrobienie w lesie ;-)
Wojenka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Łooomatko,a cóż za wystawa? Mnie wystawy psów już nudzą...Za bardzo wiem o co tam chodzi,żeby to lubić...:diabloti: Nie to co pokazy koni :loveu: .W sumie to dzieją sie takie same rzeczy :razz: ,ale przynajmniej mam tam kochaaanych przyjaciół :loveu: :loveu: :loveu: .
Nitencja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Kazdy lubi co innego :) Mnie wystawy nie znudza :) choc juz dlugo w tym siedze , zawsze znajduje jakies dobre rzeczy. wystawa to powod by ruszyc tylek z domu , pozwiedzac i spotkac sieze znajomymi :) czyli to co tygrysy lubia najbardziej :lol: "Za bardzo wiem o co tam chodzi,żeby to lubić" << ciekawe co pod tym pojeciem rozumiesz ;-)
Wojenka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A ja zapraszam na www.kuhailan.equinebeauty.eu coby sobie pooglądać ładne zdjątka ;) tego co mnie kręci ;) .Dzisiaj wieczorem powinny dojść jeszcze foty z rocznicy bitwy pod Komarowem :) .
Fritz Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 scottieserwis napisał(a):bardzo ladne zdjęcia i ze względu na modelki i pod względem artystycznym :) a ja chcem tutaj zlożyć Gratulacje dla Sylwi i Mishki że mimo że stracily ochotę na wystawy to jednak pojechaly do Wloclawka i tam zdobyly Zwyciestwo Mlodziezy :cool3: Gratulacje dla Mishki i wlascicieli :):loveu: Dziekujemy z Mishka bardzo:):loveu: Nie mialam netu wiec dopiero teraz sie odzywam . Mishka ma jak mowi wet urojona ciaze ,zmiany hormonalne jest niespokojna ,popiskuje ,chyba sutki ja bola bardzo bo ma powiekszone.Wrazliwa jest ,tak ta pierwsza cieczke przezyla. Wet na razie mowi by czekac ,jak sie nie cofnie to zastrzyki hormonalne (nie obojetne dla organizmu:()
Ali26762 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 scottieserwis napisał(a):a ja chcem tutaj zlożyć Gratulacje dla Sylwi i Mishki że mimo że stracily ochotę na wystawy to jednak pojechaly do Wloclawka i tam zdobyly Zwyciestwo Mlodziezy :cool3: Gratulacje dla Mishki i wlascicieli :):loveu: Ja również ogromnie gratuluję!
Nitencja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 fritz - wiecej ruchu dla dziewczyny + zmniejszone racje zywnosciowe i bedzie ok :)
Fritz Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Nitencja']fritz - wiecej ruchu dla dziewczyny + zmniejszone racje zywnosciowe i bedzie ok :) Ali dzieki bardzo za gratulacje :)Pozdrawiam serdecznie! Nitencjo mam nadzieje ze to co radzisz pomoze na urojona ciaze malej, jak na razie to stan jej sie poglebia..Co do spacerow to codzien latamy bo sa grzyby (a ja uwielbiam zbierac) no i Mishka szaleje w lesie i nie tylko co widac na zdjeciach ponizej:) :
bos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 I ja tez przyłączam sioe do gratulacji...........dla wszystkich. Wojenka śliczne zdjęcia. Fritz, wyściskaj Mishkę, jest fotogeniczna.........:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam Bojanowe urwiskowo........i jak mogłyście sie bawić tam bezemnie.:shake: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :lol: :lol: :lol: ;) ;) No to ja Wam dam popalić.........tylko poszukam czy mam jakieś foty z ostatniej wystawy w Chorzowie. :crazyeye: ;)
borsaf Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Fritz, zastosuj u Mishki dietę kalafiorową. Flaire gdzieś na erdelach podawała jak to stosować bo sama na swoich suniach ją wypróbowała i była skuteczna zwłaszcza nacieknące, bolące sutki.
bos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 No to wkleję wam parę fotek ze szkucikami z wystawy.........CHORZÓW 2006 :lol:.....pod tym namiotem czuło sie napięcie, scottieserwis nerwowo oczekiwała na miejsce przy stole dla swojego pupila pszenicznego. Napięcie rosło wprost proporcjonalnie do temperatury.........wreszcie dorwała się scottie do stołu trymerskiego......w ostatniej chwili, bo już nitencja chciała tam ustawic Matiska.......scottie wojowniczo zrzuciła z siebie odzienie i nitencja zrezygnowała:evil_lol: :evil_lol: ;) :eviltong: :loveu: :lol:.....nitencja nie dawała za wygraną próbowala podejść z tyłu i złapać za nogę niczego niespodziewającą sie scottie.......... :lol:..........gdy tylko scottie sie odwróciła, nitencja natychmiast się wyprostowala i jak gdyby nigdy nic ........udawała że spaceruje z Matiskiem :lol:....a tak słodzio Matisiek zaprezentował sie pani sędzinie.....:loveu: :lol:.......sędzina az ręce podniosła z zachwytu.....:lol:....na komendę sędziny Matisek wyprostował ogon jak słup telefoniczny.... :eviltong: ;) :lol:
bos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 A tak prezentowal się WALKER Wielka Broda konkurent Matiska :lol:.....a tu obydwa razem.....:loveu: :lol:.....i znowu Matisek ze swoją pancią.....jaki byl dzisiaj radosny , prezentował sie wspaniale:lol: :lol:....w koncu padł werdykt i Matisek wygrał......:multi: :lol: :lol:......i sam Zwycięzca Młodzieży :loveu: :lol: :multi: :lol:............nie zawsze jednak było tak słodko, energia go rozpierała więc doświadczona handlerka wiedziała jak nad szkotem zapanować ......gdy zawodziły inne sposoby......po prostu przyciskała go kolanem do ziemi....:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :lol: ;) :lol:....mam jeszcze fotkę scottie serwis ....ale nie wiem czy mogę wstawić.... :evil_lol: :eviltong: :lol: ;)
Wojenka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='bos']Wojenka śliczne zdjęcia. Dzięki bos :) . Zrobiłeś super relację z wystawy :lol: .Teraz już wiemy dlaczego Nitencja je tak lubi :evil_lol: ;) . Wczoraj Skrzata niczym prawdziwy miś odwiedziła gniazdo pszczół/os.Widziałam tylko jak ucieka do domu z pasażerką na uchu i z niepokojem ogląda się za siebie...Ucho czekał kompres z cebulki...
Nitencja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Bos wielkie podziekowanie za Chorzow. TO bylo z cyklu "Przezyj to jeszcze raz " ;-)
borsaf Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Witam szkociarzy, Pragne Wam donieść, że w Macro we Wrocławiu były:placz: śliczne szkoty ....jako solniczka i pieprzniczka. Oczywiscie córka chciała mi to kupić bo cena też...ok10 zl... ale wykupili:placz: Jak Was to interesuje to popytajcie w bliskich oddziałach koło siebie, może jeszcze są. Zobaczyc to cudo mozna w gazetce Macro na str. 11 działu wystrój wnetrz.
bos Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Wojenka'] Wczoraj Skrzata niczym prawdziwy miś odwiedziła gniazdo pszczół/os.Widziałam tylko jak ucieka do domu z pasażerką na uchu i z niepokojem ogląda się za siebie...Ucho czekał kompres z cebulki... Wojenka, Dobrze że na tym się skończyło..........:evil_lol: :lol::lol: :lol: ;) Czy już nie wstawiać zdjęć szkotów z Chorzowa......:shake: :eviltong:
Nitencja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Bos to bylo pewnie pytanie retoryczne :) wstawiaj wstawiaj
Fritz Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Gratulacje dla Matiska Nitencjo!:)Jest sliczny ! Super fotyBos!a komentarze to juz cod miod extra:) A my z Misha dalej walczymy bezskutecznie z urojaona ciaza... Pozdrawiam wszystkich.
bos Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 No tak ....juz dwa razy wcięło mi posta.....teraz się nie dam idę do oporu....:evil_lol: CHORZÓW cd. z udziałem .....np.scottieserwis :loveu: :loveu: .....grunt to dobrze chwycić psa .........a potem już sam idzie.......:evil_lol:...........scottie tak rozgrzała atmosferę bojowym nastawieniem że rywalki pichnęły na boki ustępując jej miejsca ............fakt ....gorąco........jeszcze mi jest teraz.......:evil_lol:.....i żeby wszystkim było jasne ....startowała z nr. 430........jakby kto nie wierzył...:evil_lol: :loveu: :loveu: ;) :loveu::lol:.....cdn.....
Wojenka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 oj,bos,bos...:nono: :lol: A ja wrzucę kolejną porcję wakacyjnych zdjęć...Na następne poczekam do maja...:placz: To jakoś mi sie kojarzy z Lassie...:roll: Czy ktos wie dlaczego? Nasza Babunia :loveu: Nic nie ujdzie jej uwadze :)
Recommended Posts