zadziorny Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Ależ mieliście menażerię w tym związku :roll: :lol: :cool3:
Fritz Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Nitencja widac ze ten Twoj Mati to piesek z charakterem jest:eviltong: nie da sobie w kasze dmuchac! :)
Nitencja Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 jborowy ?? JA?? Zdradzilam ?? Skad taki pomysl ?? Fritz , Mati ma cwiczenia "bojowe" na welshach i potem wykorzystuje to na innych :)
Sylwia&westie Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Nitencja ładnego masz psiaka:lol: podrap go za uszkiem odemnie:razz:
Fritz Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Nitencja napisał(a):jborowy ?? JA?? Zdradzilam ?? Skad taki pomysl ?? Fritz , Mati ma cwiczenia "bojowe" na welshach i potem wykorzystuje to na innych :) Moja Mishka na kocie cwiczy ale na zdrowie jej to nie wychodzi ostatnio...tak jej dowalil po glowie :( niech sie uczy mala!
aga_ostaszewska Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Nitencja: Więcej, więcej fot z walk :ylsuper:
scottieserwis Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 nowe forum BLACK&white http://www.forumterieryblackandwhite.fora.pl/index.php
jborowy Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 aga_ostaszewska - I TY BRUTUSIE, PRZECIWKO MNIE??? czyżbyś też zaczęła gustować w szczotkach do zamiatania????
jborowy Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 O kuźwa!! To z tej świni tylko kopytka zostały?!?!?! Szybko buduj jakiś bunkier w ogródku dla tego potwora, inaczej Bykowina wymrze.
Nitencja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Jborowy szkot w dobrym miejscu jest :) Z czym Ci sie kojarzy nazwa "Bykowina" :cool3:
scottieserwis Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ja pierdziele zbój nie szkot!!!! biedna świnka ;)
Nitencja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 scottie a ja sie nie moge do Was dodzwonic ??
zadziorny Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Nitencja'] Ależ Ty go dobrze karmisz :roll:. Nie dziwota, że rośnie jak na drożdżach (a raczej na raciczkach :evil_lol:) :cool3: ;)
Wojtek Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dobrze, nitencja, dobrze... Kolagen zwany jest białkiem życia! :mdrmed:
bos Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Pozwolicie abym wkleił tu parę fotek ślicznego Matiska od Nitencji.......no to do roboty , część fotek już się ukazało na topiku łelszowym , postaram się nie powtórzyć chyba że........:lol: :lol: ....i co tu zrobić myśli Mati . przydał by się drugi pysk żeby udko złapać skoro Alex nie chce.........:lol: :lol: ........ale myszki muszę pilnować by nie uciekła..:lol: :lol: ...coć żaba chodzi .......okropaśnie więc podzielę post na etapy ..
bos Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 no i jeszcze cosik :lol: :lol: ......zabawa z zadziornym a raczej rękami zadziornego....... :lol: i jak tu teraz zrobić zdjęcie.......:lol: :lol: ....a brykaniu nie było końca :lol:
bos Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 .....eh ......dawaj to moje.....:lol: :lol: :lol: w przerwach .....kolanka u pani ....i buzi buzi.....:lol: :lol: :lol: ach te pazurki....... :lol: a jaka podzielność uwagi..... :lol: szczery uśmiech dla Matiska nic nowego , toż on cały czas wszystkich bawi.......:lol: :lol: ale potrafi być również bardzo dostojny......... :lol: :lol: a przy udku to nawet można pospać......:lol: ale tylko na moment.... :lol: :lol:
Nitencja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Tak , tak szkoty za zajefajne :) a stadko Welshy i szkotow to juz zupelny odlot :loveu:
bos Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Nitencja - co tam u Matiska słychać. Justyna była na mnie zła że ją wtedy nie zabrałem. A zdjęcia z diabełkiem jeszcze dolały oliwy do ognia........:lol: :lol: :lol: Pozdrowienia dla czworonogów i Was wszystkich....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Nitencja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Bos jak Ty bys mnie tak wyrolowal ... oj nie wiem co bym zrobila :angryy: Nastepny raz prosze ze sobadziecko zabrac ;-D
Wojenka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Oglądałam sobie dziś film "Zwierzali cudaki",o mutacjach...:shake: Brrr...Szkoty to mutanty!Ja już sama nie wiem jakie są granice postępu hodowlanego i do czego wlasciwie nalezy dążyć...
Recommended Posts