Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Wojenka czyli jest nadzieja;) no i dobrze ! jak znam moja mala wystarczy ze wleze do wody to ona za mna , nauczy sie Mishka plywac na bank:D

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego najlepszego dla 3-miesiecznych szkotow :-)

Nitencjo, alez rozruszalas ten topik! :cool3: Slicznego masz szkraba i jakze cudnie kontrastuje z zimowa aura :loveu:

Posted

ale fajna ta stronka - dobrze wiedzieć że człowiek w swym szaleństwie nie jest osamotniony nie?
a jaśli chodzi o pływanie to raczej bym się nie łudziła - małe pływają duze przestają to jednak kwestia budowy ,ja tak jak Wojenka też już ratowałam swoje szkoty:shake:
a najgorsze jest to, że one tak właściwie to umieja pływać tylko nie wiedzą kiedy im sie bateria kończy:niedowia: fatalne

Posted

ale niebezpieczenstwo istnieje tylko na głębokich akwenach moje terixy uwielbiają nasze rwące górskie potoki i wcale nie unikają wody oto dowód:

tak tak prosze państawa szanownego
ten ryjek z prawej to Kubik - miał wtedy tyle ile nasze forumowe rodzeństwo 3 mieszki!!!

Posted

kilka zdjec :)
to cos rozowe to ja

Wlasciwie to miala byc sesja zdjeciowa jak moje piesy ladnie stoja "ringowo" ale stracilam nadzieje .... bo one wolaly robic zapasy psiowe .

ale ...

:lol:

Posted

coś nie wiem dlaczego się tak ustawiły pood rząd....hmmm
ale może jeszcze coś?

terier nieustraszony pogromca "czegoś w wodzie"

a tu najmniejszy pogromca wód...

Posted

Murak napisał(a):
coś nie wiem dlaczego się tak ustawiły pood rząd...
Bo tak je wstawiłaś ;) . Najlepiej zacząć nową linijkę ("Enter") przed każdym zdjęciem - wtedy nie będą pod rząd.

A jak juz się tak zrobią, to możesz je poprawić. Tym razem, ja to zrobiłam ;).

Posted

Murak napisał(a):
a najgorsze jest to, że one tak właściwie to umieja pływać tylko nie wiedzą kiedy im sie bateria kończy:niedowia: fatalne

otóż to!
Murak,ale piękne plenery!!!!!!!To u Ciebie?Bardzo miłe widoczki:cool3:
Grrr...ja powinnam jechać w przeciagu dwóch tygodni(mam ferie:p )do Gładyszowa...przy południowej granicy...:roll: Mam nadzieję,że matula ze mną pojedzie(czyt.zawiezie mnie;) )

Posted

Dzięki Flair
one polują na własne "widzi mi się"
nie wiem jak inne ale moje to są takie troszkę :stupid:
polują na różne urojenia typu cienie, błyski... pewno jaki pan taki kram:evil_lol:

Posted

no teściowa przełkneła funy, cane corso to i nas zniesie nie?
tyle ze to na końcu świata
a tak nawiasem mówiąc to pora chyba na jakąś zmianę w banerku:razz: bo rudo widzę.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...