Fritz Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Wojenka czyli jest nadzieja;) no i dobrze ! jak znam moja mala wystarczy ze wleze do wody to ona za mna , nauczy sie Mishka plywac na bank:D
Wind Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Wszystkiego najlepszego dla 3-miesiecznych szkotow :-) Nitencjo, alez rozruszalas ten topik! :cool3: Slicznego masz szkraba i jakze cudnie kontrastuje z zimowa aura :loveu:
zadziorny Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='scottieserwis']a to zima na śląsku :D:D:D:D i co???? :D dodając temperaturę -15! :P Śląska zima po prostu cudna jest :cool1: :lol: :sweetCyb:
Wojenka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ktoś jest nieźle :stupid: na punkcie szkociaczków...:ylsuper: :lol:
Fritz Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 daj link do tej strony jesli mozesz ok? Schizoidalna z deka jest hehe
Wojenka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 prosiem bardzo: www.weedogs.com Obrazki są czadowe!!!:evil_lol:
Fritz Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Dzieki Wojenka ,stronka iscie czadowa fakt:D:diabloti:
Murak Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 ale fajna ta stronka - dobrze wiedzieć że człowiek w swym szaleństwie nie jest osamotniony nie? a jaśli chodzi o pływanie to raczej bym się nie łudziła - małe pływają duze przestają to jednak kwestia budowy ,ja tak jak Wojenka też już ratowałam swoje szkoty:shake: a najgorsze jest to, że one tak właściwie to umieja pływać tylko nie wiedzą kiedy im sie bateria kończy:niedowia: fatalne
Murak Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 ale niebezpieczenstwo istnieje tylko na głębokich akwenach moje terixy uwielbiają nasze rwące górskie potoki i wcale nie unikają wody oto dowód: tak tak prosze państawa szanownego ten ryjek z prawej to Kubik - miał wtedy tyle ile nasze forumowe rodzeństwo 3 mieszki!!!
Nitencja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 kilka zdjec :) to cos rozowe to ja Wlasciwie to miala byc sesja zdjeciowa jak moje piesy ladnie stoja "ringowo" ale stracilam nadzieje .... bo one wolaly robic zapasy psiowe . ale ... :lol:
Murak Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 coś nie wiem dlaczego się tak ustawiły pood rząd....hmmm ale może jeszcze coś? terier nieustraszony pogromca "czegoś w wodzie" a tu najmniejszy pogromca wód...
Flaire Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Murak napisał(a):coś nie wiem dlaczego się tak ustawiły pood rząd...Bo tak je wstawiłaś ;) . Najlepiej zacząć nową linijkę ("Enter") przed każdym zdjęciem - wtedy nie będą pod rząd. A jak juz się tak zrobią, to możesz je poprawić. Tym razem, ja to zrobiłam ;).
Flaire Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Nitencja napisał(a):Murak czy one na cos polowaly ?? :evil_lol:Pstrągi łowią ;).
Nitencja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Flaire napisał(a):Pstrągi łowią ;). Dobre pieski :) Nie dadza Pani umrzec z glodu :)
Wojenka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Murak napisał(a):a najgorsze jest to, że one tak właściwie to umieja pływać tylko nie wiedzą kiedy im sie bateria kończy:niedowia: fatalne otóż to! Murak,ale piękne plenery!!!!!!!To u Ciebie?Bardzo miłe widoczki:cool3: Grrr...ja powinnam jechać w przeciagu dwóch tygodni(mam ferie:p )do Gładyszowa...przy południowej granicy...:roll: Mam nadzieję,że matula ze mną pojedzie(czyt.zawiezie mnie;) )
Murak Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Dzięki Flair one polują na własne "widzi mi się" nie wiem jak inne ale moje to są takie troszkę :stupid: polują na różne urojenia typu cienie, błyski... pewno jaki pan taki kram:evil_lol:
Murak Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 no tak mamy 100 metrów od domu na wschód a tak mamy 100 od domu na zachód
Murak Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 czy ktoś sie jeszcze dziwi ze nie chcemy wcale się stąd ruszać na zadne wystawy ani w ogóle nigdzie??????:cool1:
Murak Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 no teściowa przełkneła funy, cane corso to i nas zniesie nie? tyle ze to na końcu świata a tak nawiasem mówiąc to pora chyba na jakąś zmianę w banerku:razz: bo rudo widzę.....
Nitencja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 eh banerek kocham ale glowna strona zmienila wyglad i zdjecie do ksiegi gosci :-D
Flaire Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Murak, ja to się do Ciebie ciągle wybieram, wybieram i wybrać się nie mogę... W Zawoi byłam kilka razy latem i raz zimą jako dziecko. :)
Murak Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 o tu to jest fajnie przez cały rok ale osobiscie to polecam jesień - jest poprostu cudownie!!!
Recommended Posts