Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Murak napisał(a):
czy ktoś sie jeszcze dziwi ze nie chcemy wcale się stąd ruszać na zadne wystawy ani w ogóle nigdzie??????:cool1:

Ja sie nie dziwie:) Sama bym chciala mieszkac w tak pieknych okolicznosciach przyrody (tylko morze jeszcze przydaloby sie za gora) .Cudowne fotki i piekne szkoty. Murak ja jednak z zachowaniem zasad daleko posunietej ostroznosci moja mala Mishke potrenuje w plywaniu latem:):beerchug: :terazpol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeglądałam sobie galerię dogomaniaków i chciałam zauważyć że pewni szkociarze się obijają z ujawnieniem się :diabloti: grrr:mad:
jazda mi na galerię dogomaniaków :D
przynajmniej na spacerach się poznacie :eviltong::lol:

Posted

no masz rację ! och jak ja bym chciała idąc przez nasze zapyziałe piekne okoliczności przyrody ujrzeć jakąś znajomą za przeposzeniem kufę:lol:

Posted

Nie licz na to jakieś leniwe to podczas tej zimy wszystko :eviltong:
jedną osobę na dogomaniakach galeriowych udało mi sie namówić do przedstawienia się a co z tymi naszymi kofanymi szkociarzami co?????:diabloti:

Posted

A u nas zrobiła sie ogromna ślizgawka:razz: A szkoty uwielbiają "tańce na lodzie':cool3: ...Skrata aportuje piłkę,Maka udaje baletnicę,a Wojenka,jak to Mała Mi-najbardziej lubi jak lód sie załamuje...:roll: :evil_lol:

Posted

no to masz wesoło :):):)
ja nie mam lodu ale moje psy są jak ja czasem fajnie jak jest śnieg bo można poszaleć ale przeważnie siedzimy w domu na kanapie i się grzejemy :)
ale jak już szalejemy to ło matko :D szleństwo na całego ;)
(byle do wiosny)

Posted

Właśnie wrócilismy!Ufff...Było super.Najpierw bylismy w SK Gładyszów u mojego końskiego synka,a potem w SK Michałów,gdzie oglądaliśmy ojca synka,różne arabskie znakomitości i źrebaki...Szkotom bardzo sie podobało....Szczególnie "pączki" :cool1:

Posted

Dzisiaj wypadl Mishce pierwszy zabek !!!! Jak smiesznie wyglada!!! a inne 3 sie ruszaja! :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Nie widzialam nigdy szczerbatego psa :P Ile to potrwa ta wymiana uzebienia moze wiecie?

Posted

Wojenka napisał(a):
25,26 lutego znowu idziem z Wojenką na zawody agility:multi: :multi: !Tym razzem na hali w Pruszkowie:p

Fajnie :) i blisko w miare.Chetnie bym zobaczyla tego typu zawody.:sweetCyb: Masz jakies namiary, linki itp do tego wydarzenia? No i zawsze mozna odwiedzic piekne szkoty pani B. taki mam koncept:P

Posted

Fritz W Mishce mozna sie zakochać!. Pieknie patrzy tymi swoimi niebieskimi oczkami. Odmówic taaakiej prośbie to chyba trudno.
Zabki tak cos ok 2 miesięcy i juz pełna klawiatura. Ja przy pierwszym szczeniaku cieszyłam sie, że jak zęby wypadły, to będize mniej podgryzania tymi igiełkami. Niestety, po tygodniu juz były nowe do gryzienia. To szybko u piesów wychodzi, nie tak, jak u ludzi.
Teraz, jak zmienia ząbki wazne jest abys mu niczego innego nie zmieniała, głównie myślę o diecie.

Posted

Dziekuje Borsaf za bardzo przydatne rady:) rzeczywiscie mialam nadzieje ze mala przestanie podgryzac choc na chwilke ale coz widze ze nie ma lekko :evil_lol:
Nitencjo coz za dobrze ulozony terier ten Twoj maly az pozazdroscic:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...