Fritz Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Murak napisał(a):czy ktoś sie jeszcze dziwi ze nie chcemy wcale się stąd ruszać na zadne wystawy ani w ogóle nigdzie??????:cool1: Ja sie nie dziwie:) Sama bym chciala mieszkac w tak pieknych okolicznosciach przyrody (tylko morze jeszcze przydaloby sie za gora) .Cudowne fotki i piekne szkoty. Murak ja jednak z zachowaniem zasad daleko posunietej ostroznosci moja mala Mishke potrenuje w plywaniu latem:):beerchug: :terazpol:
Fritz Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ogladalam dzis stronke bialego domu z barneyem busha i cos mnie zdziwilo-zupelnie inaczej jest przystrzyzony niz szkoty w PL czemu tak?inna moda w usa czy tylko ten egzemplarz inny?Moze ktos wie i mi rozjasni to?:) http://www.whitehouse.gov/barney/#
Wojenka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Bo on jest chyba obleciany maszynką....:roll: :shake: Nie należy się kierować tą "modą"leniwych..:evil_lol: ;)
Fritz Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 aha rozumiem tez jakos dziwacznie jak na szkota dla mnie wygladal ten Barney.:evil_lol:
scottieserwis Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 przeglądałam sobie galerię dogomaniaków i chciałam zauważyć że pewni szkociarze się obijają z ujawnieniem się :diabloti: grrr:mad: jazda mi na galerię dogomaniaków :D przynajmniej na spacerach się poznacie :eviltong::lol:
Murak Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 no masz rację ! och jak ja bym chciała idąc przez nasze zapyziałe piekne okoliczności przyrody ujrzeć jakąś znajomą za przeposzeniem kufę:lol:
scottieserwis Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Nie licz na to jakieś leniwe to podczas tej zimy wszystko :eviltong: jedną osobę na dogomaniakach galeriowych udało mi sie namówić do przedstawienia się a co z tymi naszymi kofanymi szkociarzami co?????:diabloti:
Wojenka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 A u nas zrobiła sie ogromna ślizgawka:razz: A szkoty uwielbiają "tańce na lodzie':cool3: ...Skrata aportuje piłkę,Maka udaje baletnicę,a Wojenka,jak to Mała Mi-najbardziej lubi jak lód sie załamuje...:roll: :evil_lol:
scottieserwis Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 no to masz wesoło :):):) ja nie mam lodu ale moje psy są jak ja czasem fajnie jak jest śnieg bo można poszaleć ale przeważnie siedzimy w domu na kanapie i się grzejemy :) ale jak już szalejemy to ło matko :D szleństwo na całego ;) (byle do wiosny)
Wojenka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Właśnie wrócilismy!Ufff...Było super.Najpierw bylismy w SK Gładyszów u mojego końskiego synka,a potem w SK Michałów,gdzie oglądaliśmy ojca synka,różne arabskie znakomitości i źrebaki...Szkotom bardzo sie podobało....Szczególnie "pączki" :cool1:
zadziorny Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Taa :roll:, "pączki" są dla piesów najlepsze :mad: :evil_lol: :cool3:
Wojtek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 zadziorny napisał(a):Taa :roll:, "pączki" są dla piesów najlepsze :mad: :evil_lol: :cool3: a już na ciepło, to... :cool3:
aga_ostaszewska Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Wojtek napisał(a):a już na ciepło, to... :cool3: Im swieższe, tym lepsze... :angryy:
scottieserwis Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Buszując w Głogowie :D to z wczoraj :D jakby ktoś chciał to całe wyniki na serwisie ;) scottieserwis znów z jedyną blondyną ;) - tym razem nie moje ale jest :)
Wojenka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 25,26 lutego znowu idziem z Wojenką na zawody agility:multi: :multi: !Tym razzem na hali w Pruszkowie:p
Fritz Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Dzisiaj wypadl Mishce pierwszy zabek !!!! Jak smiesznie wyglada!!! a inne 3 sie ruszaja! :megagrin: :megagrin: :megagrin: Nie widzialam nigdy szczerbatego psa :P Ile to potrwa ta wymiana uzebienia moze wiecie?
Fritz Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Wojenka napisał(a):25,26 lutego znowu idziem z Wojenką na zawody agility:multi: :multi: !Tym razzem na hali w Pruszkowie:p Fajnie :) i blisko w miare.Chetnie bym zobaczyla tego typu zawody.:sweetCyb: Masz jakies namiary, linki itp do tego wydarzenia? No i zawsze mozna odwiedzic piekne szkoty pani B. taki mam koncept:P
Nitencja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Fritz pomyziaj szczerbata :) U Matisse'a wszystkie jeszcze sie trzymaja a tak wyglada Matisse , zdjecie dzisiejsze .... czarny jamniczek :cool3:
zadziorny Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Nitencja najlepsze jest to czarne na... czarnym tle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nitencja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Zadziorny..robic czarne .......to mordega:mad:. Lepsze czarno rude :)
borsaf Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Fritz W Mishce mozna sie zakochać!. Pieknie patrzy tymi swoimi niebieskimi oczkami. Odmówic taaakiej prośbie to chyba trudno. Zabki tak cos ok 2 miesięcy i juz pełna klawiatura. Ja przy pierwszym szczeniaku cieszyłam sie, że jak zęby wypadły, to będize mniej podgryzania tymi igiełkami. Niestety, po tygodniu juz były nowe do gryzienia. To szybko u piesów wychodzi, nie tak, jak u ludzi. Teraz, jak zmienia ząbki wazne jest abys mu niczego innego nie zmieniała, głównie myślę o diecie.
Fritz Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Dziekuje Borsaf za bardzo przydatne rady:) rzeczywiscie mialam nadzieje ze mala przestanie podgryzac choc na chwilke ale coz widze ze nie ma lekko :evil_lol: Nitencjo coz za dobrze ulozony terier ten Twoj maly az pozazdroscic:)
Nitencja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Fritz on jest grzeczny jak SPI :diabloti: .........
Nitencja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Wojenka ty sie obijasz z tymi zdjeciami !! i Murak tez i Scottieserwis tez i cal reszta tez !! :angryy: dawac fotki
Recommended Posts