Nitencja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Fritz pomyziaj siostrzyczke od czarnego krokodyla Matisse'a z okazji "miesięczniny":cool3: :new-bday:
Murak Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 wszystkiego dobrego dla naszego szkociego forumowego rodzeństwa ciotecznego !!!!! (można tak powiedzieć?) przesyła Kubik i reszta ferajny (a ja też kończę dziś 8miesięcy;)) NIECH ŻYJĄ TRZYNASTKI!!!!!!!:new-bday::BIG::laola: PS moja mama Furka też jest z 13 :loveu:
Fritz Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Dzieki Nitencjo za zyczenia od Matiska!Matiskowi tez wszystkiego naj naj :) :loveu: Dobrze ze mi przypomnialas o tej 4miesiecznej rocznicy dzisiaj zupelnie zapomnialam:(.Murakowi tez dziekuje i jej malemu zycze wszystkiego co tylko terierek sobie moze wymarzyc!Wydaje mi sie ze Twoj maly i moja mala ma tego samego ojca -Roberta niejakiego prawda?Niesamowite z tymi 13!to i Furka i Kubik tez wow!
Wojenka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Wojenka też z 13stego!!(ale sierpnia.Rodziła się w czasie dni arabskich:cool3: I przez to nie mogłam na nie jechać :angryy: ;) ). Wszystkiego dobrego dla maluchów!
Fritz Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Mishka na swoja 4miesieczna rocznice prezentuje sie troche szczerbata:lol: hmmm czyzby nie mogla prosto ustac na nogach?;):evil_lol:
Fritz Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 No Matisek pieknie sie prezentuje ! I coz za ulozona fryzura fiu fiu:) Moja mala w czwartek idzie pierwszy raz do fryzjera ,az sie boje jak to zniesie i czy mi sie spodoba taka nie kudlata :eviltong: .A tak w ogole to maly cos ruch na tym forum :-(
Fritz Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 smiac mi sie chce z tego zdjecia::evil_lol: mrozy sie koncza czas chyba na metamorfoze:P?
Wojtek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Uuuuuuuuuuu, to musi być zły pies!!! Ma takie czarne podniebienie... :nerwy: ;)
Murak Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Wojtek jasnowidzu gdzie ty tu widzisz podniebienie?:cool3: bardzo piękne te uszy wystające z wanny ale uwazajcie bo ja kiedyś siedzac w wannie cmoknęłam na Furę i w sekundzie miałam szkota w wannie jakby mi ktoś powiedział ze szkot potrafi wykonać taki skok to bym w życiu nie uwierzyła:crazyeye: noale od tej pory raczej za wanną nie przepada chyba jej sie to niespodziewane nurkowanie nie spodobało:lol:
Fritz Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 No jestesmy po fryzjerku,fajnie bylo:)Mishka nawet specjalnie nie protestowala dzielna byla,mimo ze 2h trwaly jej meki na stole trymerskim :lol: .Teraz mamy w domu nowego zupelnie psa !polowe futra zostawila w salonie ! Jakas taka chudsza i dystyngowana sie zrobila ...gdzie moj slodki kudlacz?:eviltong: Nie mam cyfrowki a szkoda ,jedynie zrzuty z kamery dzis (slaba jakosc)
Wojtek Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Murak napisał(a):Wojtek jasnowidzu gdzie ty tu widzisz podniebienie?:cool3: Wiedziałem, że ktoś to napisze... Szczególantka! ;) :lol:
Murak Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 ha ha wiesz czemu? przypomniało mi sie jak kiedś pewna pani ze sznaucerka rozwodziął sie nad ludzką ignorancją i psimi mitami i między innymi mówi tak: -"ludzie to opowiadają takie bzdury np że jak pies ma czarne podniebienie to znaczy że jest zły ...." no to ja słucham co powie dalej -"...a to przecież świadczy o tym że jest rasowy!!!" :evil_lol:
Fritz Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 hahaha no tak ludzie zawsze wiedza wszystko najlepiej ;):evil_lol:
Wojenka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 No proszę jaka elegancka panienka z Miishki!:p My też jesteśmy eleganccy!:eviltong: ;)
Fritz Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dystyngowana szkocka dama:P:eviltong: zeby jeszcze byla tak grzeczna jak ladna !:mad:hihi
Nitencja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Fritz Mishka odkudlacona super :-D Jak kazda gwiazda musi miec troche foch :evil_lol: a na pocieszenie dodam ze terier i grzeczny.... hmmmmm to owczarek moze byc grzeczny a terier to ....madry:razz:
Wojenka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Wybaczcie lekką zmianę tematyki,ale nie mogę się powstzrmać!:oops: Chciałabym Wam pokazać z kim spędzam czas od świtu do południa:p ;) Przedstawiam Wam królewnę Dalarnę::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A za zdjęcia dziękuję Tomowi Celmerowi:p Podoba się Wam moja mała cipcia?:cool3: ;)
Murak Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 miłe masz panna towarzystwo, sliczną ma główeczkę ta dziewczynka
Fritz Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Szlachetnie wygląda ta 'mala':) Piękna ! Po miesiacu moich doswiadczen z końmi -gdy w stajni podczas szczotkowania przewrócił sie koń raptownie na bok czym mnie bardzo przestraszyl -wszak to wielkie zwierze:crazyeye: do dzis pozostal mi lęk do tych milych zwierzątek ,ale na zdjeciu wdziecznie sie prezentuja;)
Recommended Posts