Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystkiego dobrego dla naszego szkociego forumowego rodzeństwa ciotecznego !!!!! (można tak powiedzieć?)
przesyła Kubik i reszta ferajny (a ja też kończę dziś 8miesięcy;))
NIECH ŻYJĄ TRZYNASTKI!!!!!!!:new-bday::BIG::laola:
PS moja mama Furka też jest z 13 :loveu:

Posted

Dzieki Nitencjo za zyczenia od Matiska!Matiskowi tez wszystkiego naj naj :) :loveu: Dobrze ze mi przypomnialas o tej 4miesiecznej rocznicy dzisiaj zupelnie zapomnialam:(.Murakowi tez dziekuje i jej malemu zycze wszystkiego co tylko terierek sobie moze wymarzyc!Wydaje mi sie ze Twoj maly i moja mala ma tego samego ojca -Roberta niejakiego prawda?Niesamowite z tymi 13!to i Furka i Kubik tez wow!

Posted

Wojenka też z 13stego!!(ale sierpnia.Rodziła się w czasie dni arabskich:cool3: I przez to nie mogłam na nie jechać :angryy: ;) ).
Wszystkiego dobrego dla maluchów!

Posted

No Matisek pieknie sie prezentuje ! I coz za ulozona fryzura fiu fiu:) Moja mala w czwartek idzie pierwszy raz do fryzjera ,az sie boje jak to zniesie i czy mi sie spodoba taka nie kudlata :eviltong: .A tak w ogole to maly cos ruch na tym forum :-(

Posted

Wojtek jasnowidzu gdzie ty tu widzisz podniebienie?:cool3:
bardzo piękne te uszy wystające z wanny ale uwazajcie bo ja kiedyś siedzac w wannie cmoknęłam na Furę i w sekundzie miałam szkota w wannie jakby mi ktoś powiedział ze szkot potrafi wykonać taki skok to bym w życiu nie uwierzyła:crazyeye: noale od tej pory raczej za wanną nie przepada chyba jej sie to niespodziewane nurkowanie nie spodobało:lol:

Posted

No jestesmy po fryzjerku,fajnie bylo:)Mishka nawet specjalnie nie protestowala dzielna byla,mimo ze 2h trwaly jej meki na stole trymerskim :lol: .Teraz mamy w domu nowego zupelnie psa !polowe futra zostawila w salonie ! Jakas taka chudsza i dystyngowana sie zrobila ...gdzie moj slodki kudlacz?:eviltong:
Nie mam cyfrowki a szkoda ,jedynie zrzuty z kamery dzis (slaba jakosc)

Posted

ha ha
wiesz czemu? przypomniało mi sie jak kiedś pewna pani ze sznaucerka rozwodziął sie nad ludzką ignorancją i psimi mitami i między innymi mówi tak:
-"ludzie to opowiadają takie bzdury np że jak pies ma czarne podniebienie to znaczy że jest zły ...."
no to ja słucham co powie dalej
-"...a to przecież świadczy o tym że jest rasowy!!!"
:evil_lol:

Posted

Fritz Mishka odkudlacona super :-D Jak kazda gwiazda musi miec troche foch :evil_lol: a na pocieszenie dodam ze terier i grzeczny.... hmmmmm to owczarek moze byc grzeczny a terier to ....madry:razz:

Posted

Wybaczcie lekką zmianę tematyki,ale nie mogę się powstzrmać!:oops:
Chciałabym Wam pokazać z kim spędzam czas od świtu do południa:p ;)
Przedstawiam Wam królewnę Dalarnę::loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A za zdjęcia dziękuję Tomowi Celmerowi:p
Podoba się Wam moja mała cipcia?:cool3: ;)

Posted

Szlachetnie wygląda ta 'mala':) Piękna ! Po miesiacu moich doswiadczen z końmi -gdy w stajni podczas szczotkowania przewrócił sie koń raptownie na bok czym mnie bardzo przestraszyl -wszak to wielkie zwierze:crazyeye: do dzis pozostal mi lęk do tych milych zwierzątek ,ale na zdjeciu wdziecznie sie prezentuja;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...