rita60 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witam,dzieki za kawusie:morning: ,zycze wam miłego,pełnego miłosci dnia:calus:
Lexie Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witam w tak serduszkowym dniu :loveu: Nitencja napisał(a):Lexie a welshy w Brnie bylo duzo i mozesz napisac jakie, bardzo prosze Nitencja jak dorwę katalog to napiszę :) Magicnesca napisał(a): Kasiu wstawiaj wstawiaj ten filmik :loveu: Czyzby Cię ciągło w ciemna stronę mocy????:crazyeye: :evil_lol: Nie jest to jednak takie proste :roll: Mam bardzo słaby net i filmik nie chce sie wgrać na serwer photobucketa :placz: Filmik miał zawierać 'fikołki' pewnego szkota na ringu,niestety zanim aparat zajarzył to fikołki się skończyły, jednak uparciuch był z niego straszny, zaparł się że nie pójdzie po ringu i koniec :lol:
SALUX Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witam. I ja dałam Wszystkim odpoczynek od swoich .."wypocin" pisemnych oraz od zdjęć. Ale nie ma tak dobrze.... Oto kilka fotek z Saluxa :evil_lol: Ciotka, matka i dzieciątko ...CAFE AU LIGHT salux... Bunia z córeczką Dziecko zamyślone ...i zapatrzone a to druga dziewczynka CAFE IRISH Salux
Lexie Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :loveu::loveu::loveu: śliczne, szczególnie pierwsze foto i ten mały rodzynek :evil_lol:
dorota07 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 oj w końcu po przerwie jakoś mogłam się dostać do WAS no i proszę , zaraza !!!! znowu mam gorączkę szkocią, jak ja ją uwielbiam!!!! no to na Walentego Same serducha ode mnie dla WAs wszystkich i dla ZARAZECZKÓW NINY i SALUX, uwielbiam je
Wojenka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Carolina! Oto już jestem.W stadninie piękną niespodziankę sprawiła mi szczególnie matka mojej końskiej miłości,źrebiąc się na moich oczach.Urodziła śliczną klaczkę.Oto ona(urodziła się koło godziny 23,a tu na zdjęciu,następnego dnia o 8 rano) Więcej zdjęć: http://picasaweb.google.com/zuzkazajbt .
goranik Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 W końcu wróciłam! :multi: Magicnesca śliczne szczenieta! cudo poprostu :loveu: One wygladaja faktycznie jak pluszaczki. Joolla cudny puppiś, strasznie Ci zazdroszcze ;) Ja na swojego musze jeszcze troche poczekac :placz: A ja dostalam piekny prezent od moich przyjaciół. Oczywiście szkoci :evil_lol: Moja lustrzanka jest w serwisie, jak tylko wróci to zrobie fote i Wam pokaże. No poprostu cudo :loveu: A czy ja moge nieśmiało zapytać o to nowe forum? Czy mogłabym do Was dołączyć? ...bez szkota..:placz:
Magicnesca Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Elu z okazji Walentynek chciałam Ci pokazać zdjęcie Malinki ale był bardzo duży problem z uchwyceniem jej:angryy: :loveu: Olu dziękuję Ci bardzo za słodkie zdjęcia mojej chrześnicy ,wspaniały prezent w tym dniu. (moglabys częściej ja tu prezentować) Mam nadzieje ze nasze dziewczynki COFFE IRISH i SUNFLOWER sie zaprzyjaźnią :loveu: A tu Malinka :diabloti: tu tez Malinka i Happy Love a z tyłu Maciek :evil_lol:
SALUX Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nineczko obiecuję się poprawić w sprawie zdjęć. Dziewczynki będą się często widywać na wystawach i mam nadzieję że nie tylko...:) napewno będzie im równie miło w swoim towarzystwie jak nam się miło plotkuje:)
Tiramisu Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wojenka napisał(a)::crazyeye: Zając! :crazyeye: :megagrin: :megagrin: Jak to nigdy nie wiadomo co w nich drzemie!! :evil_lol:
Nitencja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Takie piekne zdjecia :) To miod na moje obolale serducho :loveu:
goranik Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 niestety zdjecie z malpki, ale musialam zrobic by Wam pokazac co dostalam :loveu: blaszane szkociko westiki :)
zadziorny Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Lexie'] http://s57.photobucket.com/albums/g237/Czaplinek2006/filmiki/?action=view¤t=IMGP9011.flv Musiałam dać linka,jak wstawiacie filmiki z photobucketa że widać to w formie kliszy? Musisz pobrać link "IMG Code - Forums & Bulletin Boards" i wstawić bezpośrednio do postu :roll: . Tylko, że obrazek z kliszą jest większy od 500 pikseli (dokładnie ma 528 na 432 piksele). Ja go jeszcze przed wysłaniem postu zmniejszam do 500x409 pikseli ;) .Na ten przyklad:
dorota07 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Magicnesca']Elu z okazji Walentynek chciałam Ci pokazać zdjęcie Malinki ale był bardzo duży problem z uchwyceniem jej:angryy: :loveu: Olu dziękuję Ci bardzo za słodkie zdjęcia mojej chrześnicy ,wspaniały prezent w tym dniu. (moglabys częściej ja tu prezentować) Mam nadzieje ze nasze dziewczynki COFFE IRISH i SUNFLOWER sie zaprzyjaźnią :loveu: A tu Malinka :diabloti: tu tez Malinka i Happy Love a z tyłu Maciek :evil_lol: moje kochanie!!! dzięki Nina:loveu: :loveu: :loveu: od dawna ci mówiłam po kim to ma:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: w młodości też byłam nieuchwytna przez rywalki na bieżni :multi:
Fritz Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='SALUX']Witam. I ja dałam Wszystkim odpoczynek od swoich .."wypocin" pisemnych oraz od zdjęć. Ale nie ma tak dobrze.... Oto kilka fotek z Saluxa :evil_lol: Ciotka, matka i dzieciątko ...CAFE AU LIGHT salux... Salux Twoje zarazki sa niebezpieczne !!!!:-o :-o Moga tez niezle zarazic:diabloti: :diabloti: A fota powyzej przepiekna!:) Pozdrawiamy:)
Fritz Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 goranik napisał(a):zalogowalam sie :multi: dzieki!!! Super ,ze dołaczyłaś Goranik!!!! a szkot to juz kwestia czasu:) :diabloti: :diabloti:
goranik Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Fritz napisał(a):Super ,ze dołaczyłaś Goranik!!!! a szkot to juz kwestia czasu:) :diabloti: :diabloti: dzieki! oczywiscie ze kwestia czasu, moj maz juz sie z tym pogodzil :evil_lol:
Fritz Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='goranik']niestety zdjecie z malpki, ale musialam zrobic by Wam pokazac co dostalam :loveu: blaszane szkociko westiki :) goranik super! ale powiedz wiecej o tej blaszczce duza jest? bo do tej pory widzialam tylko plakaty z takim motywem B@W ,ale o blaszce nie slyszalam. __________________
Fritz Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Mam nadzieję ,ze fajne mialyscie Walentynki jak ja:):multi: :multi: :multi: Wszystkiego naj naj!
goranik Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Fritz, jaka cudna walentynka :loveu: Blaszka jest spora, wieksza niz zeszyt, ma 4 dziurki na krancach do przywiercenia. Psy i litery sa wypukle. Jest poprostu CUDNA!!! zdjecie nie oddaje jej do konca. moze z lustrzanki (jak mi oddadza z serwisu) wyjdzie cos lepszego.
Fritz Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 za Walentynke Mishka dziekuje:) a co do blaszki to gdzie mozna podobna kupic? tez chce:)!!!! Super jest:multi:
goranik Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 dostalam ja w prezencie, wiem tylko ze jest z Berlina. mozemy sie zamienic , ja Ci dam blaszke a Ty mi Mishke :cool3:
T.A.Scotties Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Goranik super pomysł...Obawiam się tylko,że Fritz jednak zrezygnuje z blaszki...Atak na marginesie , to blaszka super!
Recommended Posts