Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, a tak sie miło spało...
U Was też Świata nie widać? Ja nie wiem jak jutro wyjadę (o dojechaniu do Głogowa nie wspomnę) z tych zasp wokół mojego auta.I kciuki mi proszę jutro trzymać za debiut mojego dziecka!!!
Z góry dziękujemy!

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magicnesca napisał(a):
Kardusiu nie ma sprawy piszę Cię jako kandydatkę na listę "ciemnej strony mocy":multi:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Coś ciągle jakieś listy tworzę :eviltong:
Dobrze ,że nie społeczne kolejkowe jak za czasów komuny:evil_lol:
To jeszcze OMM ,bo tez już coś na ten temat tu mówiła:cool3: :multi:

A ja to co? Wiem, że żadko pisze, ale jednak się zdarza ;)

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, a tak sie miło spało...
U Was też Świata nie widać? Ja nie wiem jak jutro wyjadę (o dojechaniu do Głogowa nie wspomnę) z tych zasp wokół mojego auta.I kciuki mi proszę jutro trzymać za debiut mojego dziecka!!!
Z góry dziękujemy!

O tym samym myslałam wczoraj wracając ze Stolycy, kiedy sypało i gdy dziś rano odkopywałam :Help_2: moje auto.... Już oczyma wyobraźni widzę jutrzejszą drogę :crazyeye: . Ale w końcu to ZIMA :loveu: :loveu: :loveu:

Ja jestem pełna obaw jeśli chodzi o moją Julcię, to nie będzie tak: :painting: , tylko pewnie tak: :Dog_run:.

Posted

Ja Wam...Waszym psiakom jutro będę kibicować. Wam w drodze do Głogowa, psiakom na ringu. Szkoda że w tym roku nie jadę:bigcry: w zeszłym byliśmy z 4 szkotnikami i dwoma westami a w tym.... Proszę robić dużo zdjec.

Posted

bardzo mi miło kochani - to jest właśnie siła i przewaga tego forum nad innymi:lol: jesteście cudowni
A teraz relacja na gorąco:
Megisia jest przebojowa i kochana.Nic dla niej nie jest straszne. Bombik zupełnie stracił głowę dla niej(nie mówiąc już o nas:cool3:). Wczoraj nawet nie miał czasu się ze mną przywitać a dzisiaj reaguje tylko na jedno słowo "spacer":evil_lol: tylko wtedy opuszcza Magi. Zanotowaliśmy też mały krok do tyłu tzn "skoro wolno sikać w domu to ja też, a co?" ale myślę,że to było tylko chwilowo.
Narazie przeważnie broni dostępu do siebie i Magi gdy z nią jest:angryy:. Zaczynamy nad tym pracować. cieszy mnie to,że nie ma w nim w stosunku do Magi żadnej agresji. Może go gryźć, wskakiwać na niego,ciągnąć za sierść a Bombik w ostateczności przytrzymuje ją ją łapą.
Magisia zachowuje się bardzo swobodnie, dużo się bawi, strasznie gryzie:evil_lol:,je za siebie i za Bombika.
Bombik ją ciągle wylizuje (brzuch,uszy,pysk) i pilnujejej gdy śpi- poprostu mała rozrabiara i Bombik-super niania.
Całuski od całej naszej zapsionej rodzinki.

Posted

Aaaach, czytając Wasze przeżycia przeżywam deja vu. Z Milanem i Julką było to samo. Co ja mówię- jest nadal tak samo, a Julka jest z nami już 4 miesiące:loveu: :loveu: :loveu: Nie można się na nich napatrzeć, ta ich wielka miłość :buzi: :iloveyou: zachwyca- od podgryzania przez szturchania aż po wylizywanie brzuszka!

Posted

Magicnesca napisał(a):
Kardusiu nie ma sprawy piszę Cię jako kandydatkę na listę "ciemnej strony mocy":multi:

Magicnesca - jakby co to ja już jestem przygotowana - mam piękną piżamkę flanelową - czerwoną w czarne szkociki :p...

bombel napisał(a):

Bombi super niania.:evil_lol::lol:

bombel napisał(a):

Nie ma co tu pisać - po prostu :loveu::multi::loveu::p:loveu::loveu::eviltong::loveu::multi:...

Posted

Nitencja napisał(a):
Asiu bedziem trzymac kciuki!!!!! Za wszystkie szkoty :) Mam nadzieje ze nie bedzie takie sieroty jak ja .... i zdjatka beda :)

Pewnie będzie Kasiu...Buuuuuuuuuuuuuuu...Ja mam ręce pełne pracy więc nie liczcie za bardzo na foty odemnie :shake: ! Mam nadzieje,ze moze Ela coś ufoci!!!:loveu:

Posted

kkasik napisał(a):
O tym samym myslałam wczoraj wracając ze Stolycy, kiedy sypało i gdy dziś rano odkopywałam :Help_2: moje auto.... Już oczyma wyobraźni widzę jutrzejszą drogę :crazyeye: . Ale w końcu to ZIMA :loveu: :loveu: :loveu:

Ja jestem pełna obaw jeśli chodzi o moją Julcię, to nie będzie tak: :painting: , tylko pewnie tak: :Dog_run:.

Pobiegamy razem...ja poproszę o ustawienie przeszkód dla mojego szkociego konia :evil_lol:

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
Pobiegamy razem...ja poproszę o ustawienie przeszkód dla mojego szkociego konia :evil_lol:

Dobrze, hihi, przywiozę ulubioną zabawkę Julki- szczura Leona, który jest olbrzyyymi :evil_lol:

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
Pewnie będzie Kasiu...Buuuuuuuuuuuuuuu...Ja mam ręce pełne pracy więc nie liczcie za bardzo na foty odemnie :shake: ! Mam nadzieje,ze moze Ela coś ufoci!!!:loveu:

Biorę aparat i Synka :ylsuper: . Nie będzie w Głogowie Młodym Prezenterem tylko Nadwornym Szkocim Fotografem :cool1:

Posted

w końcu dotarłam tylnymi drzwiami....jakby nie prywatna wiadomość na meila.. nie moge otworzyć strony dogo...
więc jeśli chodzi o jutro to ja jestem spakowana i obserwuję co się dzieje..
narazie u nas niespecjalnie... wszystko zależy co się w nocy wydarzy oby nic... jak dotrę to postaram się ufocić a właściwie moje córy...

Posted

gumiśka napisał(a):
Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy???? Gdzie te chłopy, jeeeeee?????;)

W Sosnowcu-Niwka :cool3: :loveu:
a teraz specjalistka od tworzenia list prezentuje ,którzy powinni przejść na CSM :evil_lol:
Lista CSM (ciemna strona mocy
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
BOS
KOZIK
MAX
BLACK ( i jego żona White)
JASZCZURKA
KARDUSIA
ZADZIORNY
PUCHU
OMM

zobaczymy na konic roku ,którzy juz są po ciemniej stronie ,a którzy mają poślizg i przejdą na 2008:cool3: :multi: :diabloti:

a teraz zdjecie Agatki

zgadnijcie czyja to miłość????????:razz:
Kogoś listy :evil_lol:

Posted

Po tym kolejnym zdjęciu wszystko wiadomo :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Zadziorny był wierny Maciusiowi :p

ale tylko przez jakis czas póki nie poszedł do małych zarazków

Posted

Magicnesca napisał(a):
W Sosnowcu-Niwka :cool3: :loveu:
a teraz specjalistka od tworzenia list prezentuje ,którzy powinni przejść na CSM :evil_lol:
Lista CSM (ciemna strona mocy
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
BOS
KOZIK
MAX
BLACK ( i jego żona White)
JASZCZURKA
KARDUSIA
ZADZIORNY
PUCHU
OMM

zobaczymy na konic roku ,którzy juz są po ciemniej stronie ,a którzy mają poślizg i przejdą na 2008:cool3: :multi: :diabloti:

a teraz zdjecie Agatki

zgadnijcie czyja to miłość????????:razz:
Kogoś listy :evil_lol:

Agataka ma takie strasznie mądre oczyska:loveu:

PS można zrobić też listę: kiedy drugi szkot ...
można wpisać mnie, dorotę 07 .....:multi:

Posted

dorota07 napisał(a):
w końcu dotarłam tylnymi drzwiami....jakby nie prywatna wiadomość na meila.. nie moge otworzyć strony dogo...
więc jeśli chodzi o jutro to ja jestem spakowana i obserwuję co się dzieje..
narazie u nas niespecjalnie... wszystko zależy co się w nocy wydarzy oby nic... jak dotrę to postaram się ufocić a właściwie moje córy...

nie chcę być wredna:mad: :cool3: ale słyszałam w telewizorni, że ponoć ma być sądny dzień WIELKA GOŁOLEDŹ.. więc jak chcecie dojechać, to chyba o 1 w nocy wyjazd :eviltong:

Posted

bombel napisał(a):
bardzo mi miło kochani - to jest właśnie siła i przewaga tego forum nad innymi:lol: jesteście cudowni
A teraz relacja na gorąco:
Megisia jest przebojowa i kochana.Nic dla niej nie jest straszne. Bombik zupełnie stracił głowę dla niej(nie mówiąc już o nas:cool3:). Wczoraj nawet nie miał czasu się ze mną przywitać a dzisiaj reaguje tylko na jedno słowo "spacer":evil_lol: tylko wtedy opuszcza Magi. Zanotowaliśmy też mały krok do tyłu tzn "skoro wolno sikać w domu to ja też, a co?" ale myślę,że to było tylko chwilowo.
Narazie przeważnie broni dostępu do siebie i Magi gdy z nią jest:angryy:. Zaczynamy nad tym pracować. cieszy mnie to,że nie ma w nim w stosunku do Magi żadnej agresji. Może go gryźć, wskakiwać na niego,ciągnąć za sierść a Bombik w ostateczności przytrzymuje ją ją łapą.
Magisia zachowuje się bardzo swobodnie, dużo się bawi, strasznie gryzie:evil_lol:,je za siebie i za Bombika.
Bombik ją ciągle wylizuje (brzuch,uszy,pysk) i pilnujejej gdy śpi- poprostu mała rozrabiara i Bombik-super niania.
Całuski od całej naszej zapsionej rodzinki.

Mała jest boska :) Świetnie się u was czuje... A Bombik.. i tak gentelmen, kiedy ja przywiozłam moją najmłodszą pannę, to królowa domu tak się wściekła, że doszło do rozlewu krwi... :crazyeye: Wariatki

Posted

Tu Bos przymierzał się ,jak mały szkot mu będzie pasował :cool3: :diabloti:

bo mozna powiedzieć ,że Bos jest już jedna nogą w ciemnej stronie mocy :eviltong: ale on był cwaniszy od Zadziornego i stwierdził ,że lepiej będzie mu sie chorowało jak zarazi się cała rodzinka :evil_lol: :evil_lol: :multi: :loveu: :loveu:
Na pierwszy ogień puścił na swoje dziewczyny Maciusia :evil_lol: :evil_lol:
specjalistę od zadań specjalnych:razz:

potem wysłał nastepny batalion w atak już tej bardziej ciemnej mocy:evil_lol:

Posted

[quote name='HaNisia']ma być sądny dzień WIELKA GOŁOLEDŹ..

też to słyszałam i dlatego obserwuję:crazyeye: ja niestety mam kilka newralgicznych miejsc na trasie do Głogowa:cool1: i którą bym trasę nie wybrała każda jest do du...y :shake: :shake: jak coś się dzieje na drodze...:angryy:

Posted

Bombel ogromnie sie cieszę ,że niespodzianka się udała:loveu: :multi: :multi: :multi:
i miło Wasza rodzinke już miec na Ciemnej stronie mocy:eviltong: :loveu:
Już się cieszę na wystawy i spotkania przy ringu szkotów:cunao: :cunao:

Posted

dorota07 napisał(a):
[quote name='HaNisia']ma być sądny dzień WIELKA GOŁOLEDŹ..

też to słyszałam i dlatego obserwuję:crazyeye: ja niestety mam kilka newralgicznych miejsc na trasie do Głogowa:cool1: i którą bym trasę nie wybrała każda jest do du...y :shake: :shake: jak coś się dzieje na drodze...:angryy:

Elu bede trzymac kciuki za Emilke :loveu: i za czarne jak Emilka drogi do Głogowa;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...