Jump to content
Dogomania

Starszy psiak, z ciepłego domu do zimnego boksu ! MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Przyszedł mi do głowy pewien pomysł :eviltong:
Gonia13 wstawiła takiego 13-letniego wilczka na naszą-klase i w dość krótkim czasie znalazł się chętny na psiaka i chyba niedługo jedzie do nowego domku !!! Może zrobić Maniusiowi profil na naszej-klasie ??? :razz: Może równie szybko znajdzie się chętny na Maniusia ? :loveu:

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy on jest wykastrowany?

orpha byla na wizycie przedadopcyjnej w pewnym domu w warszawie - szukaja towarzysza dla suni dosc duzej- mieszkanie niewielkie, ale dom bardzo cieply - tamten staruszek oj staruszek ktory szuka tez domyu zbyt kruchy i starutki dla zwawej suni

zaraz pokaze jej Maniusia - szkoda psiaka, oduczy sie dobrych manier i taki smutny
tyle przezyc, trudno sie dziwic

Posted

Funia, a może Maniusia zgłosić do fundacji Niemieckiej ? Neris mi tam ostatnio zgłaszała psa którego mam na tymczasie. Może ktoś się zakocha ? Jeśli byłby dom w Niemczech, organizuje się transport do Wrocławia i z Wrocławia pies pojechał by do Niemiec, może warto spróbować ? :roll:

Posted

maniek nie jest kastrowany ,jest zgodnym psem ale potrafi być zazdrosny .Jest ustepliwy i zgodny ,ma swojego kumpla w boksie i bardzo się lubią ,tamtego też bardzo szkoda:-(To ten mały kudłatyna zdjeciach wyżej.

Jeśli chodzi o adopcje za granicę ,to pewnie aby w sprawdzone miejsce.Ja juz straciłam nadzieje jeśli chodzi o jego uratowanie :shake:

Posted

funia napisał(a):

Jeśli chodzi o adopcje za granicę ,to pewnie aby w sprawdzone miejsce.Ja juz straciłam nadzieje jeśli chodzi o jego uratowanie :shake:

Niemiecka fundacja sprawdza domki ;)
Funia, nie martw się, nie takie bidy domy znajdowały :roll:

Posted

Wiem ,wiem ale boję się bo jakoś nie ma specjalnie odzewu i tyle nowych nieszczęść ,ze już tego się nie ogarnia a to nie napawa optymizmem i :shake:nadzieją

• 2 weeks later...
Posted

U Mańka tyle się zmieniło ,ze zabrali tego młodego psa z którym się nie zgadzał .Zostali znowu razem z tym malutkim kudłaczem.Bardzo sie lubią i obydwaj nie maja wcale szczęścia.:shake:

Maniek jest z dnia na dzień bardziej podłamany bo juz tylko wygląda z budy ,wcześniej z niej wyskakiwał....

Posted

Gonia13 napisał(a):
Witaj kolego - czy Ty aby nie na N-K jesteś? To dobre źródło...;) Uda się!!!

Tak, Maniuś na N-K jest :razz:
Po histori z 13-letnim Reksem poleciałam na N-K i zrobiłam profil Maniusiowi ;)

Posted

No właśnie on tak długo czeka :-(Wczoraj go wygłaskałam ,przytulałam i niestety tylko tyle .
Wsadzili do niego na próbę psa młodego i Maniek mnie zaskoczył rzucił sie na niego i bardzo zaczął gryżc ,ale myśle ze to po prostu sposób na przetrwanie bo ostatni Mańka lokator był agresorem i Mańiek musiał sobie radzić w ten sposób ,bo absolutnie nie jest agresywny.:roll: