nika28 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Przyszedł mi do głowy pewien pomysł :eviltong: Gonia13 wstawiła takiego 13-letniego wilczka na naszą-klase i w dość krótkim czasie znalazł się chętny na psiaka i chyba niedługo jedzie do nowego domku !!! Może zrobić Maniusiowi profil na naszej-klasie ??? :razz: Może równie szybko znajdzie się chętny na Maniusia ? :loveu: Quote
nika28 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 funia napisał(a):zrob koniecznie ,może coś to da:roll: Zrobiłam ;) Quote
funia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dopiero dzisiaj po 4 dniach mogłam wejść na dogo:angryy:,tragedia . Maniuś dalej czeka ,ale jest bardzo smutny i tylko troszkę z budy wygląda:-( Quote
pixie Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 czy on jest wykastrowany? orpha byla na wizycie przedadopcyjnej w pewnym domu w warszawie - szukaja towarzysza dla suni dosc duzej- mieszkanie niewielkie, ale dom bardzo cieply - tamten staruszek oj staruszek ktory szuka tez domyu zbyt kruchy i starutki dla zwawej suni zaraz pokaze jej Maniusia - szkoda psiaka, oduczy sie dobrych manier i taki smutny tyle przezyc, trudno sie dziwic Quote
nika28 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Maniuś raczej nie jest kastrowany :shake: O ile wiem to schronisko nie kastruje zwierząt (?) :shake: Pixie, dzięki :loveu: Quote
nika28 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Funia, a może Maniusia zgłosić do fundacji Niemieckiej ? Neris mi tam ostatnio zgłaszała psa którego mam na tymczasie. Może ktoś się zakocha ? Jeśli byłby dom w Niemczech, organizuje się transport do Wrocławia i z Wrocławia pies pojechał by do Niemiec, może warto spróbować ? :roll: Quote
funia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 maniek nie jest kastrowany ,jest zgodnym psem ale potrafi być zazdrosny .Jest ustepliwy i zgodny ,ma swojego kumpla w boksie i bardzo się lubią ,tamtego też bardzo szkoda:-(To ten mały kudłatyna zdjeciach wyżej. Jeśli chodzi o adopcje za granicę ,to pewnie aby w sprawdzone miejsce.Ja juz straciłam nadzieje jeśli chodzi o jego uratowanie :shake: Quote
nika28 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 funia napisał(a): Jeśli chodzi o adopcje za granicę ,to pewnie aby w sprawdzone miejsce.Ja juz straciłam nadzieje jeśli chodzi o jego uratowanie :shake: Niemiecka fundacja sprawdza domki ;) Funia, nie martw się, nie takie bidy domy znajdowały :roll: Quote
funia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Wiem ,wiem ale boję się bo jakoś nie ma specjalnie odzewu i tyle nowych nieszczęść ,ze już tego się nie ogarnia a to nie napawa optymizmem i :shake:nadzieją Quote
nika28 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Ehhh... biedne te psiska... :-( Quote
funia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 U Mańka tyle się zmieniło ,ze zabrali tego młodego psa z którym się nie zgadzał .Zostali znowu razem z tym malutkim kudłaczem.Bardzo sie lubią i obydwaj nie maja wcale szczęścia.:shake: Maniek jest z dnia na dzień bardziej podłamany bo juz tylko wygląda z budy ,wcześniej z niej wyskakiwał.... Quote
nika28 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Śliczny... :-( Poprosiłam o banerek dla Maniusia... :roll: Quote
nika28 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Banerki, które zrobiła Olusia :loveu: : Quote
maarit Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Witaj kolego - czy Ty aby nie na N-K jesteś? To dobre źródło...;) Uda się!!! Quote
nika28 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Gonia13 napisał(a):Witaj kolego - czy Ty aby nie na N-K jesteś? To dobre źródło...;) Uda się!!! Tak, Maniuś na N-K jest :razz: Po histori z 13-letnim Reksem poleciałam na N-K i zrobiłam profil Maniusiowi ;) Quote
maarit Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Kacperek tez przez N-K znalazł opiekunów:cool3: Quote
nika28 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Gonia13 napisał(a):Kacperek tez przez N-K znalazł opiekunów:cool3: A Maniuś już tak długo jest na N-K i nikt go nie chce :placz: Quote
funia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No właśnie on tak długo czeka :-(Wczoraj go wygłaskałam ,przytulałam i niestety tylko tyle . Wsadzili do niego na próbę psa młodego i Maniek mnie zaskoczył rzucił sie na niego i bardzo zaczął gryżc ,ale myśle ze to po prostu sposób na przetrwanie bo ostatni Mańka lokator był agresorem i Mańiek musiał sobie radzić w ten sposób ,bo absolutnie nie jest agresywny.:roll: Quote
Recommended Posts