Torusia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Odwiedziłam dzisiaj Maniusia i też go wypieściłam,ale mi bardziej żal jamnika szorstkowłosego, też z kwarantanny,bardzo się tuli do głaskania,siedzi z dwoma psami,które chyba go gryzą,jest smutny i płacze jak się odchodzi:placz:. Quote
nika28 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Torusia']Odwiedziłam dzisiaj Maniusia i też go wypieściłam,ale mi bardziej żal jamnika szorstkowłosego, też z kwarantanny,bardzo się tuli do głaskania,siedzi z dwoma psami,które chyba go gryzą,jest smutny i płacze jak się odchodzi:placz:. Jamnik szorstkowłosy :crazyeye: k****, kto takie psy wyrzuca ??? :placz: Też kiedyś miałam jamnika szorstkowłosego.... Jak będziecie miały, wyślijcie mi zdjęcia... :-( Quote
funia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Nika nie potrafię wysłać zdjęć ,zaraz spróbuję znowu,..... Quote
funia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ten piesek koło Maniusia to jego wielki przyjaciel ,bardzo dobrze im razem zgadzają sie całkowicie ,teraz doszedł do nich trzeci pies niestety jest troche agresywny i te dwie dobroty są przestraszone . ten jego przyjaciel też jest wspaniały ,to mały piesek z przetrąconą zdeformowaną tylną łapką , Nazwę go MIKI może założe mu wątek on już tyle siedzi i był tak jak pisałam wcześniej na granicy śmierci przez zaniedbanie w schronie.:shake: Quote
nika28 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Jaki ładniutki tan przyjaciel Maniusia... :-( Maniusiowi zrobię wieczorem ogłoszenia, ale na kogo namiary ? Na Ciebię Funia ? Quote
funia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Jutro mój dzień w schronie ,Maniuś bardzo się ucieszy biedaczysko:-( Quote
funia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Jak zwykle wielka radość na mój widok ,chwila miłości i znowu szara rzeczywistość Wyprowadziłam go na spacer ,ale on bardzo się bał i chciał wracać z powrotem do klatki:shake: Quote
monika55 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Biedne te psiny.I tyle ich jest.:shake: Quote
Torusia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dzisiaj nie byłam na kwarantannie,zaczęłam od przedszkola bo było tam trochę roboty,że zaraz zrobiło się ciemno i nie odwiedziłam Maniusia:shake: Quote
funia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Beata popraw się ,:cool3:,trzeba oblatywać wszystkie .Włączyć prędkość i latać po schronie i sprawdzać,zaglądać Quote
funia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Nie nie ma ogłoszeń,A możesz zrobić:oops:?? Quote
monika55 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja to juz watpie w te ogloszenia. U mnie prawie zadnego odzewu.:shake: Tyle tych biedakow oglaszanych. A domow tak malo. Quote
nika28 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Przepraszam, nie robiłam długo ogłoszeń :oops: :shake: Ogłosiłam Maniusia tu : przygarnijzwierzaka.pl petsy.pl darmobranie.pl ale.gratka.pl psy.pl nasipupile.pl Linków nie wklejam, bo i tak nie będzie można ich otworzyć (nie wiem dlaczego) :shake: Quote
monika55 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nasmęcilam. Przepraszam. Trzeba wierzyc. Quote
Recommended Posts