Jump to content
Dogomania

Starszy psiak, z ciepłego domu do zimnego boksu ! MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Odwiedziłam dzisiaj Maniusia i też go wypieściłam,ale mi bardziej żal jamnika szorstkowłosego, też z kwarantanny,bardzo się tuli do głaskania,siedzi z dwoma psami,które chyba go gryzą,jest smutny i płacze jak się odchodzi:placz:.

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Torusia']Odwiedziłam dzisiaj Maniusia i też go wypieściłam,ale mi bardziej żal jamnika szorstkowłosego, też z kwarantanny,bardzo się tuli do głaskania,siedzi z dwoma psami,które chyba go gryzą,jest smutny i płacze jak się odchodzi:placz:.

Jamnik szorstkowłosy :crazyeye: k****, kto takie psy wyrzuca ??? :placz: Też kiedyś miałam jamnika szorstkowłosego....
Jak będziecie miały, wyślijcie mi zdjęcia... :-(

Posted

Ten piesek koło Maniusia to jego wielki przyjaciel ,bardzo dobrze im razem zgadzają sie całkowicie ,teraz doszedł do nich trzeci pies niestety jest troche agresywny i te dwie dobroty są przestraszone .

ten jego przyjaciel też jest wspaniały ,to mały piesek z przetrąconą zdeformowaną tylną łapką , Nazwę go MIKI może założe mu wątek on już tyle siedzi i był tak jak pisałam wcześniej na granicy śmierci przez zaniedbanie w schronie.:shake:

Posted

Jak zwykle wielka radość na mój widok ,chwila miłości i znowu szara rzeczywistość Wyprowadziłam go na spacer ,ale on bardzo się bał i chciał wracać z powrotem do klatki:shake:

Posted

Przepraszam, nie robiłam długo ogłoszeń :oops: :shake:
Ogłosiłam Maniusia tu :

przygarnijzwierzaka.pl
petsy.pl
darmobranie.pl
ale.gratka.pl
psy.pl
nasipupile.pl

Linków nie wklejam, bo i tak nie będzie można ich otworzyć (nie wiem dlaczego) :shake: