funia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Maniuś juz o około 3,30 był w nowym dom.Dzwoniłam dzisiaj o 10 i pan mówił,ze Maniuś musiał być przez dwie godziny głaskany przez jego żonę i dopiero sie uspokoił.Na spacerze też juz byli .Teraz są u weta bo chcą ,zeby go obejrzał.;) Quote
nika28 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Czyli tytuł mogę już zmieniać ? :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
REJA Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Mam nadzieje ,że Maniuś dostosuje się do nowych warunków i zostanie już na zawsze w nowym domku. To aukcje na allegro dzisiaj kończymy.:multi::multi::multi: Quote
Joodith Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Maniuś Krakowiakiem :multi: Wspaniale. Czekamy na wieści z nowego domku :p Quote
diabelkowa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 no i suuper kasa za transpot tez poszla ;] Quote
funia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Pewnie można zmieniać ,nie chcę juz ich gnębić i dopytywać bo raz dzwoniłam . Niedawno wysłłam smsa ,zobaczymy co odpisze ;) Quote
funia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 odpisali ,ze Maniuś juz po wizycie u weta,dostał puszkę dla seniora .Zaliczył trzy spacerki i smacznie zasnał we własnym łóżeczku .Zacytowałam słowa pana Maniusia , Staruniu bądz szczęsliwy i nie daj plamy ;) Quote
nika28 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Tytuł zmieniony, teraz Fionke wyciągnijmy, proszę... http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-plochliwa-marmurkowa-fionka-w-obozie-zaglady-pilnie-dt-138220/ Quote
REJA Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 funia napisał(a):odpisali ,ze Maniuś juz po wizycie u weta,dostał puszkę dla seniora .Zaliczył trzy spacerki i smacznie zasnał we własnym łóżeczku .Zacytowałam słowa pana Maniusia , Staruniu bądz szczęsliwy i nie daj plamy ;) To super!!! Maniusiu masz wspaniały domek.Trzymaj się mocno. Quote
Randa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 zostalo 50 zl... __________________ chyba kłopotów z zagospodarowaniem nie będzie- dla nastepnej biedy Quote
funia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 TO NIE WIEM ,:roll:MOZE ZNAJDZCIE GDZIEŚ JAKAŚ BIDE I ZADECYDUJEMY Quote
funia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dostałam wiadomość od Maniusia ,jest po kompleksowych badaniach i dzisiaj będa wyniki krwi . W nocy śpi nie robi kłopotu ,podchodzi juz nieśmiało po dawke pieszczot .Zostaje na troche w domu sam ,zeby sie przyzwyczaił .Włączaja mu państwo radio ,zeby cos tam mu gadało .Martwi pana to ,ze mało pije i sika ,ale poczekajmy na wyniki badań . Maniuś musisz być zdrowy to twoje nowe życie nie wygłupiaj sie jesteś super chłopak ;) Quote
Onaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dawno nie zaglądałam na ten wątek. A tu takie wieści :). Kolejny psiak ma domek. I kolejny w Krakowie :). Quote
REJA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 diabelkowa napisał(a):zostalo 50 zl... Allegro Maniusiowi zasponsorowałam i jak widać się opłaciło:multi:.Więc tą kaskę może na jedną z sunieczek przeznaczyć?Nie wiem co się w schronie dzieje, ale Fionkę , Ami lub Muszkę proponuję.Wiem ,że na Fionkę już zbiórka się zaczęła. Trochę mnie zmartwił problem Maniusia,ale miejmy nadzieję ,że to nic poważnego. Quote
diabelkowa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 a na wilusiowy transport? nie wiem robcie jak chcecie ;] Quote
REJA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 diabelkowa napisał(a):a na wilusiowy transport? nie wiem robcie jak chcecie ;] No tak, transport najważniejszy, ale nie ja decyduje. Quote
funia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 U Maniusia wszystko super ,wyniki badań są rewelacyjne .Znowu zaczął normalnie pić i sikać .Zrobił się bardziej wesoły ,czyli wszystko idzie w dobrą stronę . Wiedziałam ,ze Maniek to zuch chłopaczysko stare ale jare:evil_lol: No to teraz czekamy na zdjęcia ,mam obiecane;) Quote
funia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Na razie niech Diabełkowa trzyma kasę .Jak będzie potrzeba to uradzimy co i jak ;) Quote
nika28 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 funia napisał(a):U Maniusia wszystko super ,wyniki badań są rewelacyjne .Znowu zaczął normalnie pić i sikać .Zrobił się bardziej wesoły ,czyli wszystko idzie w dobrą stronę . Wiedziałam ,ze Maniek to zuch chłopaczysko stare ale jare:evil_lol: No to teraz czekamy na zdjęcia ,mam obiecane;) No to naprawde super wieści :loveu: Maniuś, grzeczny bądz :loveu: Quote
Recommended Posts