Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wątku Kruszewskim pokazała sie juz na samym początku i jak widac siedzi w schronie do dziś trzeba pomóc tej suni...

Szisza - bo tak ja nazwałyśmy jest przcudną sunią średniego wzrostu ( pod kolano) o sznaucerowatej urodzie. Ma ok 4 lat i jest typowo domowym psem :razz: Wydawała sie bardzo zalękniona i nieśmiała ale to wynika z jej uległego charakteru. Tak naprawdę jest niesamowita przylepa i pieszczochą :loveu:

Poprosiłysmy o przyniesienie suni do budynku żeby ją dokładnie zobaczyć i... Szisza pokazała sie z innej - domowej strony. Lubi fotele i krzesła pokazała, że nie są jej obce :eviltong: Nacieszyć się nie mogła nasza obecnościa i faktem , że jest w centrum zainteresowania

Pokarm bierze bardzo ale to baardzo delikatnie :-o jak jakaś arystokratka !
Jest dobrze wychowaną sunią i bardzo grzeczną. Napewno była psem domowym. Lubi koty i inne psy. Idealnie nadawałaby sie do domu z dziećmi

Niestety Szisza ma chorą skórę :shake: nie wiemy czy to tylko uczulenie na pchły czy jakaś inna, gorsza cholera. Jest leczona w schronisku ale bardzo długo to trwa :-( z racji istniejących tam warunków szanse na wyleczenie są marne.

To zdjęcia jej grzbietu z tego lata. Jest znaczna poprawa ale trzeba to wyleczyć

Szisza jest już w klinice w Warszawie . Leczenie będzie długie i kosztowne...

prosimy o pomoc w szukaniu DS lub chociaz DT na czas leczenia :placz:

Prosze o pomoc w ogłoszniach :modla:

Potrzebujemy funduszy na leczenie kto może niech wspomoże :-(

[SIZE=3]Wpłaty można kierować na konto:

Stowarzyszenie na Rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje"
ul. Sielska 1
07-300 Ostrów Mazowiecka
REGON 140720148
KRS 0000265183
NIP: 759 166 77 15
Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974

z dopiekiem : Na Sziszę

Będziemy wdzięczni za każda złotówkę :placz:

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt tu nie zajrzał :mad:

Pozbyto się Sziszy po śmierci starszej osoby, rodzina nie chciała się nią zając i tak z kanapy trafiła do budy.

Sunia 21 grudnia została wysterylizowana

Posted

Przeciez takie kudlacze zwykle maja wziecie... a tu cisza..

Ogloszenia koniecznie trzeba zrobic.
Pewnie allegro na poczatek? Poprosze Lare, zeby wrzucila ze swojego konta allegrowego.

Posted

Śliczna sunia bardzo mi się podoba, po 15 lutym mogę wziąć sunię na tymczas do Mielca, ale musicie mi ją dowieźć, bo jestem niezmotoryzowana i mam małe dziecko, więc podróż po psa odpada. Miałam już dwie suczki na tymczasie i obie znalazły domki! Aha i ta choroba skórna nie może być zaraźliwa dla innych psów, mam swojego 10-letniego Sonego i dla dzieci:), niestety! I zapomniałam dodać, że tymczas może trwać maksymalnie do połowy sierpnia 2009 roku, bo potem wyjeżdżam na rok do Anglii. Ale wierzę, że taka ślicznotka szybko znajdzie domek!

Posted

Wspaniale jakby sie udało. Jakis transport sie moze wykombinuje :razz:
Postaramy sie sunie jak najszybciej zdiagnozować. Ja osobiście mam nadzieje, że do 15 lutego to sunia znajdzie dom :-(

W kazdym razie jesteśmy strasznie wdzięczne za pomoc :lol: tylko żeby domek tymczasowy sie nie rozmyslił :shake:

Posted

To jest województwo mazowieckie powiat ostrołęcki.
Kruszewo koło Goworowa

Jesli chcesz wpłacic pieniądze to tylko na:

Stowarzyszenie na Rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje"
ul. Sielska 1
07-300 Ostrów Mazowiecka
REGON 140720148
KRS 0000265183
NIP: 759 166 77 15
Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974

z dopiekiem : Na Sziszę

Posted

Przesłodka prawda :loveu:

A z charakteru to iskierka normalnie. Jest w niej tyle radości i czułości że nie da sie tego opisać. To taki radosny i serdeczny pies a nikt sie o nią nie interesuje :shake:

Jeszcze chyba nigdzie nie jest ogłoszona :-(