Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Super!!!!! Czy zatem mam dla siebie szukać innego tymczasika??

Czy chcesz jakiegos od nas ?? :cool3: mogę Ci przesłać sunie , która potrzebuje natychmiastowego zabrania :placz: ( pewnie zaraz założę jej wątek)
Jest tak zaszczuta przez sfore że nie wychodzi z budy a jest tak urocza. Ostatnio tak się skradała żeby tylko do nas się jakoś dostać, ale psy ją dorwały i dostała po grzbiecie ostro :-( bałam się , że ją rozszarpią :shake: bo jak ją złapały za skóre to nie chciały puścić i szarapały :-(:-(:-( straszny widok :placz:

Ja już do niej nie podchodzę bo się po prostu o nią boję

Posted

Owieczko, tak jak pisałam mogę wziąć na tymczas od 16 lutego mała suczkę w wieku do 5l at (żeby znalazła domek, bo nie może zostać), dobrze jakby była zdrowa lub ew. leczenie mogłoby się odbywać w małym mieście, jakim jest Mielec. Tymczas jest bezpłatny, do połowy sierpnia 2009, bo potem wyjeżdżam na rok do Anglii. Ważne jest, żeby mi się spodobała wizualnie, tak na pierwszy rzut oka!!! Aha, nie mam możliwości dojazdu po psiaka!

Posted

Poczekajmy kilka dni.
Dt dopiero raczkuje w przyjmowaniu psiaków i opiece.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Później wstawię zdjęcia.
York Friko generalnie olewa Sziszę. Będą razem do środy.
Sziszka wygląda super po kąpieli. :loveu:

Posted

No i gdzie te zdjęcia :mad: :eviltong:
Dzisiaj gadałam z domkiem tymczasowym...oj nie wiem czy Sziszka tam nie zalegnie :eviltong: Pańcia jest zachwycona Sziszą ... Dałam jej więc trochę czasu żeby przemyślała decyzje. Więc trzymajcie kciuki :lol:

A tak na marginesie to obiecała brać coś na tymczas raz na jakiś czas bez wzgledu na decyzję :p

Posted

[quote name='agusiazet']Owieczko, tak jak pisałam mogę wziąć na tymczas od 16 lutego mała suczkę w wieku do 5l at (żeby znalazła domek, bo nie może zostać), dobrze jakby była zdrowa lub ew. leczenie mogłoby się odbywać w małym mieście, jakim jest Mielec. Tymczas jest bezpłatny, do połowy sierpnia 2009, bo potem wyjeżdżam na rok do Anglii. Ważne jest, żeby mi się spodobała wizualnie, tak na pierwszy rzut oka!!! Aha, nie mam możliwości dojazdu po psiaka!

Może Szyszeczka by Ci się spodobała :roll:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaszczuta-szorstkowlosa-szyszeczka-czy-przetrwa-nastepny-dzien-129460/

Posted

Jest pełno pięknych psiaków tylko nie mają wątków założonych bo nie dajemy rady. Podaj e-meila na PW to prześlę trochę fotek , jak Ci coś wpadnie w oko to jakoś przywieziemy :razz: A może i wątek mu założysz ? ;) :cool3:

Posted

[quote name='agusiazet']Wiesz, powiem tak, że czekam na impuls, że pies mi wpadnie w oko. Dopiero wtedy ją biorę, tak było właśnie z Sziszką. Mój mail [email protected] - podeslij, może się zdecyduję:)

Do Sziszki bardzo podobny jest rowniez nasz podopieczny, siedzi w kojcu :((
http://www.dogomania.pl/forum/f28/nos-w-kawalkach-mokre-koltuny-pod-nimi-wspanialy-pies-do-adopcji-128083/

Moze on Ci sie spodoba ? :evil_lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
No i jak tam Sziszka sprawuje się w warunkach domowych?

Grypa mnie zmogła i nie wiem nawet tak do końca co się dzieje :evil_lol:
Na razie skarg i zażaleń nie było :eviltong:

• 2 months later...
Posted

Sziszka jest przecudowna psina domową. Pieknie zachowuje czystość, jest grzeczna i kochana. Pańcia nią zachwycona ona pańcia też :loveu:

A to nowe foteczki z domu :

Tu jeszcze Szisza przed strzyżeniem