bigos Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 MonikaP napisał(a):To może go nazwać Męczybułek? :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobre, ja za to dostałam ostatnio plakietkę... http://nnk.art.pl/endorfun/jeczy.gif :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='GoniaP']Domi, chcesz powiedzieć, że to jest mój płaczący, smutny Płakuś??? Czym go tam nafaszerowałaś, co?? No śliczny, zadowolony pycholek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gonia, on się tak cieszy na spacerek:placz: Tak mu brakuje.. Zrobiłby wszystko za kijka, piłeczkę, za chwilę spędzoną blisko człowieka.. Lubi skakać, biegać.. a jak podaje łapeczkę, to ją tak delikatnie odrywa od ziemi :loveu: i uniesie tylko odrobinkę i robi wtedy taką "żałosną" minkę :loveu: Quote
GoniaP Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Mój piękny chłopczyk :loveu: Znajdziemy mu dom, głęboko w to wierzę, że jeszcze zobaczymy Płakunia na kanapie... Quote
Helga&Ares Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 i mój też, piękny chłopczyk ..przepadłam:oops::oops::oops: Quote
GoniaP Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Helga&Ares']i mój też, piękny chłopczyk ..przepadłam:oops::oops::oops: Bo on tak ma, niby taki zwykły, przeciętny, a rozkochuje.....:loveu: Quote
Helga&Ares Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Czy wie ktoś jak długo chłopak przebywał w poznańskim schronisku? Quote
Helga&Ares Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Mojego Płakusia?? Też pytanie :loveu: co ona robi??? :roll: ee, co mi tam, też spróbuję :loveu: Quote
Helga&Ares Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 bieeegnę:loveu: Płakuś to jest pies ideał! On przychodzi na każde wołanie :loveu: Nawet, jeśli jest bardzo zajęty ;) Quote
GoniaP Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Twojego???:mad::mad::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol: On Ci mój jest!!! Quote
Helga&Ares Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 świnski ogonek, dupka na wierzchu, radarki, kolanówka, szorstkie kłaczki, pyszczuś, łapinki, to moje:loveu: moje:loveu: Nie oddam:multi: Quote
GoniaP Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Helga&Ares napisał(a):świnski ogonek, dupka na wierzchu, radarki, kolanówka, szorstkie kłaczki, pyszczuś, łapinki, to moje:loveu: moje:loveu: Nie oddam:multi: Oddasz, oddasz i to jutro! :eviltong: Niesamowitą metamorfozę przeszedł ten psiuniuś.... Niech mu będzie jak w raju, w nowym domu, do którego jutro trafi... Quote
Helga&Ares Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 niech mu będzie jak w Raju.. Tego Ci psineczko życzę :loveu: Quote
GoniaP Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Helga&Ares napisał(a):niech mu będzie jak w Raju.. Tego Ci psineczko życzę :loveu: Nie wiem czy mu się to spodoba, ale będzie spał z Klaudią w łóżku :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Helga&Ares Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 GoniaP napisał(a):Nie wiem czy mu się to spodoba, ale będzie spał z Klaudią w łóżku :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: spodoba? będzie zachwycony:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Ciekawe co jeszcze Klaudia szykuje dla chłopca :eviltong: Gonia, gdyby nie Ty, to tkwiłby w mordowni do tej pory:Rose: Quote
GoniaP Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Płakunio pojechał do nowego domu!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
MonikaP Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No, no, Gonia, jak by powiedział mój pan od matematyki w liceum, idziesz jak tajfun Rozalinda :evil_lol:. A zdjęcia roześmianego Płakusia powinnaś wysłać do schronu... Quote
Helga&Ares Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Pojechał :multi::loveu::multi: zdjęcia ze spotkania z Rodzinką Picasa Web Albums - Dominika - Płakuś-wyjazd... Quote
bigos Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :multi::multi::multi: wspaniałe wieści bardzo się cieszę :p:p:p:p Quote
Helga&Ares Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :loveu::multi::loveu::multi::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Recommended Posts