Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']Domi, chcesz powiedzieć, że to jest mój płaczący, smutny Płakuś??? Czym go tam nafaszerowałaś, co?? No śliczny, zadowolony pycholek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Gonia, on się tak cieszy na spacerek:placz: Tak mu brakuje..
Zrobiłby wszystko za kijka, piłeczkę, za chwilę spędzoną blisko człowieka..
Lubi skakać, biegać.. a jak podaje łapeczkę, to ją tak delikatnie odrywa od ziemi :loveu: i uniesie tylko odrobinkę i robi wtedy taką "żałosną" minkę :loveu:

Posted

[quote name='Helga&Ares']i mój też, piękny chłopczyk ..przepadłam:oops::oops::oops: Bo on tak ma, niby taki zwykły, przeciętny, a rozkochuje.....:loveu:

Posted

Helga&Ares napisał(a):
świnski ogonek, dupka na wierzchu, radarki, kolanówka, szorstkie kłaczki, pyszczuś, łapinki, to moje:loveu: moje:loveu: Nie oddam:multi:
Oddasz, oddasz i to jutro! :eviltong:
Niesamowitą metamorfozę przeszedł ten psiuniuś....
Niech mu będzie jak w raju, w nowym domu, do którego jutro trafi...

Posted

Helga&Ares napisał(a):
niech mu będzie jak w Raju..

Tego Ci psineczko życzę :loveu:
Nie wiem czy mu się to spodoba, ale będzie spał z Klaudią w łóżku :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie wiem czy mu się to spodoba, ale będzie spał z Klaudią w łóżku :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

spodoba? będzie zachwycony:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:
Ciekawe co jeszcze Klaudia szykuje dla chłopca :eviltong:

Gonia, gdyby nie Ty, to tkwiłby w mordowni do tej pory:Rose:

Posted

No, no, Gonia, jak by powiedział mój pan od matematyki w liceum, idziesz jak tajfun Rozalinda :evil_lol:. A zdjęcia roześmianego Płakusia powinnaś wysłać do schronu...