Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie, przykre to :(
Coś mi się zdaje, że jeśli Plakuś sam się nie wyadoptuje na żywo, żadne ogłoszenia mu nie pomogą - na zdjęciach jest taki zwykły...

Posted

Płakuś zmienił się nie do poznania..
To już nie jest ten sam pies....
W końcu się UŚMIECHA:multi:

Uwielbia aportować i, uwaga - pokonywać przeszkody:cool3:
Nadaje się na agility!

Uwielbia patyki, kocha spacerki i bieganie, dzisiaj pogonił nawet kaczki, a na komendę grzecznie wrócił :loveu:

wydaje mi się, że on lubi wodę.. Chciał dzisiaj się wykąpać w stawku, ale oczywiście nie pozwoliłam m u na to

Kochany jest :loveu:

Posted

Domi, chcesz powiedzieć, że to jest mój płaczący, smutny Płakuś??? Czym go tam nafaszerowałaś, co?? No śliczny, zadowolony pycholek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

GoniaP napisał(a):
Domi, chcesz powiedzieć, że to jest mój płaczący, smutny Płakuś??? Czym go tam nafaszerowałaś, co?? No śliczny, zadowolony pycholek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Wczoraj nie miałam siły tu napisać, ale....powinniście wysłać te zdjęcia do poznańskiego schronu...niech zobaczą, jak potrafi wyglądać pies...i co oni robią ze zwierzakami, nie dając im ani odrobiny nawet "służbowej" miłości.

Teraz to on na Płakusia zdecydowanie nie wygląda :lol:.

Posted

MonikaP napisał(a):

Teraz to on na Płakusia zdecydowanie nie wygląda :lol:.
Wyglądać, to nie wygląda, ale nadal płacze i popiskuje, bo on już tak ma :evil_lol: