Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu: O matko zakochałam się

Ona ma w spojrzeniu coś takiego... Taką mądrość i smutek

Piękna, z charakteru czytam, że ideał... Nie wiem jak to możliwe, że nie ma kolejki po nią:placz:

Posted

sugarr napisał(a):
:loveu::loveu: O matko zakochałam się

Ona ma w spojrzeniu coś takiego... Taką mądrość i smutek

Piękna, z charakteru czytam, że ideał... Nie wiem jak to możliwe, że nie ma kolejki po nią:placz:

piękna - to fakt niezaprzeczalny - z charakterem nie taki do końca ideał - odzywa się w niej haszcza krew i panienka lubi uciekać :mad: ale wraca - możliwe, że w domu, gdzie ktoś by sie niązajmował, gdzie miałaby spacery i dużo biegania to nie wybierałaby sie na samodzielne wycieczki

Posted

malawaszka napisał(a):
piękna - to fakt niezaprzeczalny - z charakterem nie taki do końca ideał - odzywa się w niej haszcza krew i panienka lubi uciekać :mad: ale wraca - możliwe, że w domu, gdzie ktoś by sie niązajmował, gdzie miałaby spacery i dużo biegania to nie wybierałaby sie na samodzielne wycieczki

Aaaa tam, to żadna wada... Mądry właściciel by jeszcze wykorzystał tego haszczaka w niej drzemiącego :loveu:

Tylko gdzie jakiekolwiek właściciel, a co dopiero mądry :cool1:

Posted

missieek dzis zawiozła Iskrę do domku - dom z ogrodem, fajni ludzie - oby tylko ona chciała tam mieszkać i nie uciekać - na początku będzie na lince w ogrodzie; gdzieś Kraków/okolice :loveu::multi: także :kciuki: nadal wskazane

Posted

Iskra na początku zwiała, ale na szczęście szybko ją znaleźli i nie mieli problemów ze złapaniem powsinogi, teraz już wiedzą na co ją stać dokładnie, pilnują, chodzą na spacery i Iskra zrobiła się spokojniejsza - nie szuka jak by tu nawiać bo wie, że będzie miała swój upragniony spacer :multi: