kanna Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Iskra będzie ogłaszna w Głosie Miechowskim.. może... Quote
missiaa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 ale tu cichutko..:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Asior Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 dzwonił dziś do mnie baaaardzo zaaferowany pan, który strasznie był niezadowolony z tego powodu, ze iskra nadal na allegro, a przeciez on chcę ją zaadoptować...:roll: Ponoć umawiał sie z angelą na kontrolę przedadopcyjną, ale nie doczekał się od niedzieli na nią :) Tłumaczę Panu, ze pewnie jest problem z osobą która miała by tę wizytę przeprowadzić, bo trzeba takową najpierw znaleść, no ale Pan chyba boi się, ze mu ktoś iskre gwizdnie sprzed nosa ;) W każdym razie kazałam dzwonić do Angeli mu ;) Dość pozytywne wrażenie na mnie zrobił :) Starałam się przedstawić mu jak najgorszą wizje posiadania takiego mixa, ale Pan twierdzi ze miał już psa uciekiniera, więc i z mixem haszczaka sobie poradzi. Mają jeszcze sunie owczarka, więc Iskra nie była by sama.. niestety chyba na polu miała by byc,. ale nie dam sobie łba uciąć czy bez wstępu do domu. Jeśli mieli byście problem ze znalezieniem kogoś na wizyte z Wrocławia, to mogę kogoś polecić... Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 ale z tego co ja zrozumiałam to nie w Wrocławiu tylko Oława zdaje się? a z Wrocławia nikt nie pojedzie - Angela pisała do kogoś stamtąd, ale nie wiem czy dostała odpowiedź - jak znasz tam kogoś to HELP! Iskra może mieszkać na zewnątrz - byle nie łańcuch ale to wiadomo ;) Quote
Asior Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ale gość powiedział,z ę do wrocka moze po tą osobę podjechać ;) OK wieczorkiem coś wymodze ;) Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 byłoby super, bo dziewczyny z Oławy nie dadzą rady pomóc z wizytą - odpisały Angeli :shake: Quote
Asior Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 dziewczyny, napiszcie mi na pw adres tego gościa i telefon do niego, bo mam dziewczyne, która zrobi kontrolę bo akurat będzie w oławie.. To liluTOSI.... Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Angela pojechała teraz do Krakowa zawieźć szczeniaka więc jak wróci to napisze bo j nie znam Quote
Asior Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 dziewczyny.... elza zapytała mnie czy nie mamy jakichś szczeniaków, które będą duze i będą mogły być na polu jak dorosną....... Czy te niby rotkowe, będą duze???? Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 one będą takie średnio duże chyba - nie jakieś giganty, ale nie małe, ale na zewnątrz nie mogą iść :shake: Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 same malizny :shake: a muszą być szczeniaki? Alaska by mogła mieszkać na zewnątrz :p Quote
Asior Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 no chyba tak, bo to ludzie dzwonili po jej szczeniaki.... Quote
malawaszka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 nie wiem czy ta wizyta była? czy ten pan nadal chce Iskrę? Quote
Asior Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 niestety LULUtosi miała sporo spraw i wyleciało jej to z głowy.. ale dziś jej napisałam, że to aktualne... Quote
Asior Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 no i co??? Kiedy Iskierka jedzie do Oławy??? :cool3: Quote
Tweety Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Bardzo proszę o nie rejestrowanie się na miau tylko dlatego aby wziąć udział w ankiecie dla poparcia missieek, nasza prośbą dotyczyła osób, które na miau działają ale na ankietę nie zwróciły uwagi lub się nią na co dzień nie interesują. W innym przypadku zepsujemy to co się udało osiągnąć i będzie to ze szkodą dla tej kandydatki. Quote
Asior Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 tak :) Była już wizyta przedadopcyjna :) Wszystko wyp[adło OK :) więc Iskierka ma jechać :) Znaczy przyjadą po nią :) Quote
Recommended Posts