Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwonił dziś do mnie baaaardzo zaaferowany pan, który strasznie był niezadowolony z tego powodu, ze iskra nadal na allegro, a przeciez on chcę ją zaadoptować...:roll:
Ponoć umawiał sie z angelą na kontrolę przedadopcyjną, ale nie doczekał się od niedzieli na nią :)
Tłumaczę Panu, ze pewnie jest problem z osobą która miała by tę wizytę przeprowadzić, bo trzeba takową najpierw znaleść, no ale Pan chyba boi się, ze mu ktoś iskre gwizdnie sprzed nosa ;)
W każdym razie kazałam dzwonić do Angeli mu ;)
Dość pozytywne wrażenie na mnie zrobił :)
Starałam się przedstawić mu jak najgorszą wizje posiadania takiego mixa, ale Pan twierdzi ze miał już psa uciekiniera, więc i z mixem haszczaka sobie poradzi.
Mają jeszcze sunie owczarka, więc Iskra nie była by sama.. niestety chyba na polu miała by byc,. ale nie dam sobie łba uciąć czy bez wstępu do domu.

Jeśli mieli byście problem ze znalezieniem kogoś na wizyte z Wrocławia, to mogę kogoś polecić...

Posted

ale z tego co ja zrozumiałam to nie w Wrocławiu tylko Oława zdaje się? a z Wrocławia nikt nie pojedzie - Angela pisała do kogoś stamtąd, ale nie wiem czy dostała odpowiedź - jak znasz tam kogoś to HELP!
Iskra może mieszkać na zewnątrz - byle nie łańcuch ale to wiadomo ;)

Posted

dziewczyny, napiszcie mi na pw adres tego gościa i telefon do niego, bo mam dziewczyne, która zrobi kontrolę bo akurat będzie w oławie.. To liluTOSI....

Posted

dziewczyny.... elza zapytała mnie czy nie mamy jakichś szczeniaków, które będą duze i będą mogły być na polu jak dorosną.......
Czy te niby rotkowe, będą duze????

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo proszę o nie rejestrowanie się na miau tylko dlatego aby wziąć udział w ankiecie dla poparcia missieek, nasza prośbą dotyczyła osób, które na miau działają ale na ankietę nie zwróciły uwagi lub się nią na co dzień nie interesują. W innym przypadku zepsujemy to co się udało osiągnąć i będzie to ze szkodą dla tej kandydatki.