Patikujek Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Taaaa, pamiętam, on tak kocha wodę że nawet z łódki do niej skakał:evil_lol: Quote
gops Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 moja sucz miala 6 miesiecy jak ja wrzucono do jeziora :mad: teraz ma 10 i boi sie wogole podejsc do brzegu nad jeziorem i morzem ale ten czas szybko leci ,juz nie dlugo zlot :diabloti: Quote
M&T Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Pewnie niedługo zacznie się odliczanie :evil_lol: Quote
Karilka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Przed chwilą był sylwester:-o a tu już marzec. Quote
gops Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 dobra to teraz musi mi ktos pomoc bo ja slaba z matmy :eviltong: a kase chce we wtorek wplacic cala wiec 5 osob razem bedzie i kazda po 150zl tak? 150+150+150+150+150=750zl ? i potem na miejscu jeszcze te 35zl od osoby ? za psy zero ? zeby sie nie okazalo ze to za malo czy cos :razz: Quote
rose Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [quote name='gops']dobra to teraz musi mi ktos pomoc bo ja slaba z matmy :eviltong: a kase chce we wtorek wplacic cala wiec 5 osob razem bedzie i kazda po 150zl tak? 150+150+150+150+150=750zl ? i potem na miejscu jeszcze te 35zl od osoby ? za psy zero ? zeby sie nie okazalo ze to za malo czy cos :razz:[/quote] za sam pobyt tak jak piszesz 750zł, ale na miejscu za klimatyczne jest 12zł od osoby więc 12x5=60 za całość:eviltong: za psy nic;) Quote
gops Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='rose']za sam pobyt tak jak piszesz 750zł, ale na miejscu za klimatyczne jest 12zł od osoby więc 12x5=60 za całość:eviltong: za psy nic;)[/quote] ok ,wiec we wtorek mozesz sie spodziewac tych 750zl ;) a pani jest swiadoma ilosci psow? :diabloti: zeby nie zmienila zdania :evil_lol: Quote
rose Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Całość do końca czerwca, zaliczka przypominam do końca MARCA Estero która zapomniałaś jaki masz nick:eviltong: zaliczka doszła zaróżawiam Cię:eviltong::oops: Quote
M&T Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ja chciałam powiedzieć, że mój wyjazd zrobił się bardzo niepewny :shake: i dlatego, że jest dość dużo chętnych na zlot to proszę mnie wypisać z listy, żeby innym miejsca nie zajmować ;) Jak będę pewna czy jadę i będą miejsca to wtedy się jeszcze dopiszę :) Quote
Estera Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='rose']Całość do końca czerwca, zaliczka przypominam do końca MARCA Estero która zapomniałaś jaki masz nick:eviltong: zaliczka doszła zaróżawiam Cię:eviltong::oops:[/quote]:multi::multi::multi: cieszę się bardzo Quote
marysia-loria Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Cześc jestem tu nowa i mam pytanie czy ktos mógłby mi napisac o co chodzi wogle z tymi zlotami dogomaniaków?? co tam sie robi itp. itd. hehe z góry dzieki Quote
komar Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [url=http://www.youtube.com/watch?v=KgKI6-ix6HU&feature=related]YouTube - zapowiedz dogo[/url] <--- to jest krótki filmik z poprzedniego zlotu;) [url=http://www.youtube.com/watch?v=l-TLyKZ_LOU&feature=related]YouTube - zlot dgm 2008 skrot[/url] <---- a to również króki filmik ze zlotu;) Jest jesczze kilka filmików;) a na takich zlotach siedzimy, gadamy, imprezujemy, chodzimy na spacerki i poznajemy nowych ciekawych ludzi;) Quote
Mysia_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Aniu, a może filmiki na pierwszą strone? :razz: Quote
Dog Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [B]rose [/B]wypisz ode mnie os, towarzyszącą.. czyli u MNie tzn dogg, Kasia&Rika + osoba, jest miejsco wolne :eviltong: Quote
gops Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 no i sie pokomplikowalo akurat jak mialam wplacac to zrezygnowala jedna os.towarz. , wiec u mnie bedzie tak[B] ja +os.towarz.+rodzice[/B] (osobno pokoj) wtedy w naszym domku sa jeszcze dwa miejsca(serdecznie zapraszam :evil_lol:) :razz: juz dzisiaj wieczorem wplace pieniazki to bedzie 600zl i jutro powinny dojsc rano ;) Quote
basia bonnie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Już połowa marca :crazyeye: może warto by powysyłać pw do osób zapisanych z przypomnieniem o zaliczce? bo mogli sobie po prostu zapomnieć;) ja na dniach zrobię przelew, całość, tylko ile to w końcu wyjdzie? :hmmmm: Quote
rose Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='basia bonnie']Już połowa marca :crazyeye: może warto by powysyłać pw do osób zapisanych z przypomnieniem o zaliczce? bo mogli sobie po prostu zapomnieć;) ja na dniach zrobię przelew, całość, tylko ile to w końcu wyjdzie? :hmmmm:[/quote] 150 w wolnym czasie powysyłam pw do tych przeze mnie lubianych:diabloti: Quote
Dozia_13 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ja jutro, albo po jutrze wplace kase na 100% bo już mam tylko trzeba przelać ;) Quote
Paulina87 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ja wpłacę zaliczki dopiero pod sam koniec marca. Nie zauważyłam, że zmieniono, bo miały być do końca kwietnia. :roll:. Quote
rose Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Paulina87']Ja wpłacę zaliczki dopiero pod sam koniec marca. Nie zauważyłam, że zmieniono, bo miały być do końca kwietnia. :roll:.[/quote] skróciliśmy datę wpłaty zaliczki, bo dużo osób się zaczęło zapisywać, a miejsc w domkach zaczęło brakować Quote
Recommended Posts