Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja sucz miala 6 miesiecy jak ja wrzucono do jeziora :mad:
teraz ma 10 i boi sie wogole podejsc do brzegu nad jeziorem i morzem

ale ten czas szybko leci ,juz nie dlugo zlot :diabloti:

Posted

dobra to teraz musi mi ktos pomoc bo ja slaba z matmy :eviltong:
a kase chce we wtorek wplacic cala

wiec 5 osob razem bedzie i kazda po 150zl tak?

150+150+150+150+150=750zl ?

i potem na miejscu jeszcze te 35zl od osoby ?
za psy zero ?

zeby sie nie okazalo ze to za malo czy cos :razz:

Posted

[quote name='gops']dobra to teraz musi mi ktos pomoc bo ja slaba z matmy :eviltong:
a kase chce we wtorek wplacic cala

wiec 5 osob razem bedzie i kazda po 150zl tak?

150+150+150+150+150=750zl ?

i potem na miejscu jeszcze te 35zl od osoby ?
za psy zero ?

zeby sie nie okazalo ze to za malo czy cos :razz:[/quote]

za sam pobyt tak jak piszesz 750zł,
ale na miejscu za klimatyczne jest 12zł od osoby więc 12x5=60 za całość:eviltong:
za psy nic;)

Posted

[quote name='rose']za sam pobyt tak jak piszesz 750zł,
ale na miejscu za klimatyczne jest 12zł od osoby więc 12x5=60 za całość:eviltong:
za psy nic;)[/quote]

ok ,wiec we wtorek mozesz sie spodziewac tych 750zl ;)
a pani jest swiadoma ilosci psow? :diabloti:
zeby nie zmienila zdania :evil_lol:

Posted

Całość do końca czerwca, zaliczka przypominam do końca MARCA

Estero która zapomniałaś jaki masz nick:eviltong: zaliczka doszła zaróżawiam Cię:eviltong::oops:

Posted

Ja chciałam powiedzieć, że mój wyjazd zrobił się bardzo niepewny :shake: i dlatego, że jest dość dużo chętnych na zlot to proszę mnie wypisać z listy, żeby innym miejsca nie zajmować ;) Jak będę pewna czy jadę i będą miejsca to wtedy się jeszcze dopiszę :)

Posted

[quote name='rose']Całość do końca czerwca, zaliczka przypominam do końca MARCA

Estero która zapomniałaś jaki masz nick:eviltong: zaliczka doszła zaróżawiam Cię:eviltong::oops:[/quote]:multi::multi::multi: cieszę się bardzo

Posted

[url=http://www.youtube.com/watch?v=KgKI6-ix6HU&feature=related]YouTube - zapowiedz dogo[/url] <--- to jest krótki filmik z poprzedniego zlotu;)

[url=http://www.youtube.com/watch?v=l-TLyKZ_LOU&feature=related]YouTube - zlot dgm 2008 skrot[/url] <---- a to również króki filmik ze zlotu;)

Jest jesczze kilka filmików;)

a na takich zlotach siedzimy, gadamy, imprezujemy, chodzimy na spacerki i poznajemy nowych ciekawych ludzi;)

Posted

no i sie pokomplikowalo akurat jak mialam wplacac to zrezygnowala jedna os.towarz. , wiec u mnie bedzie tak[B] ja +os.towarz.+rodzice[/B] (osobno pokoj)
wtedy w naszym domku sa jeszcze dwa miejsca(serdecznie zapraszam :evil_lol:) :razz:

juz dzisiaj wieczorem wplace pieniazki to bedzie 600zl i jutro powinny dojsc rano ;)

Posted

Już połowa marca :crazyeye: może warto by powysyłać pw do osób zapisanych z przypomnieniem o zaliczce? bo mogli sobie po prostu zapomnieć;) ja na dniach zrobię przelew, całość, tylko ile to w końcu wyjdzie? :hmmmm:

Posted

[quote name='basia bonnie']Już połowa marca :crazyeye: może warto by powysyłać pw do osób zapisanych z przypomnieniem o zaliczce? bo mogli sobie po prostu zapomnieć;) ja na dniach zrobię przelew, całość, tylko ile to w końcu wyjdzie? :hmmmm:[/quote]

150

w wolnym czasie powysyłam pw do tych przeze mnie lubianych:diabloti:

Posted

[quote name='Paulina87']Ja wpłacę zaliczki dopiero pod sam koniec marca. Nie zauważyłam, że zmieniono, bo miały być do końca kwietnia. :roll:.[/quote]

skróciliśmy datę wpłaty zaliczki, bo dużo osób się zaczęło zapisywać, a miejsc w domkach zaczęło brakować