danka4u1 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Cykorku, pokaż nam casem pysia i daj znać, co u Ciebie. Quote
BUDRYSEK Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [FONT=Arial]W drodze do Weterynarza. Diagnoza: Karmić i dogadzać:)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]MonAmiPet dzieki za info i fotki :)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Uploaded with ImageShack.us[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Uploaded with ImageShack.us[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Uploaded with ImageShack.us[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Uploaded with ImageShack.us[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]królestwo Cykunia :)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Uploaded with ImageShack.us[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
danka4u1 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Dziękujemy za wiadomości, dziękujemy za zdjęcia. Sama radość widzieć Cykusia u siebie, zadowolonego i szczęśliwego. I jeszcze to królestwo pełne kwiatów i zieleni...adoptujcie mnie ! Też chcę tam być. Quote
ihabe Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 łzy napłynęły mi do oczu:-) Jakiż on cudowny!!!!! Quote
czerda Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 przepiękna ciekawość w nim , to wspaniale że jest szczęśliwy Quote
bakusiowa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Cykorek ma poważny wyraz twarzy. Może przez to, że wiele w życiu przeszedł. To już chyba ponad rok jest w swoim domku. Bardzo dziękujemy za zdjęcia. Quote
UBOCZE Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Po prostu szczęściarz...:loveu::loveu::loveu: Quote
bakusiowa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Myślę, że o Cykorka nie musimy się martwić. Rzeczywiście ma jak w raju a MonAmiPet ze swej strony dogląda i pomaga:lol::multi::multi: Quote
MonAmiPet Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Witam wszystkie cioteczki:) Wiem, że mało piszę, ale naprawdę z Cykuniem wszystko w porządku, to już dojrzały facet ma ponad 13 lat! W jego życiu od roku niewiele się dzieje...całe szczęście! Pani Agatka mu dogadza ale w miarę rozsądku, Cykuś przytył 1 kg, ale więcej nie trzeba, gdyż przyjechał do nas w dobrym stanie. Tak jak juz pisałam chyba wcześniej, zaprzyjaźnił się z 4 kotami, a z jedną 17letnią Lalunią w szczególności. Wylegują się razem na kocyku i tylko od czasu do czasu idą do ogrodu troszkę pocieszyć się słoneczkiem. 12 lat w schronie zrobiło swoje i Cykuś najszczęśliwszy jest jak zostaje sam ze swoją Agatką i kotkami, pozwala sobie wtedy na wiele więcej. Wtedy wskakuje na Agatki kolana i każe się głaskać, albo też, kładzie się na tapczanie i odsłania brzuszek zachęcając Agatke do głaskania. Niestety jak przychodzę(mniej więcej raz w tygodniu) chowa się za tapczan i dopiero po godzinie wychodzi, obserwuje, a parę razy podszedł na tyle blizko, że mogłambym go dotknąć(czego rozmyślnie nie robię, żeby go nie spłoszyć). to byłoby tyle... Pozdrawiam i przesyłam całuski od Cykunia!!!!!:*:*:*:*:* Quote
bakusiowa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Szkoda, że nie można zrobić zdjęć jak wyleguje się z kotkami na kocyku. To byłby dopiero piękny widok:lol: Quote
danka4u1 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Dziękujemy MonAmiPet za wiadomości o Cykusiu. Cieszy nas każde słowo. Pozdrawiamy panią Agatkę. Quote
dudson13 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Cykorku, ale ty masz szczęście!!!!!!!!!!!!!!!! Buziaki Quote
MonAmiPet Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Witam wszystkich po Świętach:)) To już drugie święta Cykorka w swoim własnym domku:))) Ma się wspaniale i jak na staruszka przystało je, śpi, a czasami jak go coś najdzie to biega jak szalony nastolatek po ogródku!!! Pani Agatka obiecała, że po nowym roku postara sie zrobić mu nowe zdjęcia, których nie omieszkam od razu zamieścić na wątku. ja osobiście widziałam Cykusia tydzień temu jest super, już nie biega w kółko, teraz nawet podbiega do furtki i potrafi oszczekać zwłaszcza facetów, których jak się okazało po prostu nie lubi! Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego 2012 ROKU!!!! Quote
danka4u1 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Dziękujemy MonAmiPet za życzenia- pozdrawiamy nawzajem Ciebie i pania Agatkę-i za tak dobre wiadomości o Cykusiu. Cieszymy sie szczęściem psiaka. Czekamy na obiecane zdjęcia. Quote
BUDRYSEK Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku **** Berti ma szansę jechac do hoteliku....potrzebne "tylko" fundusze...pomozecie? http://www.dogomania.pl/threads/2195...-życia!-DS_dt! moze ktos zacznie Nowy Rok dobrym uczynkiem?.... Berti prosi.... 15 zł to dla Niego 1 bezpieczny dzień.... w schronie popada w coraz większą deprechę Quote
BUDRYSEK Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 beda nowe fotki :) Klaudia zaktualizuj 1 post Quote
Gosiapk Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='BUDRYSEK']beda nowe fotki :) Klaudia zaktualizuj 1 post[/QUOTE] Kiedy? Kiedy? :) Quote
MonAmiPet Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Witam wszystkie cioteczki:) Minęła kolejna zima, a Cykuś jest w znakomitej formie. Zaprzyjaźnił się już ze wszystkimi kotami Pani Agatki i teraz jego ulubionym zajęciem jest wylegiwanie się na kanapie razem z nimi!! Ostatnio do tej miłej rodzinki dołączył nowy kotek, więc przez chwilę Cykuś stał się bardziej ostrożny, lecz wystarczyło dosłownie parę dni, aby chłopak wyszedł zza kanapy:)))bo to jego ulubione miejsce, grzeje dupkę przy kaloryferze. Mam nowe zdjęcia, lecz nie potrafię ich wstawiać. Obiecuję, że jak mój syn wróci ze szkoły to go namówię do współpracy ;D Co prawda zdjęcia nie są najlepszej jakości, gdyż jak wspominałam wcześniej, Cykuś nie lubi aparatu, więc często robię to z ukrycia, ale ten cwaniak zawsze mnie rozszyfruje!! Tak sobie myślę, że na przykładzie tej adopcji, śmiało mogę powiedzieć, że każdy piesek prędzej, czy później przystosuje się do warunków domowych. Warto więc adoptować pieski zarówni młode, starsze, jak i te już u kresu swojej wędrówki po tym nie rzadko podłym świecie.... Ja 6 tyg temu zaadoptowałam 5, a może 6 letniego dużego pieska,(który spędził w schronisku 3 lata) choć w domu miała już 2psy i 2 koty. Najbardziej właśnie obawiałam się o jego reakcje na te ostatnie, lecz od pierwszych minut w domu zero agresji do kotów!!! Cwaniaczek wiedział czego od niego oczekujemy:lol: Co prawda na początku był troszkę wycofany i chodził za mną jak cień, dzisiaj po 6 tyg z nami jest całkowicie wyluzowany, śpi w naszym łóżku razem z resztą naszych zwierząt:eviltong::eviltong: hahahhah Ale niedługo to się zmieni, bo w końcu będę miała drzwi w sypialni:multi: Pozdrawiam wszystkich serdecznie Quote
UBOCZE Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='BUDRYSEK']melduję ,że u Cykorka wszystko ok :)[/QUOTE] :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiapk Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='BUDRYSEK']melduję ,że u Cykorka wszystko ok :)[/QUOTE] I tak trzymać :) Quote
Recommended Posts