Javena Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 pawel1w25 napisał(a):Biedna psina . . . Ale Cykorek jest bardzo ładny . Sami mamy m.in. suczkę Nutkę ze schroniska w Żywcu , której nikt nie chciał i bardzo długo czekała na dom . . . Dziś Nutka rozkwitła i w niczym nie przypomina dawnej kulącej się ze strachu suczki . Deklaruję dla Cykorka po 30 zł. miesięcznie . Jeszcze dziś wpłacę pieniążki . :multi::multi::multi::multi::multi: Hura,hura, Dziekujemy bardzo Pawełku!!!!! Cykorku ,jeszcze kilka takich wujków i cioteczek i bedziesz szczesliwy.:evil_lol: Quote
Olena84 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Javena napisał(a):[SIZE="4"]Monday, DZIEKUJEMY BARDZO!!!!!!! ZDJECIA SA NA PIERWSZEJ. Urocze fotki Cykorka są na 45 stronie też, tak jest nie taki przerażony. Quote
pawel1w25 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Już wpłacone . Za dwa miesiące - czyli 60 zł. Niestety - więcej nie mogę , mam już kilka innych deklaracji , tym niemniej zależy mi na Cykorkowym losie . . . On tak przypomina naszą Nutkę . . . Quote
Olena84 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 danka4u1 napisał(a):Propozycja godna rozważenia...A zwycięzca dopłaci brakującą kwotę dla Cykorka :multi::multi: Może być?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:., to było dobre! Nie byłam u Cykorka przez weekend bo dogo mi w domu nie chodzilo i do nadrobienia mam 9 stron:crazyeye:, widze, że nie być na wątku Cykorka to teraz wstyd! A tak na serio zaraz moge zrobic zestawienie o wpłatach i ogloszeniach. A jesli chodzi o konto, to moze zaczac wplacac jak juz hotelik bedzie lub ktos sie zglosi, bo na konot fundacji, to oni moga miec duzo psow i dla nich bedzie to klopot zeby oddzielnie robic zestawienia na Cykorka co myslicie? Quote
Olena84 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [FONT=Times New Roman]Oto rozliczenia, które udało mi się zebrać:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]- mercy - 10 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Beata19 - 5 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Doda_ - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Agnieszka103 - 10 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- czerda - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- BasiaD - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Gonia13 - 10 zł/mies przez 4 miesiące[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Plicha - 5 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]- paulinken - 5 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]- dudson13 - 20 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]- kameralna - 20zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Javena - 5zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- kotydwa12 - 45zł /mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- pawel1w25 - 30zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]= 225zł / miesięcznia[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]- [/FONT][FONT=Times New Roman]ketunia - opłata pierwszego miesiąca[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Rodzice Maciusia - bazarek[/FONT] [FONT=Times New Roman]- IVV- 100zł jednorazowo[/FONT] [FONT=Times New Roman]- olena84 - jednorazowo?[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Ogłoszenia - Paula03, Monday, Olena84:oops: (mało ale zawsze:eviltong:)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Dziękujemy za odzew: beataczl, anita_happy, AlfaLS, Zdrapka, Ajula, Szarotka, Alicja, Pinesk@, Jolanta08, Paula03, Monday. Mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam. [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Hotele: Paja (jest na liście), Donka, Arktyka, Kikou - brak miejsc.[/FONT] Quote
Olena84 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Jeśli ktoś ma jakieś "ale" to śmiało pisać, mogłam sie pomylić. Quote
Olena84 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Nie mogę wyedytować postów w ogóle:(. W każdym razie robiłam zbiór z ostatnich 10 stron, jesli kogos pominęłam, nawet jeśli tylko raz zajrzał do Cykorka (a to też dużo), to przepraszam i dopiszę, być u Cykorka to zaszczyt a byc na liscie zainteresowanych jego losem - jesacze bardziej;)! Quote
BUDRYSEK Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ale sie rozkreciło :) wszystkim wielkie dzięki :) dzieki za ogłoszenia, wszystkie wczoraj aktywowałam...prawie 40 :) kasiorka zbierana jest na konto Stowarzyszenia, nad wszystkim czuwa Hund, ludzie juz wpłacają więc nie bedziemy robic zamieszania jeżeli ktoś wpłacił z dopiskiem "dla Cykorka" to na pewno nie będzie pomyłki Quote
Paja Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 To jeszcze my sie dołożymy 5zł/stała prosze na pm o numer konta Quote
Olena84 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [FONT=Times New Roman]- mercy - 10 zł/mies - Beata19 - 5 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Doda_ - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Agnieszka103 - 10 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- czerda - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- BasiaD - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Gonia13 - 10 zł/mies przez 4 miesiące[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Plicha - 5 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]- paulinken - 5 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]- dudson13 - 20 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]- kameralna - 20zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Javena - 5zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- kotydwa12 - 45zł /mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- pawel1w25 - 30zł/mies[/FONT] - Paja - 5zł/ mies [FONT=Times New Roman]= 230zł / miesięcznia[/FONT] [FONT=Times New Roman]- [/FONT][FONT=Times New Roman]ketunia - opłata pierwszego miesiąca[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Rodzice Maciusia - bazarek[/FONT] [FONT=Times New Roman]- IVV- 100zł jednorazowo[/FONT] [FONT=Times New Roman]- olena84 - jednorazowo?[/FONT] Quote
pawel1w25 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Tak jest - ja wpłacałem z dopiskiem - pomoc dla Cykorka . Wtedy mamy pewność , że wpłata przekazywana na konto Stowarzyszenia - trafią rzeczywiście do Cykorka . Quote
Javena Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Paja napisał(a):To jeszcze my sie dołożymy 5zł/stała prosze na pm o numer konta Na pierwszej str.jest nr konta.Dziekujemy!!!!!!! Quote
Javena Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 .....--------------------------------.......:cool3:Powtórka.... Quote
Javena Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Wygląda na to ,ze jeszcze 70 zł brakuje. Kurcze,zeby tak jeszcze troszke cioteczek i wujaszków zajrzało.........;) Quote
Vasco Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Jestem na zaproszenie Ubocze, dopóki mi żadna deklaracja nie spadnie, mogę jedynie zapisać wątek :( Quote
UBOCZE Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Olena84 napisał(a):[FONT=Times New Roman]Oto rozliczenia, które udało mi się zebrać:[/FONT] [FONT=Times New Roman]- mercy - 10 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Beata19 - 5 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Doda_ - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Agnieszka103 - 10 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- czerda - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- BasiaD - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Gonia13 - 10 zł/mies przez 4 miesiące[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Plicha - 5 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]- paulinken - 5 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]- dudson13 - 20 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]- kameralna - 20zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Javena - 5zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- kotydwa12 - 45zł /mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- pawel1w25 - 30zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]= 225zł / miesięcznia[/FONT] [FONT=Times New Roman]- [/FONT][FONT=Times New Roman]ketunia - opłata pierwszego miesiąca[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Rodzice Maciusia - bazarek[/FONT] [FONT=Times New Roman]- IVV- 100zł jednorazowo[/FONT] [FONT=Times New Roman]- olena84 - jednorazowo?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ogłoszenia - Paula03, Monday, Olena84:oops: (mało ale zawsze:eviltong:)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Dziękujemy za odzew: beataczl, anita_happy, AlfaLS, Zdrapka, Ajula, Szarotka, Alicja, Pinesk@, Jolanta08, Paula03, Monday. Mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Hotele: Paja (jest na liście), Donka, Arktyka, Kikou - brak miejsc.[/FONT] He, he...:evil_lol: Ogłoszenia Pauli03 to ogłoszenia, które zamówiłem na bazarku. Ale w gruncie rzeczy nieważne kto zamówił - ważne, by dobrze Cykorkowi służyły...:lol: Dzięki Vasco za przybycie. Przypominanie o wątku swą obecnością też ważne...;) Quote
UBOCZE Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Paja napisał(a):To jeszcze my sie dołożymy 5zł/stała prosze na pm o numer konta Cudownie!!!:multi: [FONT=Arial Black]Brakuje chyba jeszcze tylko 70 zł. miesięcznie!!!:lol::lol::lol:[/FONT] Quote
Paja Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Olena84 serdecznie dziekuje za numer konta na pm :) wpłace za 5miesiecy z góry :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 czy to zestawienie znaczy, że wpłata z mojego bazarku została odnotowana? Quote
ilon_n Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 witajcie. dzięki za zaproszenie do Cykorka - bardzo smutny i przerażony psiaczek .. mogę zadeklarować stałą 10pln/m-c na razie do końca roku, dalej się zobaczy .. a może nie będzie potrzeby "dalej" :) Quote
UBOCZE Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ilon_n napisał(a):witajcie. dzięki za zaproszenie do Cykorka - bardzo smutny i przerażony psiaczek .. mogę zadeklarować stałą 10pln/m-c na razie do końca roku, dalej się zobaczy .. a może nie będzie potrzeby "dalej" :) Cykorek bardzo dziękuje!!!:multi::multi::multi: [FONT=Arial Black]Czyżby zostało do zebrania już tylko 60 zł.?:loveu:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Olena84 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [FONT=Times New Roman]- mercy - 10 zł/mies - Beata19 - 5 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Doda_ - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Agnieszka103 - 10 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- czerda - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- BasiaD - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Gonia13 - 10 zł/mies przez 4 miesiące[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Plicha - 5 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]- paulinken - 5 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]- dudson13 - 20 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]- kameralna - 20zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Javena - 5zł/mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- kotydwa12 - 45zł /mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]- pawel1w25 - 30zł/mies[/FONT] - ikon_n - 10zł/mies [FONT=Times New Roman]= 245zł / miesięcznia[/FONT] [FONT=Times New Roman]- [/FONT][FONT=Times New Roman]ketunia - opłata pierwszego miesiąca[/FONT] [FONT=Times New Roman]- Rodzice Maciusia - bazarek[/FONT] [FONT=Times New Roman]- IVV- 100zł jednorazowo[/FONT] [FONT=Times New Roman]- olena84 - jednorazowo?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ogłoszenia - UBOCZE, Monday, Olena84 (mało ale zawsze)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Dziękujemy za odzew: beataczl, anita_happy, AlfaLS, Zdrapka, Ajula, Szarotka, Alicja, Pinesk@, Jolanta08, Paula03, Monday. Mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Hotele: Paja (jest na liście), Donka, Arktyka, Kikou - brak miejsc.[/FONT] Quote
Monday Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 A dajcie namiary jakie podawać w ogłoszeniu...w jakiej miejscowości/województwie jest Cykorek? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 czy to zestawienie znaczy, że wpłata z mojego bazarku została odnotowana? czy moje posty są niewidoczne? Pytam już kilka razy czy wpłata dotarła, nikt nie odpowiada. Kto zbiera pieniądze z wpłat, może na pw ktoś mi odpisze. Dobijam się tak, bo dziewczyna czeka na wysyłkę rzeczy, do mnie dotarła jej wpłata za przesyłkę, ale nie mogę wysłać, bo ciągle nie wiem czy Cykorek dostał też pieniądze. Quote
Recommended Posts