peate Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 latka Cykorkowi lecą ... czy on już nigdy nie pozna co to miłość człowieka :-( Quote
Selenga Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 wznowione allegro Cykorka, deczko bardziej wyróżnione Boję się, boję się - proszę, przytul mnie (648645624) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Gosiapk Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Selenga']wznowione allegro Cykorka, deczko bardziej wyróżnione Boję się, boję się - proszę, przytul mnie (648645624) - Aukcje internetowe Allegro :multi::multi::multi: wzruszający tytuł Quote
Pinesk@ Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jaka bida :-( 10 lat w schronisku?! Boże.... Taki fajny psiak :-(:-( Quote
Klaudus__ Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Pinesk@']Jaka bida :-( 10 lat w schronisku?! Boże.... Taki fajny psiak :-(:-( Fajny... Ale samotny... :shake: Quote
peate Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 w górę fajny, a zarazem samotny Cykorku! widzę, że nawet jego allegro nie jest oblegane :shake: straszny jest ten jego los, straszny :-( Quote
Klaudus__ Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='peate']w górę fajny, a zarazem samotny Cykorku! widzę, że nawet jego allegro nie jest oblegane :shake: straszny jest ten jego los, straszny :-( Fajnie by było jakby znalazł się tymczas... Jak Cykorek byłby ufniejszy to i szanse by wzrosły... Quote
Pinesk@ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Oj maluszku, maluszku... Naprawdę chociaż tymczasik byłby dla niego dobry :shake: Quote
Jaaga Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jakiej wielkości jest Cykorek i jaki jest w stosunku do innych psów? Nie mam siły czytać całego wątku. 10 lat w schronisku, a ile ma? Sama mam sunię, która spedziła 9 lat w schronie. Przyjechała na tymczas i została, ale jeśli Cykorek jest malutki, to i tak jest szansa na dom. Niedawno miałam taką starowinkę i ma świetny dom. Klaudus, czy mogłabym prosić o podstawowe informacje o piesku. Zostawiłabym ogłoszenie u mojej pani doktor, która znajduje mi domy najwiekszym biedom. Quote
Selenga Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 wznowione znowu allegro Cykorka Nie taki znowu Cykor - malutki kundelek czeka (657884044) - Aukcje internetowe Allegro Quote
_bubu_ Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jaaga napisał(a):Jakiej wielkości jest Cykorek i jaki jest w stosunku do innych psów? Nie mam siły czytać całego wątku. 10 lat w schronisku, a ile ma? Sama mam sunię, która spedziła 9 lat w schronie. Przyjechała na tymczas i została, ale jeśli Cykorek jest malutki, to i tak jest szansa na dom. Niedawno miałam taką starowinkę i ma świetny dom. Klaudus, czy mogłabym prosić o podstawowe informacje o piesku. Zostawiłabym ogłoszenie u mojej pani doktor, która znajduje mi domy najwiekszym biedom. Cykor ma 12 lat. dobrze dogaduje się z innymi psami. Bardzo boi się ludzi, nie potrafi chodzic na smyczy, wymaga oswajania. do domu z ogrodem. Quote
Recommended Posts