Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='peate']w górę fajny, a zarazem samotny Cykorku!

widzę, że nawet jego allegro nie jest oblegane :shake:
straszny jest ten jego los, straszny :-(
Fajnie by było jakby znalazł się tymczas...
Jak Cykorek byłby ufniejszy to i szanse by wzrosły...

Posted

Jakiej wielkości jest Cykorek i jaki jest w stosunku do innych psów? Nie mam siły czytać całego wątku. 10 lat w schronisku, a ile ma?

Sama mam sunię, która spedziła 9 lat w schronie. Przyjechała na tymczas i została, ale jeśli Cykorek jest malutki, to i tak jest szansa na dom. Niedawno miałam taką starowinkę i ma świetny dom.

Klaudus, czy mogłabym prosić o podstawowe informacje o piesku. Zostawiłabym ogłoszenie u mojej pani doktor, która znajduje mi domy najwiekszym biedom.

Posted

Jaaga napisał(a):
Jakiej wielkości jest Cykorek i jaki jest w stosunku do innych psów? Nie mam siły czytać całego wątku. 10 lat w schronisku, a ile ma?

Sama mam sunię, która spedziła 9 lat w schronie. Przyjechała na tymczas i została, ale jeśli Cykorek jest malutki, to i tak jest szansa na dom. Niedawno miałam taką starowinkę i ma świetny dom.

Klaudus, czy mogłabym prosić o podstawowe informacje o piesku. Zostawiłabym ogłoszenie u mojej pani doktor, która znajduje mi domy najwiekszym biedom.

Cykor ma 12 lat. dobrze dogaduje się z innymi psami. Bardzo boi się ludzi, nie potrafi chodzic na smyczy, wymaga oswajania. do domu z ogrodem.