Kalunia_C Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='kinnia']Potwierdzam:D Ale co do umiejętności handlerskich niektórych to lepiej się nie wypowiadać-ani nie wstawiać dowodówxD[/QUOTE] Wstawiać, wstawiać, przynajmniej będzie śmiesznie :D Quote
IrishDevils Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 No to biore się za fotki ;). Quote
IrishDevils Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 No to najpierw zdjęcia z treningu. Zaczyna Ginger ;). Quote
IrishDevils Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Później ćwiczyła Kinga ;) Reszta zdjęc Atosa musi przejśc przez cenzure ;) A na końcu bawił sie Flash ;) Quote
IrishDevils Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 W końcu i on się uspokoił ;) Quote
IrishDevils Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Później wstawie spacerowe zdjęcia ;). Quote
Darianna Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 widać po Twojej kurtce, że Flash się dobrze bawił ;) Silna z Was ekipa, konkurencja w Rzeszowie niech drży ze strachu ;) Quote
konikowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Nie mogę się doczekać spacerowych:D A mnie mogłaś nie kompromitować...:P Quote
Sallcia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kocham tę rasę! rany, ale się pięknie prezentują! będziecie w Katowicach w marcu? :) Quote
IrishDevils Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 A no będziemy ;). Teraz kolej na spacerowe fotki ;). Quote
IrishDevils Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Flash pieknie prezentował swoje ubranko Ale chyba nie wyszystkim podobał sie widok PSA w różowym sweterku ;) Ginger modelka Flashowi tymczasem udało sie przekonać kolege, że woli dziewczynki :) Sweterek zdjety i zaczęła sie zabawa Quote
IrishDevils Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Twarzą w twarz Szaleństwo ;) Polowanie na Ginger Quote
IrishDevils Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Śniegowy potwór Śniegowy zając Młody objął prowadzenie ;) Zwriowana Ginger Quote
IrishDevils Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Rude wariaty Odbicia lustrzane ;) Mój obronny pies nawet dobermana pogoni ;) i to na tyle ;) Quote
Zuza i Noddy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Świetne zdjęcia, fajne takie grupowe spacerki, tylko pozazdrościć :loveu:;) Quote
kinnia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Fajne foty...a jaki Flesho zjeżony na tego dobermana...ciekawe kiedy mojego Atosa tak pogoni:P Dobrze, że nasze ocenzurowałaś:D:D:D - bo tu można się pośmiać:P Quote
IrishDevils Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Cenzure zostawie tobie tylko musze miec chwilke żeby Ci zdjęcia wysłac, a dobrze wiesz ze wolne chwile na co innego musze przeznaczyc bo czasu coraz mniej ;). Wiec szykuj sie że foty i tak wstawie ;). Quote
kinnia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja wiem,że od pewnego czasu jesteś bardzo zajęta:D:D Nie wydaje mi się,żeby którekolwiek zdjęcie się nadawało:D Quote
IrishDevils Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Zobaczysz to sie wypowiesz, ale wolałam nie wstawiac, żeby mi sie poźniej nie oberwało ;). No tak... musze za ciebie czarną robote odwalac, siedzie po nocach i pracuje :). Quote
Darianna Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ale fajne spacerowe zdjęcia :) Czemu Flasho w bluzie pomyka? Tak zimno u Was? :) ps. jeszcze 4 dni! :D Quote
konikowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Super zdjęcia:) Zauważyłam, że na każdym spacerze, nasze rude mają zdjęcie, które można nazwać "Odbicie lustrzane":P Daria, Flasho się bardzo trząsł, ale potem jak zaczą szaleć to mu przeszło;) Ja się tam 3 dni naliczyłam:P Środa, czwartek i piątek:D Quote
Recommended Posts