Jump to content
Dogomania

Kali-oddany,bo nie bylo komu na spacer z psem chodzic.Trojmiasto.MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
bardzo nam zalezy na domu dla niego

Mnie też...
Boshe jak oni czekają... jak wypatrują z daleka, wiedzą że czeka ich spacerek w weekendy, i tak się cieszą niesamowicie.
Maszerują z nosem przy ziemi chłonąc zapachy lasu od czasu do czasu gapiąc się szczęśliwie w moje oczy, takie nic a tyle radości, chwila spaceru...
Kali i Sonia

Posted

jasne! matko co za cudowny psiak!Najchętniej sama wcisnęłabym się przez te kraty do niego!:-(
Jak on patrzył czule, jak blisko chciał być, jak te groszki brał. Moja koleżanka zachwycona nim. Niestety mieszka sama,a pracuje od rana do wieczora, ale podbił serducho bardzo.Stała tam przed nim i gadała do niego,gadała, a on tak słuchał...

Posted

tak,ja tez czuje,ze bylby swietnym towarzyszem.Zwlaszcza dla kobiety.
Betbet,widzialam twoje bardzo fajne ogloszenie na trojmiescie,ktos wyrazil chęc zafundowania psu dodatkowych spacerkow?Bo jezeli nie,to bede potwornie zdziwiona.

Posted

pozwalam Ci sie zdziwić.
ja myślę, że powinnam to raczej powiesić w osiedlowym zoologicznym,nie?:0

a wczoraj np znów samotnie wędrowałam wieczorem 2 h w deszczu...jaszczurki zbierałam, bo wyłażą durne, młode na drogę i ludzie spacerujący w stronę morza je rozdeptują:(
małe nie uciekają przed ruchem, wyglądają jak patyki. wiec je zbierałam i zbierałam, przenosiłam na trawę. dużo leżało już zabitych:(
i masa ropuch powyłaziła. naliczyłam chyba z 9 po drodze. jedna wielka jak moja pięść:O poczatkowo myslałam, że to wielkie koo, ale koo sie ruszyło;)

• 2 weeks later...