Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 782
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, oto moj 13-letni spanielek :) Z Pania z hodowli jaka poleciłać mi Madziu skontaktowałam się i już zamówiłam pieska:) Sprawdziłam wszystkie ale ta najbardziej ujeł mnie za serce

Posted

Twój cockerek jest sodki, tak samo zarośnięty jak mój.
Widzę, że jesteś kolejną osobą, którą zachwyciła się "Kaladankami":loveu:

Posted

On waży 23kg, a ma już 3 lata... jak to kiedyś 5-6 l. dziecko określiło jak szkapa :D:D, ale na zdjęciach tego nie widać :P
Został wykastrowany i po cichu liczymy ze jednak przytyje chociażby te max 5kg.

Posted

1w0na napisał(a):
On waży 23kg, a ma już 3 lata... jak to kiedyś 5-6 l. dziecko określiło jak szkapa :D:D, ale na zdjęciach tego nie widać :P
Został wykastrowany i po cichu liczymy ze jednak przytyje chociażby te max 5kg.

Mnie też ludzie mówią,że chudy ten mój pies,aż mi wstyd-pewnie myślą,że ją głodze,a seter tak po prostu powinien wyglądać:evil_lol:.
Na zdjęciu nie widać,żeby był chudy ale 23kg jak na dorosłego samca to faktycznie troche mało:roll:.

Kara dzięki za fotki Risy:loveu:.

Posted

[quote name='magda_drakkar']Barduś w wersji mokrej- uroczy:loveu::evil_lol: Czekam na galerię:cool3::)

[quote name='werbena520']Piękny Bardolinuś...też dowodny jak mój??..

Za komplementy ślicznie dziękuję :lol:

werbena520 jeżeli chodziło o to, o czym ja myślę, to tak ;)
A galerię to założę kiedy zahostinguję większość zdjęć, bo to tak długo się robi :shake: A w tym czasie nowe zdjęcia :p

Na ogródku :eviltong:

A to w czasie przechadzki :cool3:

No wystarczy jak na razie ;)

Posted

Barduś ma prawie 25 mies. :cool3: A twój piesek też miodzio :loveu::loveu:
Przy okazji jedno zdjęcie:p

Czy waszym seterkom też tak cieknie z oczu?:shake::???:

Posted

Polecił jakieś kropelki... Właśnie skończyły się ale na szczęście za niedługo jedziemy na szczepienie :lol: Jak na razie stosujemy jakąś zwykłą maść, troszkę pomaga...

Posted

Witam Serdecznie wszystkich :)
Jestem nowa na dogo i od niedawna mam seterka. Nazywa się Aramis (Ari) i adoptowałam go ze schroniska. Z charakteru jest cudowny bardzo wylewny i uczuciowy, szybko nauczył się wielu komend i nadal ćwiczymy, jednak wydaje mi się, że był bity już pare sytuacji na to wskazywało :( Weterynarz oszacował, że ma 4-5 lat ale zachowuje się jakby przeżywał lata szczenięce drugi raz :). Chciałabym wkleić pare zdjęć ale przyznam, że nie wiem jak. Może jest gdzieś odnośnik jak to zrobić bądź podpowiedziałby mi ktoś :razz:
[RIGHT]Pozdrawiam:)[/RIGHT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...