Dream Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 http://images29.fotosik.pl/135/d385e32fcc3aefc8.jpg Standardowa pozycja, a najlepiej jeszcze ucho podłożyć pod koło... :D
Aga & Amber Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Moja Amber i Abbey dogomaniaczki Zambi :lol:
Zambi Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 o nie :diabloti: dodalas zdjecia naszych wariatek :diabloti::evil_lol: Kiedy powtorka :loveu:
Aga & Amber Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Zambi']o nie :diabloti: dodalas zdjecia naszych wariatek :diabloti::evil_lol: Kiedy powtorka :loveu: jak najszybciej:evil_lol:, Amber po takich spacerkach wreszcie jest zmeczona:multi: tak spala w drodze powrotnej:razz:
werbena520 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Aga & Amber']jak najszybciej:evil_lol:, Amber po takich spacerkach wreszcie jest zmeczona:multi: :roll: ....A ja już myślałam,że tylko mój pupulek gordon Kanon nie jest do zmęczenia...dopiero 3 godz szaleństw powala go na legowisko:lol:.Już myślałam,że trafił mi się osobnik z ADHD.Okazuje się,że te typy tak mają:cool3:...
Dream Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='werbena520'].......dopiero 3 godz szaleństw powala go na legowisko:lol:.................[/quote] nie sądzę, że na długo :lol:
Aga & Amber Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 to fakt ze seterki to psy dla aktywnych ludzi:lol: ale tak po prawdzie to nie wyobrazam sobie setera z ADHD:crazyeye::diabloti:
Jureja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='werbena520']A ja już myślałam,że tylko mój pupulek gordon Kanon nie jest do zmęczenia...dopiero 3 godz szaleństw powala go na legowisko:lol:.Już myślałam,że trafił mi się osobnik z ADHD.Okazuje się,że te typy tak mają:cool3:...[/quote] Tak,to typowe dla seterów:lol:.Moja nieco 'spoważniała" po drugiej cieczce. Amber i Abbey prześliczne:loveu:.Fajnie,że macie seterkowe spacerki;). A ja musze sie pochwalić,że miałam ostatnio przyjemność oglądać chyba najnowszy import w Polsce:BENJAMIN Cinammon's-to w połowie brat piesków z ostatniego miotu Zambi;).Niestety nie mam zdjęć.
Zambi Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ja nie wiem dlaczego ale nie moge dodawac zdjec :cool3:a chcialam pokazac jaki Eddie juz duzy :evil_lol:
werbena520 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Zambi']ja nie wiem dlaczego ale nie moge dodawac zdjec :cool3:a chcialam pokazac jaki Eddie juz duzy :evil_lol:[/quote] To czekamy...może się uda wstawić zdjątka..:roll:
Cala2 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Np proszę !!!! I udalo sie ustawic malucha ! Na 2 zdjeciu przednie lapki chyba troche do przodu polecialy ale i tak jest super.
moth Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Cala2 napisał(a):Np proszę !!!! I udalo sie ustawic malucha ! Zaparłam się. :evil_lol: Cala2 napisał(a): Na 2 zdjeciu przednie lapki chyba troche do przodu polecialy ale i tak jest super. Zgadza się. Ale on 4 dni temu w ogóle nie stał. Więc to ogromny sukces. :multi:
sylrwia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Gratulacje:multi: w takim czasie i taki efekt :)
moth Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 sylrwia napisał(a):Gratulacje:multi: w takim czasie i taki efekt :) Wyglada na to, że trafił mi się wyjatkowo pojętny uczeń. :loveu: A tak serio, to do tej pory nie ćwiczyłam stania, bo wydawało mi się, że jeszcze mam na to czas. Ale jak zobaczyłam zdjęcia Foxa i Luckiego, to nie mogliśmy być w tyle. :evil_lol: Ekler jest wyjątkowym psem, który zrobi wszystko byleby tylko jego pani była zadowlona. To mój czwarty pies, ale pierwszy, który jest tak we mnie wpatrzony. :multi:
Talagia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 No to i ja sie pochwale moim 8 miesięcznym chłopcem :evil_lol::evil_lol:
Nugatowa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nusik przed spacerem w czasie :lol: I po :evil_lol::evil_lol:
doris_day Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Witam seteromaniaków :) Mam prośbę - poszukuje hodowlii seterów szkockich - marze o gordonku od lat - możecie kogoś polecić ? obecnie mam podpalanaego spanielka więc będzie z nich śliczna para
Magot Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A na kiedy planujesz pieska?:) Hodowla Kaladan powinna mieć szczeniaczki w pierwszej połowie 2008r.
doris_day Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 w tym roku KONIECZNIE :) a masz jakieoś link do Kaladana? Madziu, pieknego masz cockerka - cud miod :)
Recommended Posts