Torzysława Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Torzysława, Antonia, Tosia bądz poprostu Tośka.. do wyboru do koloru :cool3: Jak kto woli ;) Quote
foxi Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 mój psiak wabi się nando- ale gdy broi mówię do niego mendek,czasem gdy się z nim przekamarzam wyzywam mu od wypłoszy hehehe Quote
Torzysława Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='foxi']mój psiak wabi się nando- ale gdy broi mówię do niego mendek,czasem gdy się z nim przekamarzam wyzywam mu od wypłoszy hehehe[/quote] A kim prócz piesem jest Nando..? :razz::razz: Moja Tosiucha vel. rogacz (sama nie wiem czemu tak:lol:) To "kundel długowłosy" Można by też powiedzieć Springer Spaniel miniaturka... :razz: Quote
Martyna&Zara Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Hej Mój piesio Toffi, a czasmi Fafior. Martyna & Toffi Quote
foxi Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 nando to taki drobnej budowy niby onek-taki sarenkowaty wilczek Quote
Mudik Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 to wymienię moje Bambo(za TM[`]),Cumpi vel CK Dezerter,Misio zwany misiulcem lub micholem,Żaba,zwana dziabą,żabulcem,żażą(moja mama ŚP tego określenia nie lubiła)te już w nowych domkach(tęsknię za wami zwłaszcza za Cumpasem) i te które są ze mną Szikra czytaj Sikra czyli:Sikurka,Sikurek,Sunia,Susia czy Sucz,Sik albo najkrócej Su oraz Victor czyli Vic,Viv,Viiiiiiiiiiiiiiii ;-), Victorex,Vifel,Fifel,Młody dużo tych "imion" mają:-D Quote
Japonka:) Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ja mam dwa psiaki: Dżekiego (zero ksywek) i Sonię- ona ksywek ma pełno: Sona, Sonata, Sonatina, a potem to już takie nie związane z jej imieniem- Samolocica( to od uszu- jakbym umiała wkleić zdjęcie to bym pokazała- uszy ma naprawdę samolotowe:eviltong: itp) Quote
Wiza Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Kiara pzrzezwiska: Kiarun,Kiareczka,Kiarka,Ryj,Ryjek,Kiarcia,Kiaruś,Wiza,gorolica :lol: Quote
Ola164 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 1) Tina vel Niufa 2) Twardziello vel Masterro (Twardziel) Zapraszam na galerie :D Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Witam. Mam wreszcire swojego ukochanego boksera - juz dlugo, no ale jakos wczesniej nie mialam okazji tu wpasc. Na kartce, z kltórą był znaleziony było napisane, że ma na imie "Spajk" no ale to tylko napis, choc on tak ma na imie :eviltong: Troche przechrzciliwsmy pisownie i zostallo wlasciwie Spike choć czasem z wapomnieniu piszemy normalnie :) ( w książeczce jest Spike) ale to malo istotne he he. Faflun przezwisk ma duuuzo, więc zaczynamy :lol: Spajk Spajkulec Fafkulec Śpkulec Spajkii !!! Fafkulec :lol: Spajkis Spajkol Spajczydło - bączydło ( czasami niezle bączydło ;> ) Spajek Pajeeeeekk !!!! Pająk :cool3: Pajeczek - pajączek I to chyba wszystkie, choć kurcze, pewna nie jestem :cool3: Pozdrawiamy Quote
Atkaaaa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Dzeki, Dzekuś, Dzeks, Dzekson, Busior :D roznie go nazywam ;] i w sumie na wszystko reaguje Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 to tak jak mój hahaha :D ale na niektóre - np fafkulec - wyjątkowo kręci dupskiem :D:D:D Quote
Ola164 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ja tak zwe moje złośniki: 1) Tina: Niufa Nichać Kopacz Psina Suńka Pyśka Kina Brzydal (jak goni koty) Fajfuś Misiek Guptas Guptak Luśka Mimi i wiele innych. 2) Twardziel Tina (też reaguje :D ) Twardy Twarduś Niuniek Misiu Sceniak No i tyle :) Quote
suzi84 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Moja pierwsza suczka nazywała się Diana :Dog_run: A obecna sunia nazwa się Warka ( he he ) chyba nie muszę mówić od czego sie to wzięło :evil_lol: :Dog_run: Quote
baffi2 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 a ja moją schroniskową sunię nazwałam Nelly - od Nelly Furtado a niektórzy mówią na nią Rokita :angryy: :evil_lol: Quote
monika083 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Naszego lobuza nazwalismy Bruno (brunolek ,brunus,sloneczko moje sliczne:loveu: ale tez szatan ,szakal ,diabel :diabloti:)W schronisku byl jako Harry(chociaz i tak nikt go tak nie nazywal,tak bylo tylko w jego opisie na stronie schroniska) [URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/30cb1c1a8f428e32.html[/URL] Quote
000amanda000 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Mój kundelek zwie się [B]HEKTOR :loveu: :loveu::loveu::multi:[/B] Quote
qeram Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Miałem już w swoim życiu kilka piesków. Z oryginalniejszych imion to był Frędzel bo jak go znalazłem to było takie nieszczęście że właśnie tak wyglądał. Potem okazało się że to był w/korgi. Niedawno odeszła za TM Baśka, niby nie oryginalnie, ale nie reagowała na znane psie imiona a przez przypadek w rozmowie powiedzieliśmy to imię i zareagowała. Więc została Baśką. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że tak samo na imię ma moja była żona. Do dziś mi tego nie może darować:lol: Teraz mam Romulusa vel Romka, Teklę i Fionę Quote
gops Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 moj mieszaniec wabi sie kella a jej poprzednik wabil sie mikrus Quote
Recommended Posts