Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='foxi']mój psiak wabi się nando- ale gdy broi mówię do niego mendek,czasem gdy się z nim przekamarzam wyzywam mu od wypłoszy hehehe[/quote]

A kim prócz piesem jest Nando..? :razz::razz:

Moja Tosiucha vel. rogacz (sama nie wiem czemu tak:lol:) To "kundel długowłosy" Można by też powiedzieć Springer Spaniel miniaturka... :razz:

• 3 weeks later...
Posted

to wymienię moje Bambo(za TM[`]),Cumpi vel CK Dezerter,Misio zwany misiulcem lub micholem,Żaba,zwana dziabą,żabulcem,żażą(moja mama ŚP tego określenia nie lubiła)te już w nowych domkach(tęsknię za wami zwłaszcza za Cumpasem) i te które są ze mną Szikra czytaj Sikra czyli:Sikurka,Sikurek,Sunia,Susia czy Sucz,Sik albo najkrócej Su oraz Victor czyli Vic,Viv,Viiiiiiiiiiiiiiii ;-), Victorex,Vifel,Fifel,Młody dużo tych "imion" mają:-D

Posted

Ja mam dwa psiaki: Dżekiego (zero ksywek) i Sonię- ona ksywek ma pełno: Sona, Sonata, Sonatina, a potem to już takie nie związane z jej imieniem- Samolocica( to od uszu- jakbym umiała wkleić zdjęcie to bym pokazała- uszy ma naprawdę samolotowe:eviltong: itp)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Witam.
Mam wreszcire swojego ukochanego boksera - juz dlugo, no ale jakos wczesniej nie mialam okazji tu wpasc. Na kartce, z kltórą był znaleziony było napisane, że ma na imie "Spajk" no ale to tylko napis, choc on tak ma na imie :eviltong: Troche przechrzciliwsmy pisownie i zostallo wlasciwie Spike choć czasem z wapomnieniu piszemy normalnie :) ( w książeczce jest Spike) ale to malo istotne he he. Faflun przezwisk ma duuuzo, więc zaczynamy :lol:
Spajk
Spajkulec
Fafkulec
Śpkulec
Spajkii !!!
Fafkulec :lol:
Spajkis
Spajkol
Spajczydło - bączydło ( czasami niezle bączydło ;> )
Spajek
Pajeeeeekk !!!!
Pająk :cool3:
Pajeczek - pajączek

I to chyba wszystkie, choć kurcze, pewna nie jestem :cool3:
Pozdrawiamy

Posted

Ja tak zwe moje złośniki:
1) Tina:
Niufa
Nichać
Kopacz
Psina
Suńka
Pyśka
Kina
Brzydal (jak goni koty)
Fajfuś
Misiek
Guptas
Guptak
Luśka
Mimi
i wiele innych.
2) Twardziel
Tina (też reaguje :D )
Twardy
Twarduś
Niuniek
Misiu
Sceniak
No i tyle :)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Moja pierwsza suczka nazywała się Diana :Dog_run:

A obecna sunia nazwa się Warka ( he he ) chyba nie muszę mówić od czego sie to wzięło :evil_lol: :Dog_run:

Posted

Naszego lobuza nazwalismy Bruno (brunolek ,brunus,sloneczko moje sliczne:loveu: ale tez szatan ,szakal ,diabel :diabloti:)W schronisku byl jako Harry(chociaz i tak nikt go tak nie nazywal,tak bylo tylko w jego opisie na stronie schroniska)

[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/30cb1c1a8f428e32.html[/URL]

Posted

Miałem już w swoim życiu kilka piesków. Z oryginalniejszych imion to był Frędzel bo jak go znalazłem to było takie nieszczęście że właśnie tak wyglądał. Potem okazało się że to był w/korgi. Niedawno odeszła za TM Baśka, niby nie oryginalnie, ale nie reagowała na znane psie imiona a przez przypadek w rozmowie powiedzieliśmy to imię i zareagowała. Więc została Baśką. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że tak samo na imię ma moja była żona. Do dziś mi tego nie może darować:lol: Teraz mam Romulusa vel Romka, Teklę i Fionę