NightQueen Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Pani zdecydowana ;) podam ci na Pw numer do niej, żeby uzgodnić wszystko jak twój tata pojedzie, ja nie dzwonie bo tak bez sensu będzie, zwłaszcza że ja nie mam pojęcia gdzie się z nią umówić :evil_lol: Wrocławia w życiu na oczy nie widziałam :eviltong: Fajnie jakbyś dała radę przyjechać po małą bo ja do Katowic nei jeździłam nigdy autobusem, w ogóle tam nie jeżdżę, Krk na pamięć znam ale Katowice.. :roll: ale jakby się nie dało to jakoś dojadę, najwyżej się zgubimy z Niunią :eviltong: Quote
Brysio Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 nie mam sznas w srode podjechac do Oswiecimia bo nie mam auta w srode;/ a w czwartek juz do Wrocka trza jechac;) Quote
NightQueen Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Brysio napisał(a):nie mam sznas w srode podjechac do Oswiecimia bo nie mam auta w srode;/ a w czwartek juz do Wrocka trza jechac;) jakoś poradzimy sobie ;) mam tylko nadzieję że ona lubi jeździć autobusami i nie ma choroby lokomocyjnej :evil_lol: Quote
niufek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 smallpati napisał(a):tak wiem, chodzi mi raczej o transport PL-Niemcy, potrzeba transporter czy nie? nie mam pojęcia Jesli chodzi o transport PL-Niemcy ,to pies musi jechac w transporterku .Jesli sie dziala wedlug przepisow obowiazujacych w Niermczech ,to paszport musi byc wystawiony najpierw na schronisko ,potem wpisuje sie dane wlasciciela ( sa w sumie 3 miejsca ,wiec to nie problem ).Naturalnie w schronisku musi byc podpisana umowa adopcyjna ,jesli pies bedzie odbierany przez przyszlego wlasciciela ,to umowa adopcyjna ,a jesli nie ,to umowa przejecia psa z mozliwoscia wyadoptowania go dalej. Quote
NightQueen Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Brysio dzwoniła do mnie pani i powiedziała że ktoś inny odbierze sunie w Wrocławiu, zrobi jej to tata, bo poprzednia pani nie da rady, więc ten numer który ci podałam na Pw jest nie aktualny, dostanę inny numer i ci go poślę. Z Niunią jeszcze do Niemiec będzie podróżował malamut ;) Quote
Brysio Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ok spoko, tylko jeszcze nie wiem o ktorej pojedziemy, jesli bym tak kolo 14 wyjechała to tam bede jakos po 16. Mysle, ze w takich godzinach gdzies bedziemy jechac;) Quote
ab-agnieszka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Bardzo sie ciesze ze mala jedzie o domku. Quote
Brysio Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ale w Katowicach nie ma problemu, umowimy sie na dworcu wysiadziesz tylko z pociagu lub autobusu i ja tam podejde nigdzie nie bedzie trzeba chodzic;) Quote
NightQueen Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 jak dostanę tylko nr to ci go poślę :) A kiedy mam ci małą przywieźć? jutro po południu czy rano w środę? wolałabym jutro bo w środę moja siostra wychodzi z szpitala, po za tym nigdy do Katowic nie jeździłam więc wolę żeby to nie było wszystko na ostatnią chwilę Quote
NightQueen Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Brysio napisał(a):ale w Katowicach nie ma problemu, umowimy sie na dworcu wysiadziesz tylko z pociagu lub autobusu i ja tam podejde nigdzie nie bedzie trzeba chodzic;) ej sory, jak teraz czytam to co napisałam to śmiać mi się chce :evil_lol: ale rano się spieszyłam i miałam zawrót głowy bo jechałam z sunią do Krakowa :p Napisałam ci PW, potrzebuję numer telefonu ;) Czyli co? w środę rano mam jechać z sunią tak? Nie mogę się zdecydować czym mam jechać pociągiem czy autobusem , chyba autobusem w końcu pojadę, troszkę się boje z nią jechać, dziś jechałam ze szczeniakiem 3 miesiące i kierowca burczał, a ona jest większa i do tego ruchliwa, zastanawiam się czy ją w transporter nie wsadzić i przewieść, tak chyba lepiej by było Quote
Brysio Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 podjade do Oświęcimia jednak bo tata zostawia mi auto hihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzwoniła do mnie Pani Niuńki:loveu::loveu::loveu: umowiłysmy sie na czwartek rano, ze jej tata odbierze pieska. Bardzo miła Pani, widac, ze jej zalezy bardzo;) zaraz ma dzwonic jeszcze raz aby uzgodnic godzinę;) Quote
NightQueen Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Mała jest właśnie w drodze do Brysia :) tam dziś przenocuje i jutro znów w drogę :cool3: Jest kochana, ciągle macha ogonem i niucha wszytko, towarzyska bardzo, chciała bardzo jechać na kolanach Brysia :evil_lol:, ale była cała uciapana i musi jechać na ziemi, a jak śmierdzi... :evil_lol: Quote
Brysio Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jestesmy juz w domu:) Pati jak wysiadłas mała rozgosciła sie w tyle na siedzeniach i przez całą drogę była bardzo grzeczna;) teraz zjadła ryz z serduszkami i sie napiła, zaraz idziemy na dłuuuugi spacerek;) Z miom Bryskiem sie juz zapoznała ale Psotka od niej ucieka, chyba sie na mnie obraziła hehe. Ten smrodek z siersci to jest nic , jak ona pierdzi hehehe a jak głosno:eviltong: koń by sie uśmiał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Mówiłam że z tyłu jej lepiej będzie Ona w ogóle jest śmieszna :evil_lol::evil_lol: na smrodek pomoże szampon, gorzej z pierdzeniem :eviltong: wykąp ją żebyście jutro dojechali i się nie potruli od zapachu :eviltong: Biedna Psocia, nie dość że po zabiegu to jej przywlekli do domku psa z ADHD :evil_lol: P.S poślij mi na maila zdjęcia Plamki z nowego domku :p Quote
NightQueen Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 wątek Oświęcimskiej Sarenki http://www.dogomania.pl/forum/f28/dzielna-mamusia-szuka-domu-pilne-132810/#post11899775 Quote
NightQueen Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 http://images37.fotosik.pl/71/acd8b02ee4fdb92d.jpg brzydal :loveu::loveu: http://images50.fotosik.pl/75/a856c9028ac81ab6.jpg jaka tu ogromna wyszła :crazyeye::evil_lol: A jak mama na wieść o nowym piesku tymczasowym? :evil_lol: W ogóle to jak ona się sprawuje, siura w domu czy nie? dalej ma ADHD czy już się uspokoiła? ;) Quote
Brysio Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 teraz jes grzeczna, lezy sobie koło mnie, nie moge sie oddalic na krok nawet do kibelka wejsc bo zaraz szczeka. Zrobiła siku na dworze, długo z nią chodziłam, iage sie drapie, ale stwierdziłam, ze nie bede jej kąpac bo p co ją jeszcze teraz sresowc. Ale tak mysle, co z tą smyczą? jak tenfacet nie bedzie jutro nic miał, to bede musiała mu ją zostawic. Zdięcia Plamki juz wysłałam na maila Quote
NightQueen Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 pewnie jest troszkę zdezorientowała i chodzi za tobą bo najdłużej przebywała z tobą :p albo po prostu tak cię lubi :evil_lol: No może faktycznie masz rację z tym kąpaniem, po co ją stresować, musi byc wypoczęta na jutro ;) weź smycz jak nie będzie miał nic to mu ją dasz, chyba że dasz radę kupić jej smycz i obrożę jutro? Quote
Brysio Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 juz wstałysmy, byłysmy na spacerku;) siusiu i kupka zrobiona na sniadanko zjadła jajeczniczke z białym serkiem;) o 8 wyruszamy;) oj raczej nie bede miała gdzie teraz kupic smyczy ale mysle, ze jak wszystko podliczymy i zostanie jakas kasa z bazarkow itp to odkupimy;) Quote
Brysio Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 tu np jest do kupienia komplet za niecałe 10 zł;) mozemy zrobic prezent dla Schroniska;) i kupic pare sztuk;) www.allegro.pl/item569446665_super_mocny_komplet_obroza_smycz_kolory_25.html#gallery Quote
Recommended Posts