jusstyna85 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 ja słysze często od ludzi,ze czarny pies przynosi pecha.... Quote
kaa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 tamb napisał(a):Czyli z Dziennika Polskiego, nikt sensowny nie zadzwonił.:-( Jak na razie nikt nie zadzwonił :-( , ale czasem dzwonią po kilku dniach dopiero. Zobaczymy jeszcze. Justyna dołóż , z jedno zdjęcie z małym , z dzieckiem to tak inaczej wygląda. Quote
jusstyna85 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 kaa napisał(a):Jak na razie nikt nie zadzwonił :-( , ale czasem dzwonią po kilku dniach dopiero. Zobaczymy jeszcze. Justyna dołóż , z jedno zdjęcie z małym , z dzieckiem to tak inaczej wygląda. nie widze na wątku żadnych zdjęć z dzieckiem Quote
kaa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 jusstyna85 napisał(a):nie widze na wątku żadnych zdjęć z dzieckiem No tak :hmmmm: nie widać ich , jak wielu innych. Postaram się jeszcze raz ich wkleić jak mi Pianka podeśle. Quote
kaa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 tamb napisał(a):Czyli z Dziennika Polskiego, nikt sensowny nie zadzwonił.:-( Czy aby napewno on się ukazał w gazecie?, ostatnio miałam podobną sytuację, że miał być pies, ale się okazało że stronę na ogłoszenie gdzie miał się ukazać wykupiła firma.:roll: Quote
tamb Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 kaa napisał(a):Czy aby napewno on się ukazał w gazecie?, ostatnio miałam podobną sytuację, że miał być pies, ale się okazało że stronę na ogłoszenie gdzie miał się ukazać wykupiła firma.:roll: Był w gazecie. Zawsze rano sprawdzam, powiadamiam smsem osobę, której jest numer i wysyłam następne bidy. Pilnuję tego. Ostatnio ustały adopcje, nie wiem dlaczego. Na wakacjach poszło dużo psów, nawet trudne przypadki. Quote
jusstyna85 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 widocznie odpowiedni człowiek dla niego jeszcze nie przeczytał ogłoszenia... Quote
kaa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 tamb napisał(a):Był w gazecie. Zawsze rano sprawdzam, powiadamiam smsem osobę, której jest numer i wysyłam następne bidy. Pilnuję tego. Ostatnio ustały adopcje, nie wiem dlaczego. Na wakacjach poszło dużo psów, nawet trudne przypadki. Bardzo dziękuję za wyjaśnienia, widocznie rzeczywiście jest słabo z adopcjami, a ten który powinien jeszcze się nie trafił. :roll: Quote
kaa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Muszę odnowić biedakowi ogłoszenia :roll: . Quote
kaa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='jusstyna85']nie widze na wątku żadnych zdjęć z dzieckiem[/quote] Na stronie 18 i 19 są nowe zdjęcia Czauderka i nareszcie ich widać ;). Quote
Onaa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Wg mnie najważniejsze jest allegro. Ale inne ogłoszenia też się przydadzą. Ale psiak ma pecha. Dwa razy w gazecie i ani jednego telefonu :shake:. A przecież on jest naprawdę ładny, nieduży, i miły. To jakich psów szukają ludzie. Quote
kaa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Dogo07']Wg mnie najważniejsze jest allegro. Ale inne ogłoszenia też się przydadzą. Ale psiak ma pecha. Dwa razy w gazecie i ani jednego telefonu :shake:. A przecież on jest naprawdę ładny, nieduży, i miły. To jakich psów szukają ludzie.[/quote] No właśnie problem polega na tym że nie jest nieduży jest średni, a ludzie wolą ,takie małe pieski, jak jednej pani powiedziałam że waży ok. 13-14 kg. to stwierdziła że przecież to duży pies :shock: Quote
Onaa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Aha :roll:. A mój pies ma ok. 45 kg i mnie się wcale duży nie wydaje :cool3:. Quote
kaa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Pierwsza część odnowionych ogłoszeń Czaudera Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia adopcja - adopcje - psy - Czauder - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu" ojej.pl ruda śląska / czauder czeka na miejsce w twoim sercu! Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu! Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu! w portalu 24polska.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Ogłoszenie nr 2167 - ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Ogłoszenia Najpewniej.pl - Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu! - Wielorasowe ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu*, Katowice - Śląsk, Społeczność, zwierzaki, śląsk Quote
kaa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Kolejne ogłoszenia Czaudera Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! :: (S004568) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Czauder to średni- mniejszy 3 letni grz / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu" : K.Sadkiewicz : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu" - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu" - Ruda Śląska - Zwierzęta Ogłoszenia Sprzedam - ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu" Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu!. Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Ruda �l�ska Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu! Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Quote
kaa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jeszcze maleńka dokładka. ;) . Justyna co z tym wyróżnionym Allegro? Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Czauder, czeka na miejsce w Twoim sercu! Ruda Śląska - Adin.pl Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! / Psy > Pozostałe - Ruda Śląska ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu", Ruda Śląska, Śląskie Katowice: Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! • Ogłoszenia Szerlok.pl Czauder to średni- mniejszy 3 letni grz / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Psy i Koty - Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! - Bezpłatne ogłoszenia Handlowo - Usługowe KUPIĘ SPRZEDAM WYNAJMĘ ZAMIENIĘ Quote
Onaa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Czauderku, dlaczego nikt Cię nie chce :shake:. Quote
jusstyna85 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Miałam Piance przelać na wyróżnione allegro,ale mam problem z netem od paru dni :( muszę iśc do banku zrobić dyspozycje ustną Quote
kaa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Czauder był w sobotę na kastracji, na razie jest zamknięty w nowym pawilonie i grzeje tyłek :evil_lol:, ( mają tam ogrzewanie podłogowe). Quote
jusstyna85 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 kaa napisał(a):Czauder był w sobotę na kastracji, na razie jest zamknięty w nowym pawilonie i grzeje tyłek :evil_lol:, ( mają tam ogrzewanie podłogowe). Jemu to dobrze...a potem wróci na dwór?:( Quote
kaa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 jusstyna85 napisał(a):Jemu to dobrze...a potem wróci na dwór?:( Potem będzie biegał po tym samym pawilonie, tylko z możliwością wychodzenia na zewnątrz. ;) Quote
kaa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ale tu pusto u Ciebie piesku, :shake: , a jednak nie jest na pawilonie, biega po dużym placu :-(. Musiała bym mu ogłoszenia odnowić. W górę śliczny Czauderku. Quote
Onaa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='kaa']Ale tu pusto u Ciebie piesku, :shake: , a jednak nie jest na pawilonie, biega po dużym placu :-(. Musiała bym mu ogłoszenia odnowić. W górę śliczny Czauderku.[/QUOTE] I jak on sobie radzi na tym placu ? Faktycznie, pustawo się u Czauderka zrobiło :(. Ale dlaczego nikt nie chce tego fajnego miłego psiaczka, przecież było tyle ogłoszeń. Quote
kaa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Dogo07']I jak on sobie radzi na tym placu ? Faktycznie, pustawo się u Czauderka zrobiło :(. Ale dlaczego nikt nie chce tego fajnego miłego psiaczka, przecież było tyle ogłoszeń.[/QUOTE] Dzisiaj go wygłaskałam i wyprzytulałam ;), radzi sobie jakoś choć , na pewno bylibyśmy szczęśliwsi , wszyscy do spółki jak by miał już ten swój domek , on już tak długo :roll: czeka , faktycznie ,aż dziwne że takiego przytulaska nikt nie chce :-( . Quote
Recommended Posts