Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamb napisał(a):
Czyli z Dziennika Polskiego, nikt sensowny nie zadzwonił.:-(

Jak na razie nikt nie zadzwonił :-( , ale czasem dzwonią po kilku dniach dopiero. Zobaczymy jeszcze.
Justyna dołóż , z jedno zdjęcie z małym , z dzieckiem to tak inaczej wygląda.

Posted

kaa napisał(a):
Jak na razie nikt nie zadzwonił :-( , ale czasem dzwonią po kilku dniach dopiero. Zobaczymy jeszcze.
Justyna dołóż , z jedno zdjęcie z małym , z dzieckiem to tak inaczej wygląda.

nie widze na wątku żadnych zdjęć z dzieckiem

Posted

jusstyna85 napisał(a):
nie widze na wątku żadnych zdjęć z dzieckiem

No tak :hmmmm: nie widać ich , jak wielu innych. Postaram się jeszcze raz ich wkleić jak mi Pianka podeśle.

Posted

tamb napisał(a):
Czyli z Dziennika Polskiego, nikt sensowny nie zadzwonił.:-(

Czy aby napewno on się ukazał w gazecie?, ostatnio miałam podobną sytuację, że miał być pies, ale się okazało że stronę na ogłoszenie gdzie miał się ukazać wykupiła firma.:roll:

Posted

kaa napisał(a):
Czy aby napewno on się ukazał w gazecie?, ostatnio miałam podobną sytuację, że miał być pies, ale się okazało że stronę na ogłoszenie gdzie miał się ukazać wykupiła firma.:roll:

Był w gazecie. Zawsze rano sprawdzam, powiadamiam smsem osobę, której jest numer i wysyłam następne bidy. Pilnuję tego. Ostatnio ustały adopcje, nie wiem dlaczego. Na wakacjach poszło dużo psów, nawet trudne przypadki.

Posted

tamb napisał(a):
Był w gazecie. Zawsze rano sprawdzam, powiadamiam smsem osobę, której jest numer i wysyłam następne bidy. Pilnuję tego. Ostatnio ustały adopcje, nie wiem dlaczego. Na wakacjach poszło dużo psów, nawet trudne przypadki.

Bardzo dziękuję za wyjaśnienia, widocznie rzeczywiście jest słabo z adopcjami, a ten który powinien jeszcze się nie trafił. :roll:

Posted

[quote name='jusstyna85']nie widze na wątku żadnych zdjęć z dzieckiem[/quote]

Na stronie 18 i 19 są nowe zdjęcia Czauderka i nareszcie ich widać ;).

Posted

Wg mnie najważniejsze jest allegro. Ale inne ogłoszenia też się przydadzą.
Ale psiak ma pecha. Dwa razy w gazecie i ani jednego telefonu :shake:. A przecież on jest naprawdę ładny, nieduży, i miły. To jakich psów szukają ludzie.

Posted

[quote name='Dogo07']Wg mnie najważniejsze jest allegro. Ale inne ogłoszenia też się przydadzą.
Ale psiak ma pecha. Dwa razy w gazecie i ani jednego telefonu :shake:. A przecież on jest naprawdę ładny, nieduży, i miły. To jakich psów szukają ludzie.[/quote]

No właśnie problem polega na tym że nie jest nieduży jest średni, a ludzie wolą ,takie małe pieski, jak jednej pani powiedziałam że waży ok. 13-14 kg. to stwierdziła że przecież to duży pies :shock:

Posted

Czauder był w sobotę na kastracji, na razie jest zamknięty w nowym pawilonie i grzeje tyłek :evil_lol:, ( mają tam ogrzewanie podłogowe).

Posted

kaa napisał(a):
Czauder był w sobotę na kastracji, na razie jest zamknięty w nowym pawilonie i grzeje tyłek :evil_lol:, ( mają tam ogrzewanie podłogowe).

Jemu to dobrze...a potem wróci na dwór?:(

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Jemu to dobrze...a potem wróci na dwór?:(

Potem będzie biegał po tym samym pawilonie, tylko z możliwością wychodzenia na zewnątrz. ;)

• 3 weeks later...
Posted

Ale tu pusto u Ciebie piesku, :shake: , a jednak nie jest na pawilonie, biega po dużym placu :-(. Musiała bym mu ogłoszenia odnowić. W górę śliczny Czauderku.

Posted

[quote name='kaa']Ale tu pusto u Ciebie piesku, :shake: , a jednak nie jest na pawilonie, biega po dużym placu :-(. Musiała bym mu ogłoszenia odnowić. W górę śliczny Czauderku.[/QUOTE]

I jak on sobie radzi na tym placu ?

Faktycznie, pustawo się u Czauderka zrobiło :(. Ale dlaczego nikt nie chce tego fajnego miłego psiaczka, przecież było tyle ogłoszeń.

Posted

[quote name='Dogo07']I jak on sobie radzi na tym placu ?

Faktycznie, pustawo się u Czauderka zrobiło :(. Ale dlaczego nikt nie chce tego fajnego miłego psiaczka, przecież było tyle ogłoszeń.[/QUOTE]

Dzisiaj go wygłaskałam i wyprzytulałam ;), radzi sobie jakoś choć , na pewno bylibyśmy szczęśliwsi , wszyscy do spółki jak by miał już ten swój domek , on już tak długo :roll: czeka , faktycznie ,aż dziwne że takiego przytulaska nikt nie chce :-( .