Dorothy Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 iza7903 napisał(a): ....nie wiem dlaczego mój post przeskoczył przed Twój Dorothy :/ BO TO SA UROKI DOGO :diabloti: czekamy na zdjecia;) Quote
Frotka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Już wszystko załatwione. Psy przyjeżdżają do mnie. Bedą do adopcji w lutym. Quote
pixie Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Frotka napisał(a):Już wszystko załatwione. Psy przyjeżdżają do mnie. Bedą do adopcji w lutym. Frotka :loveu:, jak zwykle pomocna!:multi::multi::multi: i psiaki beda bezpieczne! trzymam kciuki za powodzenie akcji! Quote
basia0607 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Iza jak widać nie zna uroków dogo ! Nerwami daleko nie dojdziesz. Dzięki Frotko. Quote
iza7903 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 basia0607 napisał(a):Iza jak widać nie zna uroków dogo ! Nerwami daleko nie dojdziesz. Dzięki Frotko. z Frotką pisałam już wczoraj na ten temat :) i wcale się nie denerwuję bo nie mam czym, po prostu napisałam to że post przeskoczył żeby czytający widzieli kolejność. i wcale nie jestem taka nowa na dogo .... w mojej rodzinie tez jest juz piesek wzięty z dogo :) Quote
iza7903 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 dzisiejsze fotki : - mamusia: i maluszki: - brązowa dziewczynka: - czarny chłopczyk: - i największa z rodzeństwa czarna dziewczynka : ...i cała trójeczka razem :) : Quote
iza7903 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 są naprawdę przesłodkie :) ale zostały już tylko dziewczyny bo jak wczoraj tam pojechałam to widziałam ślady opon i butów.....przed budą ktoś zostawił jakieś jedzenie.....a w budzie były tylko 2 sunie a przed budą matka...ktoś go zabrał....mam nadzieje ze znalazł dobry dom Quote
iza7903 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 dziewczyny maja sie dobrze, dzis wymienilismy sianko w budzie bo tamto juz nie bylo takie suche wiec dzis beda mialy cieplej. :)) Quote
halbina Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 no to może pieskowi sie poszczęściło, oby! a sunieczki... :roll: Quote
emilia2280 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Iza, mówilas ze zostajesz miesiác, zanim wyjedziesz do Polski. Do tego czasu mogá zabrac pozostale dziewczynki i nie wiadomo co jeszcze zrobic z matká :shake: Jesli mozesz, zabierz je stamtád natychmiast, skoro i tak przejélas nad nimi pieczé i chcesz je przywiezc cale do Polski. Sytuacja z pieskiem byla dostatecznym ostrzezeniem, kolejni "goscie" mogá nie byc juz przyjacielsko nastawieni do mamy z dziecmi. Quote
iza7903 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 uwierzcie mi gdybym tylko mogła psiaki juz dawno byłyby w domu. kolega ktory wynajmuje tu mieszkanie pytal wlascicielki od razu jak znalezlismy psy czy moze miec psa (nawet nie powiedział że kilka i ze bezdomne) tylko ze znajomy wyjeżdża i ze chciałby mu pomóc i sie zaopiekowac psiakiem na miesiac, i ze moze dopłacic i ze bedzie sprzatał oczywiscie ( bo to dom z ogrodem) ale pani odp ze jak chce koniecznie psa to moze szukac innego mieszkania :shake: własnie czekam na wieści bo pojechali do weterynarza ze znajomym ktory jest stąd dowiedziec się co i jak... jak bede cos wiedziala zaraz napisze Quote
emilia2280 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iza, pisz czy nadal sá te szczniaki cale z matká? Quote
iza7903 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 hej przepraszam za dlugą nieobecność ale powaznie sie pochorowalam i byłam w szpitalu....ale pieski cały czas dokarmiane są przez znajomych bo ja już po szpitalu ale jeszcze nie mogę wychodzić. sunie cały czas mieszkają z mamą w tym samym miejscu. już są tak duże ze ledwo mieszcza sie w budzie....vet już załatwiony pozostaje czekac Witam :) chcialabym oznajmic że dzieki mojemu koledze który pomagal mi opiekować sie psiakami i robil to po moim wyjezdzie wszystkie 3 dziewczyny znalazły domy :multi: Dziekuje wszystkim za chęć pomocy Quote
Recommended Posts