Jump to content
Dogomania

Gryfon brukselski, belgijski, brabancki-GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaskalska napisał(a):

I cosik dla mnie i fanów diabełków :)

No to dla mnie :loveu: Ja jestem fanką czarnych diabełków :multi: :loveu:

Posted

Dzieki, dzieki ale gratulacje naleza sie mojej Fidze, bo to ona urodzila te malenstwa.Gratulacje dla Pisi z Batiskaj ona tez zostala mama slicznej gromadki.

Posted

Dziewczyny dzięki za gratulacje, my sobie tutaj tak gościnnie patrzymy, ogólnie ze wzgledu na moich ulubieńców Figę, Whisky i Szuwara.:lol: Duzo wiemy o gryfonikach ze względu na przyjaźń z hodowczynią z BARGEST, ale zamienić moich cotoników na gryfonika to bym nie zamieniła, chyba ze mielibyście cos długowłosego:evil_lol: (wtedy napiszcie, a pomyslę).
Bardzo podobają mi się Lidki gryfoniki, szczenieta wychodza z hodowli super odchowane i cywilizowane,nie mówiąc ze sliczne i przykro mi gdy ktos twierdzi inaczej i rozpowszechnia jakieś głupoty w internecie o takich hodowlach.Znam Lidkę ponad 13 lat(ho, ho szmat czasu) i za kazdym razem bywam u niej ogladając kazdy miot( i vice versa) i będę jej bronić.Wiem równiez jedno NIGDY NIE MÓWI SIĘ O KIEPSKICH PSACH, ZAWSZE OBGADUJE SIE TE CO WYGRYWAJĄ, zazdrość - ludzka rzecz, ale można równiez wyrzadzić komuś krzywdę.

pozdrawiam wszystkich miłosników gryfoników
i wracam do siebie na cotonikowe forum
Anna1, Bargeścik jeszcze raz dzięki za gratulacje
na Waszym forum:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...