Jump to content
Dogomania

Gryfon brukselski, belgijski, brabancki-GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Podaje wyniki z wystawy Koszalińskiej :)

Wagabung Bargest ocena doskonała złoty medal CWC

Wermut Bargest ocena doskonała srebrny medal

Zwyciestwo rasy (BOB): Bianka Duma Bojarów (Szczecin)

Oraz Brabantczyk :cool3:

Brown Suger Kogel Mogel (Laluś) BOB oraz Zwycięzca Młodzieży.

Wszystkim gratuluje :)

Zdjęcia

Nie wiem czy mogę wkleić resztę piesków ? Może Lidka cosik wklei :)

oraz daje ciekawe stronki :)
http://www.griffonsektionen.com/
http://mysite.wanadoo-members.co.uk/GBCS/
http://www.mosellegriffons.com/
http://www.griffiaden.com/index.htm

Z Sopotu też wkleje wyniki - trzymam za wszystkich kciuki :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwio oczywiscie że możesz wkleić zdjęcia naszych psiaków z wystawy w Koszalinie :lol: - dostępne są na forum o gryfonikach.

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje :loveu: razem z Wermutkiem.
My teraz jedziemy do Chojnic....:razz:

• 3 weeks later...
Posted

Skoro ostatnio tutaj tak pusto, to przedstawiam Wam moją małą dziewczynkę (córeczkę Ivi). Maluszek ma na fotkach 5 tygodni i już lubi pozować do zdjęć :)

Posted

[quote name='marynia']Skoro ostatnio tutaj tak pusto, to przedstawiam Wam moją małą dziewczynkę (córeczkę Ivi). Maluszek ma na fotkach 5 tygodni i już lubi pozować do zdjęć :)

ale śliczniutka. Gratuluję:drink1: Kto jest tatusiem???

Posted

Jeszcze raz gratuluję. Napisz coś więcej, ile było maluchów w miocie i jakie? Uważam, że to bardzo dobre kojarzenie, ponieważ daje nowy "materiał genetyczny".

Posted

piotrek_b napisał(a):
Jeszcze raz gratuluję. Napisz coś więcej, ile było maluchów w miocie i jakie? Uważam, że to bardzo dobre kojarzenie, ponieważ daje nowy "materiał genetyczny".

Właśnie z tego względu zdecydowaliśmy się pojechać do Tornado :lol: Nie ukrywam też że bardzo podobają mi się takie gryfoniki jak on i mam nadzieję że dzieci będą podobne do tatusia.
Maluchy są 3, dwóch chłopców i dziewczynka, mają teraz 6 tygodni. Wszystkie są brukselskie.

Posted

Marcin M napisał(a):
Marynia przyjmij moje gratulacje z okazji narodzin maluszków - są fantastyczne.

Dziękuję za gratulacje. Muszę Ci powiedzieć, że trzy szczeniaczki gryfonika, to jak 6 szczeniąt shih tzu (tak fantastycznie rozrabiają!)

Posted

marynia napisał(a):
Dziękuję za gratulacje. Muszę Ci powiedzieć, że trzy szczeniaczki gryfonika, to jak 6 szczeniąt shih tzu (tak fantastycznie rozrabiają!)

Oj Maryniu nie przesadzasz?? Tak słodziutko wyglądają na zdjęciach, że aż mi się nie chce wierzyć w to co piszesz :p

Posted

[quote name='marynia']Właśnie z tego względu zdecydowaliśmy się pojechać do Tornado :lol: Nie ukrywam też że bardzo podobają mi się takie gryfoniki jak on i mam nadzieję że dzieci będą podobne do tatusia.
Maluchy są 3, dwóch chłopców i dziewczynka, mają teraz 6 tygodni. Wszystkie są brukselskie.

Maryniu gratulacje :) buziaki dla wszystkich szczeniaków. No to ja wkleje zdjęcia z wystawy Sopockiej :) Zdjęcia robione przez Alę

[quote name='"Ala"']Witam.Jak obiecalam wklejam zdjecia.Lalus w trakcie oceny:

TATOSHA IT'S SVERANA:

Lalus Zwyciezca:

Moj przystojniak:

A to ja z Wagabundem:

Ja i wagabund podczas oceny:

Lake Buena Vista Tornado:

Wiecej zdjec nieposiadam poniewaz robila je moja kolezanka a ja nie bralam aparatu w swoje raczki.Ale spotkalam siostre Wagabunda Xantie.Hehe.Pozdrawiam

Teraz poczekam do światówki w listopadzie wystawie go w młodzieży bo pare dni mu zabraknie do klasy otwartej.
A i tak plus bo może mi zmężnieje i w młodzieży będzie bardziej samczy :)

I będe próbowała zyskać jak nie na światówce to gdzie indziej lokate doskonałą aby miał młodzieżowego Chempiona :)

Posted

DEBRECEN CACIB 2006

FIOLKA ZADRA Mutazi - CAC, CACIB, HFGY(BOB)
sędzia: Bánhídi Pálné

;) ^^^ ;) ^^^ ;) ^^^ ;)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Gratulacje piotrek :) :) :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Brabantczyki są najlepsze :) he he :)

oczywiście, że są najlepsze;)
Sylwia, dziękujemy za gratulacje

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Piotrek a jest już spis wystawiających bo ja na stronie Związku jakoś nie widzę. :roll:

Spisu nie ma. Nie wiem czy Wrocław w ogóle taki spis zamieści na stronie:-?

• 4 months later...
Posted

Niestety nie tylko tu nikt nie zaglada:placz: na nasze forum gryfonikowe www.gryfoniki.fora.pl tez nikt nie zaglada:shake: wszystkich jakby wymiotlo.Ani nowych zdjec ani zadnych informacji KOMPLETNA CIISZSZA.:niewiem: odezwijcie sie wreszcie.Co prawda jest zima, ale wiosenna i chyba nie zapadli wszyscy w sen zimowy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...