Jump to content
Dogomania

Gryfon brukselski, belgijski, brabancki-GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam się pochwalić,że właśnie listonosz przyniósł mi plakaty z dzieciaczkami Piotra (a raczej Zadry ;)).Psiaczki są śliczne i bardzo fotogeniczne:cool2:.Z każdą obejrzaną fotką gryfoników,utwierdzam się w przekonaniu,że kiedyś też będę miała takie cudo.
Piotrek serdeczne dzięki :buzi:.

Posted

misiaczek napisał(a):
Chciałam się pochwalić,że właśnie listonosz przyniósł mi plakaty z dzieciaczkami Piotra (a raczej Zadry ;)).Psiaczki są śliczne i bardzo fotogeniczne:cool2:.Z każdą obejrzaną fotką gryfoników,utwierdzam się w przekonaniu,że kiedyś też będę miała takie cudo.

Cieszę się, że Zaderki dzieciaczki się podobają, :lol: pozdrawiam :lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='misiaczek']Chciałam się pochwalić,że właśnie listonosz przyniósł mi plakaty z dzieciaczkami Piotra (a raczej Zadry ;)).Psiaczki są śliczne i bardzo fotogeniczne:cool2:.Z każdą obejrzaną fotką gryfoników,utwierdzam się w przekonaniu,że kiedyś też będę miała takie cudo.

cześc widze ze masz japan Czina .miałem kiedys uratowałem go og wrednej baby niestety walczyłem o nią ale zmarła tak była zchorowana masz moze swoja stronke moja jest www.lhasaapso.lcts.com.pl
jak co to podeslij mi zdjecia tego cuda
robert

Posted

Ivi w Opolu raczej się nie popisała :( Zachowywała się jakby po raz pierwszy była na wystawie... no ale niestety tak nieraz bywa!

Posted

Oto Stawka:
Gryfonik belgijski
BLACK MARTINI SUA SPONTE
BARNABAS DOG-LOME
GRILIASEK CORSAIREY CASCH
MALWINKA OD WILMY
MERY OD WILMY
Gryfonik brukselski
BONIFACY
BORDEAUX SUA SPONTE
ZAMSZAK DUMA BOJARÓW
ADAM AJMA ( tutaj chyba jest błąd ADAM to brabantczyk)
KALINKA OD WILMY
ENIA DUMA BOJARÓW
GIN'N'SODA SUA SPONTE
Brabantczyk
WHISKY BARGEST
no i ADAM AJMA błednie zestawiony w g. brukselskich

Posted

[quote name='magnum sal']cześc widze ze masz japan Czina .miałem kiedys uratowałem go og wrednej baby niestety walczyłem o nią ale zmarła tak była zchorowana masz moze swoja stronke moja jest www.lhasaapso.lcts.com.pl
jak co to podeslij mi zdjecia tego cuda
robert Hej
Stronki swojej nie mam,ale jak klikniesz w mój banerek to wejdziesz do mojej galerii.Tam jest dużo zdjęć moich piesków.Tam też możemy swobodnie rozmawiać na temat japan chinów,bo tu topic o gryfonikach.
Topic o japan chinach też jest,więc tam też możesz wejść i ze mną pogadać lub pooglądać fotki Sotusia.Zapraszam.Twoją stronkę obejrzałam.Super.

Posted

Łódź CACIB-2006

w gryfonikach belgijskich wygrał BARNABAS DOG-LOME
w gryfonikach brukselskich BORDOAUX SUA SPONTE
brabantczyki wygrała WHISKY BARGEST

gratulacje dla zwycięzców

Posted

Dzieki, dzieki.A wogole byles dzis jakis niedostepny.Mialam ochote porozmawiac z Toba ale Twoja powazna:angryy: mina mnie zniechecila.

Posted

Nie, sorry, ale chyba po prostu źle mnie odebrałaś.:-o Gadałem z ludźmi na okrągło. Szkoda, że odniosłaś takie wrażenie, pogadamy na pewno
niebawem. ;)

Posted

Na pierwszy rzut fotki GRILIASKA, który niestety dostał w dupe.
BARNABAS też mnie nie zachwycił.
W ogóle spodziewałem się, że w belgach powieję nowością, a tutaj lipa :eviltong:
Stawka w brukselach wyglądała lepiej

• 2 weeks later...
Posted

Witam nie oczekiwanie :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: zostałam mamusią o to małego szkraba :)

To ja z Lalusiem :)

i najważniejsze Lauś to piesek z Hodowli Pani Ani która jest dla niesamowita :loveu: :loveu: :loveu: i pochodzi z tej hodowli :smile: http://www.kogelmogel.fr.pl/glowna.html

Jego pełne imię to :smile: BROWN SUGAR Kogel Mogel – Brabantczyk

Urodzony :smile: 22.08.2005r

Oki lecę więcej napisze w piątek ponieważ teraz mam urlop :)

Posted

Gratulacje! Śliczny ten twój "synuś" :) Super że twój wymarzony szkrab mieszka już z tobą! Tak długo czekałaś na tą chwilę :) Z niecierpliwością będę wypatrywać nowych wiadomości o Lalusiu!

Posted

Gratulacje Sylwia, maluch jest uroczy.Ciesze sie:multi: razem z Toba, ze stalas sie wlascicielka tej wspanialej rasy.A jak Tekila przyjal malucha?

Posted

Sylwia- gratulacje nowego malenstwa!!! a jednak gladki:))) sliczny laluś:)))

Gratuluje Opola i lodzi:))) ja bardzo sie ciesze ze maluchy tak ladnie daly sopbie rade i jestem zakochana w fotce batiskaja:)))) beatko dziekuje ci bardzo za ta fotke:)
jak nie bylo na czym oka zaiwsic - przeciz byl ten rewelacyjny belg z lotwy ! to chyba byl barnabas dog lome ale nie jestem pewna nazwy; napewno jest to rewelacyjny belg:)

Posted

[quote name='marynia']Gratulacje! Śliczny ten twój "synuś" :) Super że twój wymarzony szkrab mieszka już z tobą! Tak długo czekałaś na tą chwilę :) Z niecierpliwością będę wypatrywać nowych wiadomości o Lalusiu!

Dziękuję wszystkim.
Lalus jest cudowny :) to bardzo odważny piesek :) i kochany taka przylepa :) Mój Tekila dogaduję się z nim bez problemów :)

a tu parę zdjęć :)

Posted

Gratulacje Sylwia:loveu: , najważniejsze że się dogadały co widać na załączonych obrazkach. Loluś wyglada jak synek Tekili:cool2: , extra razem wyglądają

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...