rita60 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Witaj malenki,znowu sam,zagubiony i smutny:-(tak bym chciala,zeby do ciebie usmiechneło sie szczescie.... Quote
elmira Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Najwyzszy juz czas, żeby Piesio zniknął ze schroniska i znalazł ciepły i bezpieczny dom. Quote
Nadziejka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Misiaku kochaniutki :-( niech cie ktos zabierze do domku cieplego Quote
Neczka Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Judymek znów wygłaskany :roll: ...ale musiał później wrócić do budy. I tak mija kolejny samotny psi wieczór...:shake: Quote
Nadziejka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jak dobrze , ze cioteczka wyglaskala .Biedaczku :-( Quote
Magdina Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 biedaczek:-( chociaz troszke wygłaskany Quote
rita60 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Neczka napisał(a):Judymek znów wygłaskany :roll: ...ale musiał później wrócić do budy. I tak mija kolejny samotny psi wieczór...:shake: :-(:-(:-(malenki, jak długo jeszcze.......... Quote
rita60 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Dasz rade - oby do wieosny Miejmy nadzieje,ze to bedzie ostatnia samotna wiosna:roll: Quote
Neczka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Judymku, już nie mogę się doczekać kolejnych odwiedzin...:shake: Quote
Jagoda1 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Neczka napisał(a):Judymku, już nie mogę się doczekać kolejnych odwiedzin...:shake: Wymiziaj, jeśli to możliwe, ode mnie... Quote
elmira Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Neczka napisał(a):A może nie będzie musiał czekać do wiosny... ? Ale to chyba zbytnio wygórowane marzenia :shake: Napewno nie zapomnę :p Neczka, nie badz taka pesymistka!!! Musi byc dobrze! Odemnie tez go wytarmos i szepnij, że wszystko będzie ok :) Quote
Neczka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 rita60 napisał(a):Miejmy nadzieje,ze to bedzie ostatnia samotna wiosna:roll: A może nie będzie musiał czekać do wiosny... ? Ale to chyba zbytnio wygórowane marzenia :shake: Jagoda1 napisał(a):Wymiziaj, jeśli to możliwe, ode mnie... Napewno nie zapomnę :p Quote
jurmar98 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Będę prowokatorem 12 stron wątku pieska i co ?-słowa słowa słowa... Które są potrzebne komu?Przecież nie Jemu, nic nie rozumiejącemu żyjącemu w chłodzie i ciemności.Te słowa piszecie dla siebie.On ma małe szanse na znalezienie domku(i tu raczej jako główną przeszkodę widzę wiek ,a nie ociemniałość)Wziąć przyjaciela na parę miesięcy ,pokochać i stracić -na to trzeba naprawdę wielkiej odwagi (przerabiałem to- teraz nawet po paru miesiącach nie chcę wchodzić na stronę Szamana). Dlatego jeśli chcemy pomóc Judymowi to uważam,że trzeba jak najprędzej znaleźć mu domek zastępczy.Jest kilka osób na wątku niech każda zadeklaruje jakąś kwotę miesięcznie (oczywiście w miarę możliwości i maluch będzie miał zapewnione choć trochę szczęśliwego życia)Ja deklaruję na razie 100zł miesięcznie,czy ktoś jeszcze..? Quote
SZPiLKA23 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Czasami jest tak ze młode piekne psy czekaja a te chore i stare ida do nowych domkow mamy na to juz kilka przykładow ja nie trace nadziei Quote
Onaa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 czy piesek jest w schronisku w Rzeszowie? jak długo tam przebywa ? jakie ma tam warunki? jest odrobaczony , zaszczepiony? a czy oprócz "oczków" coś mu dolega ? a w ogóle to ma jakieś ogłoszenia ? żal mi biedaka :-( ma taką słodką mordkę , w ogóle nie widać że to starszy psiak Quote
SZPiLKA23 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 To pies w schronisku w Orzechowcach k/Przemysla wiecej info o nim na 1 stronie Quote
Onaa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 na 1-ej stronie nie pisze czy jest odrobaczony i zaszczepiony. Neczka :rozumiem że to pies łagodny i spokojny ? zarówno do ludzi jak i do innych psów ? a do kotów? Myślę że w ogłoszeniach potrzebne jest trochę głównych info o psie, o jego charakterze itp. Jeśli chodzi o ogłoszenia to ma na allegro, psy.pl i gdzieś jeszcze ? Można by zrobić więcej ogłoszeń - jest przecież dużo stron internetowych do ogłaszania, tylko trzeba by wiedzieć gdzie już jest ogłoszony żeby nie powielać tego samego. Trzymaj się jakoś pieseczku - biedaczku :roll: Oby nowy rok przyniósł ci dobry domek! Quote
Magdina Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 jurmar98 napisał(a):Będę prowokatorem 12 stron wątku pieska i co ?-słowa słowa słowa... Które są potrzebne komu?Przecież nie Jemu, nic nie rozumiejącemu żyjącemu w chłodzie i ciemności.Te słowa piszecie dla siebie.On ma małe szanse na znalezienie domku(i tu raczej jako główną przeszkodę widzę wiek ,a nie ociemniałość)Wziąć przyjaciela na parę miesięcy ,pokochać i stracić -na to trzeba naprawdę wielkiej odwagi (przerabiałem to- teraz nawet po paru miesiącach nie chcę wchodzić na stronę Szamana). Dlatego jeśli chcemy pomóc Judymowi to uważam,że trzeba jak najprędzej znaleźć mu domek zastępczy.Jest kilka osób na wątku niech każda zadeklaruje jakąś kwotę miesięcznie (oczywiście w miarę możliwości i maluch będzie miał zapewnione choć trochę szczęśliwego życia)Ja deklaruję na razie 100zł miesięcznie,czy ktoś jeszcze..? ja tez pomogę! Quote
Nadziejka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 jurmar98 napisał(a):Będę prowokatorem 12 stron wątku pieska i co ?-słowa słowa słowa... Które są potrzebne komu?Przecież nie Jemu, nic nie rozumiejącemu żyjącemu w chłodzie i ciemności.Te słowa piszecie dla siebie.On ma małe szanse na znalezienie domku(i tu raczej jako główną przeszkodę widzę wiek ,a nie ociemniałość)Wziąć przyjaciela na parę miesięcy ,pokochać i stracić -na to trzeba naprawdę wielkiej odwagi (przerabiałem to- teraz nawet po paru miesiącach nie chcę wchodzić na stronę Szamana). Dlatego jeśli chcemy pomóc Judymowi to uważam,że trzeba jak najprędzej znaleźć mu domek zastępczy.Jest kilka osób na wątku niech każda zadeklaruje jakąś kwotę miesięcznie (oczywiście w miarę możliwości i maluch będzie miał zapewnione choć trochę szczęśliwego życia)Ja deklaruję na razie 100zł miesięcznie,czy ktoś jeszcze..? To jest dobry pomysl , ludzie kochani kombinujcie jak i gdzie! Quote
Recommended Posts