Neczka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 nowe zdjęcia i filmik - post 193 _______________________ Wyobraźcie sobie październik lub listopad... chyba raczej październik... 15 października wybranego roku. Godzina ok. 9:00... I otwarcie bramki - KARMIENIE II otwarcie bramki - POJENIE ok. 11:00 jest jeszcze III otwarcie - SPRZĄTANIE Może za którymś razem przeciągnie mnie ręką po grzbiecie... Tak bardzo na to czekam... Biorę to tylko na słuch i węch, bo już dawno nie widzę. Ostatni raz, kiedy czułem dotyk swojego ukochanego pana na swoim ciele, to było wtedy, kiedy wynosił mnie z bagażnika swojego samochodu, żeby tu oddać. Pewnie ma już nowego, młodego psa. Mam nadzieję, że on nigdy nie oślepnie i nie zajmie mojej budy w schronisku... Judym kontakt do wolontariuszki: tel. 782 670 611 e-mail: [email protected] banery Quote
Neczka Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Nikt już nie zechce starego, kalekiego psa...:-(:-( Quote
elmira Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Śliczny jest. Potrzebuje dobrego, spokojnego domu. Quote
Dorothy Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 przesliczny jest. aki duzy? Ile ma lat? czy dogaduje sie z dziecmi/psami? Jak ze zdrowiem? przeuroczy. Quote
Neczka Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Dorothy napisał(a):przesliczny jest. aki duzy? Ile ma lat? czy dogaduje sie z dziecmi/psami? Jak ze zdrowiem? przeuroczy. Jest tak mniej więcej do kolana, ma zapewne conajmniej 12 lat. Co do dzieci nie mam pojęcia, ale psiak potrzebuje raczej spokoju. Jeśli chodzi o psy, to mieszka w boksie z kilkoma innymi psiakami, nieraz pchają się we 2 do jednej budy i nigdy sprzeczek między nimi nie było. Zdrowie... :hmmmm: Nie mam pojęcia... psiak wogóle b. rzadko wychodzi z budy. Okropnie rzadko... On wie, że nie ma po co. Przecież itak wszyscy go zostawili...:-( Boję się, że nie zdążymy mu pomóc, nie wiadomo ile jeszcze zostało mu czasu... Bo kto zechce taką bidę :placz: Quote
luka1 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Neczka napisał(a):Nikt już nie zechce starego, kalekiego psa...:-(:-( etam zaraz nie zechce - zawsze sie coś może zmienić wbrew regule Quote
Neczka Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Oby... Tak długo już czeka... i przez tak wiele lat nikt go nie wypatrzył :-( Na koniec życia podarujmy mu ciepły i kochający dom, który zaopiekuje się nim takim jaki jest...:-( Quote
Nukapei Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 śliczny psiak. gdybym tylko miała warunki i rodzice pozwoliliby mi na następnego psa, wzięłabym go bez wahania. :-( kolejne psie nieszczęście :placz: Quote
Neczka Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 No i to jest właśnie ten pech... Na Dogo większość ludzi ma już psy i nie mogą wziąć kolejnego...:-( Quote
SZPiLKA23 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 O prosze i Ty bidako doczekałes sie watku Quote
Becia66 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Kolejny bidul.......:-(....zawsze przeraża mnie mysl co może czuć ślepy pies wśród innych ujadających...:shake:. Pewnie dlatego rzadko z budy wychodzi...:-(:-( Quote
Neczka Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 ewa gonzales napisał(a):Boze jaki cudny pycholek , jak jest z oczkami , czy troszke widzi?:-(:-(:-( Nie, jest niewidomy...:-(:-( Quote
Nadziejka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Boze jaki cudny pycholek , jak jest z oczkami , czy troszke widzi?:-(:-(:-( Quote
Nadziejka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Serduszko boli , ze takie samotne dni piesiu , bez czlowieka:-( ludzie zagladajcie do Judymka.Judymek mi troszke przypomina Dziadunia. Quote
Denisek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Judym,idziemy na spacer wieczorny chociaz mróz na dworze. Quote
Neczka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Judym wyszedł dziś na spacer po boksie... Aż dziwne to było... on tak rzadko wychodzi z budy...:shake: Ale nie mogłam go przy tej okazji nie wygłaskać i wytulić za wszystkie czasy :roll: Przewspaniały pies... A przy tym zdjęciu się popłakałam... Nie wiem czemu... Może dlatego, że tak naprawdę przedstawia ono jego życie ? Takie zwykłe, proste i jednolite Smutne i beznadziejne...:-( Quote
Recommended Posts