Becia66 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Jagoda1']Od wczoraj masz Judymku allegro.... TRAGEDIA JUDYMA, od 6 lat w schronisku, ŚLEPNIE (522260955) - Aukcje internetowe Allegro Trzymajmy kciuki.... On zasługuje na ciepły, bezpieczny, kochający dom. Jagoda zrobiłaś piekne allegro Judymowi - czy mogłabyś nam pomóc w założeniu 3-4 następnych wyróżnionych dla orzechowskich psiaków ? Kurcze stoimy z adopcjami w miejscu, a śnieg i mróz piżdzi za przeproszeniem między budami. I dojechać do nas coraz trudniej bo to w głęboko w polach jest. Jeśli się zgodzisz to podaj konto swoje, a przeslę ci kasę na 4 ogłoszenia wyróżnione.......proszę.....:modla::modla: Quote
albiemu Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 w Twoim zapomnieniu człowieku ja żyję w Twojej obojętności moje zimne posłanie w Twoim odwróconym wzroku moje odbicie w Twojej nieświadomości moja nadzieja w lepsze życie ... musimy pamiętać musimy walczyć z obojętnością musimy umieć patrzeć sercem aby być świadomymi czym jest bezdomność ... bo ona ma granice jedynie w naszych sercach bo tak wygodniej, bo tak łatwiej bo tak dobrze czasem odwrócić wzrok dla spokojnego snu, smacznego obiadu, spokojnej codzienności ... Judym patrzył w ludzkie oczy napewno wiele razy, nie uciekał, czekał i czeka wciąż :shake: Quote
Nadziejka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Judziu:-( Dzielny chlopczyku niech sie te mrozy juz skoncza ,trzymaj sie kochany Quote
Jagoda1 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jest niewiarygodnie zrezygnowany...:shake: Wstawiłam go na stronę www.psy.pl Quote
Doda_ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Mróż będzie tylko do czwartku.. i już cieplej ma być.. Hop po domek! Quote
Nadziejka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kochaniutki tys samotny , zeby jakis domek cie ujrzal i byl po ciebie.:kciuki: Quote
Becia66 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 psina biedna, niech ktoś zadzwoni !!!.....:modla: Quote
rita60 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Witaj malenki,tak mi zapadłes w sercu..........:-( Quote
Neczka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Judymku wspaniały, nie mogę przestać o Tobie myśleć... :shake: Quote
Nadziejka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Modlmy sie wszyscy , zeby te mroziska sie skonczyly... misiaczku przetrwaj te potworne dni :kciuki: Quote
Jagoda1 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Psiaczku, trzeba wierzyć, że będziesz miał prawdziwy dom.... Quote
albiemu Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Judym ... pod powiekami ma świat wspomnień a w sercu wielki smutek dnia wczorajszego, dzisiejszego i kolejnych wypełnionych samotnością i czekaniem po nic ... Quote
SZPiLKA23 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Albiemu nie rob mi tak juz tyle razy prosiłam :( Quote
rita60 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Judym czeka na ciebie,on nie ma juz duzo czasu,pokochaj prosze:modla::modla::modla: Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 rita60 napisał(a):Judym czeka na ciebie,on nie ma juz duzo czasu,pokochaj prosze:modla::modla::modla: :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts