dusje Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Rzeczywiscie, malo podobienstwa:shake: ale jaki potworny ten guz:-( Boze, ludzie zlitujcie sie nad staruszka:-( Nikt nie moze jej dac cieplego kacika? Quote
dusje Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ludzie, pmocy dla malej biedy:placz::placz::placz: Quote
emilia2280 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Nie wiem, Milkowi udalo sié. Renatka podrzucala wátek co chyba godziné zeby byl zauwazony i ktos go dojrzal w poré. Moze podrzucajcie i rozsylajcie wátek ludziom na pw. Quote
__Lara Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dziewczyny, trzeba zacząć rozsyłać zaproszenia do ludzi!!!! żeby wchodzili na wątek, zbierać na płatne dt, potem myśleć o zabiegu. Widziałam, że są już tu chętni opłacić jej leczenie, więc to już jest ważne. Można wystawić allegro cegiełkowe, rozsyłać link do znajomych, ja jutro prawdopodobnie będę robić jednemu psiakowi allegro cegiełkowe to jej też mogę spróbować zrobić. Nie można jej tak zostawić!!!!! Użytkowników na dogo jest masę, dlatego trzeba się podzielić literami kto do kogo wysyła zaproszenia na ten wątek. Quote
agata-air Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Nie wiem co Wam poradzić. Trudna sytuacja :-( Quote
__Lara Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Powtórzę mój apel żeby nie przepadł na tamtej stronie: trzeba podzielić się literkami z rozsyłaniem zaproszeń do użytkowników dogo żeby wchodzili na ten wątek i wspomogli sunię finansowo! Quote
dusje Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 __Lara napisał(a):Powtórzę mój apel żeby nie przepadł na tamtej stronie: trzeba podzielić się literkami z rozsyłaniem zaproszeń do użytkowników dogo żeby wchodzili na ten wątek i wspomogli sunię finansowo! Moge zaczac od A:lol: Nigdy tego nie robilam:oops:, czy mam wysylac wszystkim pw, czy tylko tym najbardziej aktywnym? To Allegro cegielkowe jest swietnym pomyslem, dziekujemy Lara:multi: Moze uratujemy wspolnie sunieczke:-( Jamnisi sie udalo tak szybko pomoc. Agata air:lol:, dzieki ze zajrzalas, im nas wiecej tym wieksze szanse dla suni Quote
Niewiasta_21 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Boże, rozsyłajcie wątek gdzie sie da, musi sie cos znalesc dla tak małej suni!!! Quote
monika55 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dziekuje, troche nadzieji dalyscie. Juz sie biore do rozsylania. Quote
ciapuś Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dotarłam A może się uda zabrać sunie do dobrego weta niech oceni co to jest i co z tym robić.My często tak robimy,zabieramy psa ze schroniska na 2 godz i robimy te badania których nie można zrobić w schronie.Gdyby było wiadomo co to i jak to leczyć było by łatwiej o dt Quote
ciapuś Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 czyli jest tak że mogą nie wydać psa nawet jak będzie DT dla niego ? Quote
monika55 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Przepis schroniskowy jest jeden "nie wydajemy psow chorych":angryy: Juz dawno bym tak zrobila. Mam zyczliwego weta. Jego do schroniska nie wpuszcza. I to glowny problem. Quote
evebeve Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Witam wszystkich chcialabym pomoc przy waszej sunci:shake::shake: Czy ma ona watek na labradory.info? Porozsylam watek po znajomych:lol: Quote
dusje Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 evebeve napisał(a):Witam wszystkich chcialabym pomoc przy waszej sunci:shake::shake: Czy ma ona watek na labradory.info? Porozsylam watek po znajomych:lol: Suni jeszcze tam nie ma, ale jest w zbiorowym watku labkow na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/f28/labradory-w-potrzebie-watek-ogolny-labradorow-psow-w-typie-124037/index9.html Rozsylajcie wici kochane dziewczyny wszedzie tam gdzie to mozliwe. Wszystkich psow nie da sie uratowac od najgorszego :-( ale trzeba probowac :placz::placz::placz: Quote
wilczek007 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 no mnie tak przemknało że sunia ma cos z labka ale żeby powaznie?:p...dziękuje dziewczyny!...jeśli juz ktos mógłby zabrać sunie ze schronu w razie takiej potrzeby to sprubowałabym ja...moze sie uda. Quote
dusje Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 wilczek, moze wrzucisz Wanilke tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/nowa-strona-o-adopcjach-starszych-psow-prosze-dodawac-psy-reklamowac-127014/ W 1 poscie znajdziesz instrukcje:lol: Quote
__Lara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dusje wysyła zaproszenia do użytkowników na A, ja zacznę do tych na Z! Dusje, ja wysyłam do wszystkich, a dlatego bo Ci najbardziej aktywni często są już zapsieni i mają krucho finansowo :eviltong: Kto chętny jeszcze do rozsyłania zaproszeń????? Tekst może być taki: SUNIA SZUKA DT POTRZEBNE LECZENIE! Ta starsza sunieczka ma około 9 lat została porzucona najprawdopodobniej z powodu starosci i choroby.znajduje sie w jastrzebskim schronie, pieniędzy na leczenie i zabiegi, sunia siedzi w zimnym schronie juz preszło miesiąc, czy ona ma tam zakonczyć swe psie wierne zycie??:placz: kto pomoze??? Wejdź i pomóż: http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebny-dt-wierna-porzucona-sunia-potrzebuje-leczenia-128128/ Allegro cegiełkowe: SUNIA Z DUŻYM WORKIEM PIES - AUKCJA CHARYTATYWNA (538664529) - Aukcje internetowe Allegro Taki jak napisała wilczek w pierwszym poście. Wilczek007 prosze zmodyfikuj pierwszego posta na stronie, napisz kto się zgłosił do rozsyłania zaproszeń i do jakiej litery - będzie większa przejrzystość! I daj proszę do tego pierwszego wątku zdjęcia suni! Jak nie wiesz jak to zgłoś się do mnie :eviltong: nauczę Cię :p To suni nie da się wziąć żeby ją przebadać??? może tylko pójść od razu na dt albo do ds ze schroniska?? Quote
dusje Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Lara:lol: dziekuje za cenne wskazowki, tekscik wykorzystam i wieczorkiem zaczne rozsylac. Sunieczka musi opuscic schron zeby mozna bylo jej pomoc. Quote
Samturia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Podniosę - to jedyne, co mogę zrobić :( Quote
__Lara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ciapuś, dziękujemy za banerek :loveu: Kto chętny do wysyłania zaproszeń????? Quote
Recommended Posts