truskawa144 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Urwałam się na godzinkę z pracy i pojechałam z psem do weta. Niestety nie do mojej wetki tylko do najbliższego (brak czasu) wiec nie dowiedziałam się ile dokładnie ma lat bo wetka chyba przespała kilka wykładów na studiach kiedy była o tym mowa. Udało mi się natomiast odrobaczyć i odpchlić zwierzaka (34zł:roll:) i umówić na szczepienie na 2/3 stycznia. Quote
fizia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Truskawa w sprawie pieniążków napisałam Ci na gg Quote
zachary Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Przelałam dzisiaj na Czarnulka, tak jak obiecałam. Quote
lizka121 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 U mnie krucho,niestety. Zasiliłam dziś konto owczarkowatych szczeniąt pod opieką for animals- zadeklarowałam przed świętami, zatem ''słowo droższe piniędzy" Dziś dla pieska tylko wierszyk \w pracy jeszcze ruch świąteczny, można trochę pobawić się rymami;)\ Nad rzeczką, opodal krzaczka KTOŚ spotkał - pieska-kudłaczka Lecz pies zamiast trzymać się rzeczki Zapragnął z tej bajki ucieczki Spojrzał KTOŚ w psie oczy małe -nie możesz zostać ze mną na stałe Posmutniał piesek, popłynęła łezka KTOŚ-owi żal zrobiło się pieska Dalej poszli razem, przez góry, doliny Aby szukać innej, przyjaznej krainy Dotarli na dogo, gdzie jest wiele ciotek Co wiatr od rzeczki wyrzucą za płotek I został tutaj piesek Opisał swe smuteczki I marzy by go KTOŚ-inny Zaprosił do swej bajeczki z całym szacunkiem dla wszystkich "KTOŚ-ów", którzy do tej pory pomogli pieskowi:lol: Quote
truskawa144 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Ciotka Lizka poetka:evil_lol: Quote
fizia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Fiu, fiu - już dla Niego wiersze piszą:loveu: Quote
lizka121 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 moja babcia uszczelniała okna watą - ktoś pamięta takie czasy? Jesli komuś przewiewają okna, mamy na to sposób - piesek chętnie leżakuje na parapecie - nie będzie wiało:lol: Quote
fizia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Czyli to taki funkcjonalny pies idealny :loveu: Quote
lizka121 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 1. ..................... szukam domu Quote
fizia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Niech ten Nowy Rok będzie szczęśliwy dla Niego!! Quote
fizia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :) musi się znaleźć dla Niego jakis wyjątkowy Dom! Pomogę oczywiście w ogłoszeniach! A ja za to mam Zuzię :lol: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zuzia-6-tyg-maluszek-porzucony-w-krakowie-dzien-przed-wiligia-u-mnie-na-dt-128355/ Quote
truskawa144 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Psiak nadal idealny,został na kilka dni z moją przyjaciółką (i moimi psami) i wszystko było ok. Tulił się do każdego,był bardzo grzeczny. Teraz tylko muszę wystartować z ogłoszeniami:evil_lol: W poniedziałek lecimy szczepić. W sobotę prawdopodobnie ciachamy. Pies będzie kompleksowo "zrobiony" przed adopcją:lol: No i przytył już troszkę i wygląda coraz ładniej:loveu: Quote
zachary Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Cieszę się,że trafił w takie cudowne ręce i tak pięknie o niego dbasz.Trzymam kciuki za bezproblemowe zabiegi pielęgnacyjno-upiększające. Quote
truskawa144 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dzięki Tobie te zabiegi stały się możliwe. Rozmawiałam tez z zaprzyjaźnioną wetką,wyciacha psinkę po kosztach:loveu: Niestety sama nie dała bym rady,na szczęście znaleźli się ludzie którzy pomogli mi pomóc:multi: Nie każdy psiak i DT ma tak dobrze. Quote
Recommended Posts